If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След "силния" отчет и никаквата реакция,надявам се и най-глупавия БФБ масовик е започнал да загрява какво го чака. Ако не е ,ще стане по болезнения начин
След "силния" отчет и никаквата реакция,надявам се и най-глупавия БФБ масовик е започнал да загрява какво го чака. Ако не е ,ще стане по болезнения начин
Shelly is possibly one of the biggest threat to every IoT player out there. They will buy your insolvent competitor for peanuts, connect it to their platform, energize it with their lowest cost advantage, and then come at your IoT verticle like an undead zombie with superpowers.
Защо не коментирате вземанията от клиенти в размер на 47,6 мил. и нарастват с 2,5 пъти ;-)
Последствие от бруталното разрастване на бизнеса!
Даваш свои устройства на гиганти като Беко и Самсунг да ги влагат в свои ел. уреди. Естеството на тези нови за Шели бизнес отношения, предлага някакво техническо забавяне в разплащанията от тези клиенти. Няма драма! Впрочем има.. за разни груйчовци, дантели, петьоб-чета и пр. "прозорливи" красавци
Виждам от постовете ти, че си млад, невладеещ добре емоциите си и аджамия в инвестирането. Вероятно заради това не знаеш, че в Брефа няма мажо!!! Запитай се, какъв е отговора на въпроса, който зададе dido_yord - за огромните вземания от клиенти. Аз го знам, но не съм сигурен дали ти го знаеш, защото нямаше да си така въодушевен.
За възрастта не сте познали, както и останалите погрешни заключения следствие от първото. Аз пък виждам, че не ств наясно за мажовците на брефа. Съжалявам но това е по-зле от "аджамия", както се изразихте!
Не знам как и какво ви влече повечето БФБ да хейтите в темата на Шели! При положение че нямате акции, какво може да си помислим за вас? Изпуснати печалби? завист?, какво друго, че не се сещам
Коментар