Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеи аз много я харесвам тази акция, въобще не съм хейтър. И Митето го харесвам. Ще си купя сигурно, но чакам да падне цената ... да е едноцифрена
Ами изобрети машина за връщане във
времвремето и айде 2019
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Човека с акордеона си прибра печалбата и сега си бара "гегата"
В положителен смисъл да се тълкуваLast edited by precakanoto; 10.12.2021, 13:41.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГруйката и ония с акордеоните ще гледат ето така:
Казано на уличен търговски жаргон: Който разбира, на Алтерко се спира!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
маняна
На 11.70 няма никой. Скоро едноцифрени котировки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
алоооооооооо тоти от САК
знаем че всеки се излага СПОРЕД възможностите си АМА прекаляваш
тренда е нагоре и предстои
На 11.70 няма никой. Скоро едноцифрени котировки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекак е, върви ли търговията на майната си, че гледам днес цифром и словом 0 сделки. Да ви няпомня ли пак текстът на халтурата - в нея дословно си пишеше, че на майната си имало предостатъчно китайски ребрандировачи и нови не им трябвали. Пишеше и за акциите 2 за 3 - това може да е било служителските, остана само скандинавскич махагон, ама той се оказа, че се обезценил и станал пари за семки - 1-2 милиончета само. Чакаме окончателните данни за годишните продажби и печалби, които ще се окажат минимално нагоре спрямо 2020, докато цената е нарастнала 5 пъти, и загъваме цирка, а инта ми праща едно уиски, ако е успял да кешира овреме
знаем че всеки се излага СПОРЕД възможностите си АМА прекаляваш
тренда е нагоре и предстои
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекак е, върви ли търговията на майната си, че гледам днес цифром и словом 0 сделки. Да ви няпомня ли пак текстът на халтурата - в нея дословно си пишеше, че на майната си имало предостатъчно китайски ребрандировачи и нови не им трябвали. Пишеше и за акциите 2 за 3 - това може да е било служителските, остана само скандинавскич махагон, ама той се оказа, че се обезценил и станал пари за семки - 1-2 милиончета само. Чакаме окончателните данни за годишните продажби и печалби, които ще се окажат минимално нагоре спрямо 2020, докато цената е нарастнала 5 пъти, и загъваме цирка, а инта ми праща едно уиски, ако е успял да кешира овреме
Макар, че тук не дъно ами и корекция няма
Груйче, що си не играеш твоята игра ами се занимаваш с неща извън нея
Гледай тука и се учи. Това не е грешно - Човек Цял живот се учи. СелавиLast edited by precakanoto; 10.12.2021, 13:00.
- 5 Харесвания
Коментар
-
как е, върви ли търговията на майната си, че гледам днес цифром и словом 0 сделки. Да ви няпомня ли пак текстът на халтурата - в нея дословно си пишеше, че на майната си имало предостатъчно китайски ребрандировачи и нови не им трябвали. Пишеше и за акциите 2 за 3 - това може да е било служителските, остана само скандинавскич махагон, ама той се оказа, че се обезценил и станал пари за семки - 1-2 милиончета само. Чакаме окончателните данни за годишните продажби и печалби, които ще се окажат минимално нагоре спрямо 2020, докато цената е нарастнала 5 пъти, и загъваме цирка, а инта ми праща едно уиски, ако е успял да кешира овремеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ама ние не сме за полвин месец на пазара
По-интересно е обаче - А сега накъдеНе е препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДа не продавате, за да влизате в ДронамиксЩото аз това упражнение го направих преди време
Та кой ми се смя преди време, че излязох на доста солидна печалба
- 4 Харесвания
Коментар
-
Без промяна в "скоростта".... ("ъгълчето" по Ган)
Който разбрал - разбрал. После става - "кака се ожени"Last edited by precakanoto; 10.12.2021, 09:11.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар