IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
    Отдавна цената не се определя на БФБ, а в немско ;-)
    Когато има обеми цената се сурка ;-)
    На този етап няма "оракул" който да ме убеди да сложа и 1 цент в акцията на тези ценови равнища ;-)
    Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
    Доста ме съмнява да има някакви балъци да купуват на тези нива тепърва.
    6-7 месеца тече диструбуция от големите риби тук на върха.Дистрибуция като по учебник.
    Това е обратното на акумулация.Процеса около 10 евро през 2022
    Акумулация тече и в Агрия през цялата 2024 около нивото 20лв
    Жалко,че тези елементарни неща не се разбират и осъзнават от леко глупавата бих казал даже, БФБ масовка
    Колеги, натискате я тая цена, а тя не пада и не пада. Айде моля Ви, намерете някакъв немски форум и там да понатиснете малко, че ми останаха едни последни неизпълнени поръчки в Германия, а то края на тримесечието чука на вратата! След това дали другата, дали по-другата седмица ще започнат да излизат новини я за предварителните числа за тримесечието, я за продажбата на Шели Пропъртис и айде пак ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Някой се опитва да те убеди ли?
      Tочно. Няма работа човека, та е дошъл тук време да троши.

Коментар

На този етап няма "оракул" който да ме убеди да сложа и 1 цент в акцията на тези ценови равнища
        Доста ме съмнява да има някакви балъци да купуват на тези нива тепърва.
        6-7 месеца тече диструбуция от големите риби тук на върха.Дистрибуция като по учебник.
        Това е обратното на акумулация.Процеса около 10 евро през 2022
        Акумулация тече и в Агрия през цялата 2024 около нивото 20лв
        Жалко,че тези елементарни неща не се разбират и осъзнават от леко глупавата бих казал даже, БФБ масовка

Коментар

• Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
          Аз ли нещо недовиждам, ти ли гледаш нещо различно.... Март най-висока цена 69,60лв; в момента е 68,20. 5 месеца пада ли пада и така цели 2% безспирен пад 5 месеца по пързалката, горящ дирижаблъл, падащ ками. Няма как да е консолидация, корекция или нещо такова.
          Март хай 35.60 .В Германия най-висока даже е 37.00
          Цена в момента 34.60

Едни цени не може да проверите даже

Коментар

Отдавна цената не се определя на БФБ, а в немско ;-)
            На този етап няма "оракул" който да ме убеди да сложа и 1 цент в акцията на тези ценови равнища ;-)
            Някой се опитва да те убеди ли?

Коментар

• Отдавна цената не се определя на БФБ, а в немско ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                Кога да чакаме 200лв? Проглушихте ни ушите,а цената пада ли,пада вече 5 месеца и е по-ниска от когато беше март !
                А според форумните шутове отдавна трябваше да сме над 200

3-те офис служителя на Монтенега и те се чудят какъв "анализ"да пуснат и как да си заработят платените псевдо анализи.Глупостите им обаче не хващат дикиш вече
                Аз ли нещо недовиждам, ти ли гледаш нещо различно.... Март най-висока цена 69,60лв; в момента е 68,20. 5 месеца пада ли пада и така цели 2% безспирен пад 5 месеца по пързалката, горящ дирижаблъл, падащ ками. Няма как да е консолидация, корекция или нещо такова.

Коментар

Кога да чакаме 200лв? Проглушихте ни ушите,а цената пада ли,пада вече 5 месеца и е по-ниска от когато беше март !

3-те офис служителя на Монтенега и те се чудят какъв "анализ"да пуснат и как да си заработят платените псевдо анализи.Глупостите им обаче не хващат дикиш вече
                  Така, така ... аз се сещам за едни други форумни шутове, които не спряха да скандират да купуваме една земеделска акция , която пада вече 2 години. Та въпроса ми е ... ти да не си БГ версията на Монтега за другата акция ?

Коментар

• Кога да чакаме 200лв? Проглушихте ни ушите,а цената пада ли,пада вече 5 месеца и е по-ниска от когато беше март !

Last edited by danetha; 25.09.2024, 06:09.

Коментар

• УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, В изпълнение на изискванията на чл. 114, ал. 3 във връзка с чл. 114а, ал. 9 от ЗППЦК, „Шелли
                      Груп“ АД („Шелли“/„Дружеството“) съобщава с настоящото, че Съветът на директорите е одобрил и
                      дъщерното дружество „Шелли Пропъртис“ ЕООД е учредило договорна ипотека върху притежаваните
                      от него недвижими имоти. Ипотеката е учредена в полза на „Алианц Банк България“ АД във връзка с
                      финансирането, което същата предоставя на купувача на 100% от капитал на „Шелли Пропъртис“ ЕООД
                      с цел плащане на част от цената на сделката по договорен между страните ескроу механизъм. В тази
                      връзка „Шелли Пропъртис“ ЕООД не е страна по договора за кредит, сключван между купувача и
                      финансиращата банка.
                      Учредяването на ипотеката е поставено като условие от страна на финансиращата банка за
                      усвояване на предоставеното на купувача финансиране и е предназначено само за конкретната цел -
                      финансиране на закупуването на 100% от капитала на „Шелли Пропъртис“ ЕООД от купувача.
                      …………………………………

Коментар

• Отклоняваш темата - къде някой е писал за цена над 200 лева? При това отдавна достигната... Чакам да постнеш.
                        Постни и една графика за "корелацията" да я видим. Преди само за нея говореше, сега мишкуваш...

И без да се правим на гадатели и да гледаме елхички и свещички, знаем, че мечи пазар все някога ще дойде. Това не променя дългосрочния тренд - за дългосрочния инвеститор това е добра възможност за купуване на добри бизнеси на още по-добри цени.

Коментар

• Технически под 32 евро влиза в мечи пазар
                          Въпрос само на време

Коментар

Според форумните "експерти" отдавна трябваше да сме над 200лв,но уви,цената пътува само на юг в загрявка за големия краш
                            Ти сериозно ли? Я да ни припомниш, къде форумен "експерт" е казал, че цената този месец ще е 200 лева? Що не си постеш малоумщините с "корелацията" с Nvidia? С колко падна едната и с колко другата хартия? Нали тука щеше да се сурне, да има кръв и сополи? На колко чакаше - 20, 30 лева?
                            Цената си върви в рейндж, +- 5%. Аз драма не виждам. Дори е спокойна позицията на фона на турбуленциите в световните пазари през последния месец.
                            Така че, можеш да хванеш оня другия, плажния безделник с късите гащи, и заедно да хванете посока юг, та дано не ви видим повече

Коментар

• Според форумните "експерти" отдавна трябваше да сме над 200лв,но уви,цената пътува само на юг в загрявка за големия краш
                              Last edited by danetha; 16.09.2024, 12:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Виж сега, наш'то момче. Шумен е пристанище на Варна, както е казал Тодор Колев
                                Само едно малко уточнение. Тодор Колев, светъл да е пътят му, пееше:
                                ​​​​​​".......
                                О, Варна, Варна, пристанище на Шумен,
                                о, Варна, Варна, ау обичам те.
                                Варна, Варна, мой Сан Франциско,
                                о, Варна, Варна, I love you.... "
                                Last edited by X_Y; 15.09.2024, 17:44.

Коментар

Working...
                                X