Покажи обема де. Не се стискай. Какво показваше обема
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
За съжаление на акционерите и графиката в Германия придобива елхова структура
https://invst.ly/11847l
Last edited by X_Y; 30.08.2023, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Сега искам да ми кажеш, какво ти казва тази графика - защото още помня как чертаеше надолу под пазарната цена
1. Казва ти, че на 47.2 има яка съпротива и ще видим 52 през крив макарон и е време да излизаш?
2. Казва ти, че съвсем скоро ще сме на 52 и ако може да заредиш още?
Кажи какво ти говорят чертичките тези 20години
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
1. Казва ти, че на 47.2 има яка съпротива и ще видим 52 през крив макарон и е време да излизаш?
2. Казва ти, че съвсем скоро ще сме на 52 и ако може да заредиш още?
Кажи какво ти говорят чертичките тези 20години
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ethic hacker Разгледай мнениеТехническият анализ би работил, ако голяма част от хората търгуват/инвестират базирано на него, което далеч не е така тук или в други акции. Да, със сигурност би спаднала малко, да обере бид-а, но след това ще има пак засилка на север..
Новото крипто ,Шелли КойнLast edited by petrg5s; 30.08.2023, 15:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеЧестито на спечелилите !
Гледайте само да не е виртуално, щото съм чувал за този нер(а)вен път...
Имал некой си 3-4 пъти печалба, но почнала акцията да коригира. И тоз мечтаеш за мелиони инвеститор си казва - не мое да падне с повече от 10 %....
Но акцията падала, падала, докато стигнала спад от 90 % ог номинала или близо 10 пъти от върха. ( има и такива флагмани на БФБ дето спада е 20 пъти )
Така, че умната и красивата....( сяяя, работливата мое и да не я търсим...)
пп Надявам се да не се впуснете да ме коригирате в пъти, проценти и т.н. на спада. На БФБ мерните единици са блъф...
Спада не може да е повече от 99.9 %, а покачването може и да е 100 пъти...Всеки има различно мислене и стратегии, и по различен начин взема решения ! Аз първоначалната инвестиция придобити на средна 9лв. си я изтеглих на около 18лв. при 100% ръст на акцията тогава /не ми се мисли ако ги бях оставил до сега/
, та сега всичко от тогава до тук е един огромен бонус ! А продадох половината си пакет в Алтерко, заради световния срив с началото на войната в Украйна, като почнах да купувам и чужди акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Нещо си се объркал, тук не се стои заради дивидент ! Това ти го казва човек фен на дивидентите !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Колко дивидент очакваш?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнениеАз пък мисля, че точно за тази акция, ТА си е валиден отвсякъде. Само да припомня че се търгува и в Германия и графиките корелират яко. За доста други акции не може да се каже същото - имат по 2-3 сделки на месец или пък са яко зависими от настроенията на мажоритарите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ethic hacker Разгледай мнениеТехническият анализ би работил, ако голяма част от хората търгуват/инвестират базирано на него, което далеч не е така тук или в други акции. Да, със сигурност би спаднала малко, да обере бид-а, но след това ще има пак засилка на север..
За мен лично, техническия анализ винаги е бил нещо като правенето на хроскоп....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Давай да включим Синерджито в схемата, че и без това гаражите по София свършиха, пък и ти да спечелиш нещо от финансовия инженеринг !
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар