Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение/Не знам как да я направя по-голяма тази картинка/
Или линка от imgur.com/ го слагаш като картинка
Коментар
-
Хубаво е да се знае, че техническият анализ не е средство за предсказване, а средство за графично изобразяване на трендовете. Пазарът е непредсказуем и всъщност повечето "фигури" се провалят. По темата - Шелли чертае един хубав "cup". Червените барчета са малки като обем, което говори че продавачи на практика липсват. Колкото повече седмици престои в "cup" -а толкова по-силно ще бъде движението нагоре /надяваме се/. Позитивен сигнал би бил траен пробив на нивото 43-44лв, което засега е съпротива.
/Не знам как да я направя по-голяма тази картинка/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеАйде да пусна графика с един от любимите ми инструменти, че Тонката много обича да коментира моите рисунки
Голяма графика
- 6 Харесвания
Коментар
-
Айде да пусна графика с един от любимите ми инструменти, че Тонката много обича да коментира моите рисунки
Голяма графика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТова сравнение звучи малко като комплемент за Шели
да очакваме ли Бай Дън да наложи и на шели ограничения за износ към чайна
Фундаментално, естествено ,че нямат нищо общо.
И не си наясно с посоките,колегата ти е обяснил схематаLast edited by petrg5s; 17.10.2023, 19:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Това сравнение звучи малко като комплемент за Шели
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеДирижабъла близнак на Шменти Груп
-7% набързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Може да вали, може и да не вали, викаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Може да вали, може и да не вали, викаш
Коментар
-
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Браво."Уникален" пост.
Рядко чета толкова "интелигентни" и пълни с конкретика постове.С тоя другия Кей Ру явно сте си лика прилика.Форума определено е много "качествен" и с "икономическа" насоченост.
Но нека ви върна на темата......ако позволите.
Вчера,след този много "добър" и "умопомрачителен" отчет, в който се казва,че обема нарастнал видиш ли заради инфлацията,видяхме,че и най-големите балъци вече не се вързват и никои не иска лалета.Логично оборта и тук и в Германия продължава да е по-малко от кварталната баничарница,нищо че капитализацията на тоя ОГРОМЕН дирижабъл е близо 760 млн лв.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Поста е един от най-глупавите които съм чел наскоро и не казва абсолютно нищо,освен че потвърждава тезата за БФБ глупаците.Освен да се брой кога били Йордановден и Димитровден ден, друго няма в него.
Не мога да помогна, за съжаление
А и ти сам имаш органическа непоносимост към чужди идеи и инакомислещи. Няма как да се получи да ти се смени мирогледа, ако сам не допускаш, че може истината да бъде друга, освет тази в която битуваш.
Да те питам нещо все пак, с надежда да се получи трансформ на идеи - коя ти е първата акция закупена на бфб
Ps, и не се обиждай, но и на мен твоите постове ми изглеждат едни от най-глупавите, на които случайно попадамLast edited by precakanoto; 12.10.2023, 07:35.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар