Първоначално изпратено от Key Ru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Хаха чертичките били подвеждащи!И как точно ме подведоха? А ти направи ли си труда да видиш колко новини, анализи , прогнози интервюта и т.н. си пуснал в темата за последните три месеца и да видиш реакцията на пазара за същото време? Ако не си и те мързи аз мога да го направя и пак да си говорим
Коментар
-
Хаха чертичките били подвеждащи!И как точно ме подведоха? А ти направи ли си труда да видиш колко новини, анализи , прогнози интервюта и т.н. си пуснал в темата за последните три месеца и да видиш реакцията на пазара за същото време? Ако не си и те мързи аз мога да го направя и пак да си говорим
- 1 like
Коментар
-
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Там ще оставя на теб и акордеона
какво казва пазара днес или утре не ми е топ важно, само защото някой в Германия продължава да сипва с бърза печалба евтино придобити акции, може би - рано или късно всичко си идва на мястото
Сега ти сам разбираш ли - колко несъществени и подвеждащи са чертичките?И как точно ме подведоха? А ти направи ли си труда да видиш колко новини, анализи , прогнози интервюта и т.н. си пуснал в темата за последните три месеца и да видиш реакцията на пазара за същото време? Ако не си и те мързи аз мога да го направя и пак да си говорим
Last edited by Спекулант79; 06.12.2023, 13:18.
- 1 like
Коментар
-
А за реакцията на пазара ще кажеш ли нещо или не ти отърват такива неща?
- 5 Харесвания
Коментар
-
А за реакцията на пазара ще кажеш ли нещо или не ти отърват такива неща?
какво казва пазара днес или утре не ми е топ важно, само защото някой в Германия продължава да сипва с бърза печалба евтино придобити акции, може би - рано или късно всичко си идва на мястото
Сега ти сам разбираш ли - колко несъществени и подвеждащи са чертичките?Last edited by tony1975; 06.12.2023, 12:45.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеРеално погледнато този черен петък са продали 10% от всички продадени шелита за последните 5год.!?!? Браво!
- 1 like
Коментар
-
Последния път си говорехме, че за месец и половина са пордали 1млн. сега е за уикенд. Та за уикенд приходите на компанията са с 30% повече отколкото и беше капитализацията при IPO-то, ама съм сигурен, че някои пак ще си позволят да използват епитети,които само усмиват тях самите, ама...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение
аз ей това се опитвам да възприема и ми е много трудно да си го визуализирам
бяха продадени над 1,1 млн. устройства
Еее,- пак си дириш белята!
Не се тормози със съпротивата на възприятията си, а се наслади на полъха в "платната на тази регата"ставаща все по популярна!
Къде ли ще се провежда в лето 2026то???
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Е аз намам проблеми с това, нали трябва да се посмеем малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
това и аз бях написал, но после осъзнах, че ще трябва да чета 3-4 страници с обиди и го изтрих
Коментар
Коментар