Със сигурност събраната сума не е от мажоритарите. Или поне преобладаващата част. Никой спекулант не би записал. А ако имаха нов голям инвеститор - щяха да го рекламират навсякъде. Затова и предполагам пенсии са дали подкрепа, но не в искания размер и вероятно някои са отказали.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНе е малко, но и не малко са ги подкрепили. И тази подкрепа е била явно и от пенсионни.
Който веднъж ги е пре*бал, вече не може да види левче през крив макарон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениетоя тех-боклук при българските инвеститори не върви...ако бяхме на запад, можеше да излъжат поне още един път!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИнтересно е колко не са достигнали, но няма инфо
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Точно така- винаги друг е виновен.
Преди беше Елана, че им събра толкова пари, които потрошиха без видим ефект ( освен, че дълг нарастна в последните 2 години неимоверно)
Спирам! Като много хора тук - имах надежда за нещо добро,
Мен обаче ми пука само за бг пазар . Фаундърите да се оправят сами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Казваш некомпетентност, но в какво? В правене на увеличение на капитала? ... значи некомпетентността е за ПФБК, нали?
Преди беше Елана, че им събра толкова пари, които потрошиха без видим ефект ( освен, че дълг нарастна в последните 2 години неимоверно)
Спирам! Като много хора тук - имах надежда за нещо добро,
Мен обаче ми пука само за бг пазар . Фаундърите да се оправят сами.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Сериозна компания казваш ... проучи малко как се управлява!
Иначе основните акционери, са вече уморени момчета - разбират от технологиите (няма спор тук), но трябва да влезе нов мениджмънт - компетентно CFO, a също и ново CEO ( сега роднинската връзка много пречи) .
Компанията плаче за activist investor - само тогава има шанс. Има потенциал!
Сирма нанесе поредният удар на капиталовия ни пазар . Този път не с кражба , а с некомпетентност .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе съм вярвал, че може да се случи такова нещо при това на сериозна компания от Софикс. Как ще организираш нещо преди да си се подсигурил?
Иначе основните акционери, са вече уморени момчета - разбират от технологиите (няма спор тук), но трябва да влезе нов мениджмънт - компетентно CFO, a също и ново CEO ( сега роднинската връзка много пречи) .
Компанията плаче за activist investor - само тогава има шанс. Има потенциал!
Сирма нанесе поредният удар на капиталовия ни пазар . Този път не с кражба , а с некомпетентност .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
излязло е обявлението - неуспешно
честито
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар