Първоначално изпратено от Novaka_Bull
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Хахахахахахаха! Това не е истина! Смяташ че акцията е безумен балон, а държиш, като си обмислял евентуално да допълваш, но в крайна сметка се отказваш да допълваш и решаваш да задържиш балона пред спукване, така ли? Хахахахаха!
Коментар
-
Келепир незнам дали ще има, ... но явно ти скоро от банка пари не си взимал. Простотата на системата при Елана, няма как да бъде копирана от банките, за българските абсурд.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе че не съм съгласе с повечето от написаното, но това не пречи за момента да ми е скъпа А банките скоро ще предлагат и по-атрактивни условия от Елана-та, вервай ми, само въпрос на време е - има ли келепир, банките се наместват в него, неизбежно е, особено при сегашните нулеви нива на депозитите, т.е. стойността на ресурса им. Ще следя акцията отблизо - харесва ми, но гроздето засега ми е кисело и го чакам да узрее, че да засладни, пък ако отлети по-нагоре, ще се търси нещо друго. Успех на държащитеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеМомчета, на мен тази позиция ми е с най високо тегло в протфейла..акцията е добра.......ама не става за допълване при тия нива.........средната ми тук е 1,052 за бройка ама ми се иска още да запиша защото папира има бъдеще......просто фундамента за да догони цената трябва да има емитиране на акции на по висока стойност от номинала (искренно се надявам така да стане) за да се защити както текущата цена така и бъдещи и настоящи акционери това е ....................дано УС имат разум и осмислят какво пиша..........
- 1 like
Коментар
-
Не че не съм съгласе с повечето от написаното, но това не пречи за момента да ми е скъпа А банките скоро ще предлагат и по-атрактивни условия от Елана-та, вервай ми, само въпрос на време е - има ли келепир, банките се наместват в него, неизбежно е, особено при сегашните нулеви нива на депозитите, т.е. стойността на ресурса им. Ще следя акцията отблизо - харесва ми, но гроздето засега ми е кисело и го чакам да узрее, че да засладни, пък ако отлети по-нагоре, ще се търси нещо друго. Успех на държащите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Момчета, на мен тази позиция ми е с най високо тегло в протфейла..акцията е добра.......ама не става за допълване при тия нива.........средната ми тук е 1,052 за бройка ама ми се иска още да запиша защото папира има бъдеще......просто фундамента за да догони цената трябва да има емитиране на акции на по висока стойност от номинала (искренно се надявам така да стане) за да се защити както текущата цена така и бъдещи и настоящи акционери това е ....................дано УС имат разум и осмислят какво пиша..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе знам защо го нападате момчето, но на мен също ми е скъпа тази акция. Това не значи, че не е хубава, но на тези цени няма да се включа. И 5% доходност са малко, хеле пък без особени перЕспективи за растеж, защото тази акция се държи уж за сигурност (когато има спих, а той не е далеч - лично мнение, може и да греша, то той ще се усети и тук, макар и не толкова силно) и единственото, с което се мери, е дивидентната доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе знам защо го нападате момчето, но на мен също ми е скъпа тази акция. Това не значи, че не е хубава, но на тези цени няма да се включа. И 5% доходност са малко, хеле пък без особени перЕспективи за растеж, защото тази акция се държи уж за сигурност (когато има спих, а той не е далеч - лично мнение, може и да греша, то той ще се усети и тук, макар и не толкова силно) и единственото, с което се мери, е дивидентната доходност.
Коментар
-
Не знам защо го нападате момчето, но на мен също ми е скъпа тази акция. Това не значи, че не е хубава, но на тези цени няма да се включа. И 5% доходност са малко, хеле пък без особени перЕспективи за растеж, защото тази акция се държи уж за сигурност (когато има спих, а той не е далеч - лично мнение, може и да греша, то той ще се усети и тук, макар и не толкова силно) и единственото, с което се мери, е дивидентната доходност.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ако дивидента е 8ст. дивидентната доходност ще е над 5%, кажи ми къде другаде може да го постигнеш това? Или имаш "ненабалончени" акции, носещи си 10%-това доходност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
ами очакванията ми са за 8 ст. Дивидент чисто за 2017 г. И спрямо текущата цена е набалончено
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
ами очакванията ми са за 8 ст. Дивидент чисто за 2017 г. И спрямо текущата цена е набалончено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеКато твърдиш, че е "набалончена" що не вземеш да си обосновеш твърдението с някоя цифра какво очакваш като резултати и тогава да мислим набалончена ли е или не. Гледам Трейдъра по-долу е дал аргументирано мнение защо смята, че нещата към момента са нормални. Бюлетин излезе тия дни - там един друг колега се притесняваше от тенденциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Преди година обещах на един юнак да го цитирам по това време за да си спомни какви ги е писал при цена 1,10 и да се сеща, че понякога смирението е добродетел
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПоредният шит, който фондовете се мъчат да лансират при колабираща БФБ.
Не знам кой ще се вържи на такава скъпа акция с очаквана мизерна доходност и етикет "ниско рискова" или "алетернатива на депозита" - смях в залата
- 1 like
Коментар
Коментар