Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиционно злато

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвестиционни май бамките обратно не изкупуват и кюлчета - само монети со нумизматична стойност ВИНАГИ можеш да шитнеш.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Въпроса беше за инвестиционно злато, не за 14к.
      Има много писано по темата в тоя форум, трябва да се изровят старите теми, никой няма да седне да пише едни и същи неща втори път.

Коментар

• Заложни къщи

В Заложните къщи цената на златото е около борсовата , като може да се договаря. Ако имаш 1500 монети може да ги продадеш без проблем в повечето големи заложни къщи в София. Ако искаш да купиш също можеш , но ще трябва време да ти съберат толкова много монети. В момента цената на златото по заложните къщи е около 17,5 лева/гр за 14к "материал" .

Коментар

• Takiva nesta ne se kupuvat v BG, tuka njama pazar i bankite se vuzpolzvat ot tova. Koj e lud da kupuiva na tezi zeni

Коментар

• Инвестиционно злато

обръщането на пари в злато явно се прави с една цел - защита от инфлация. само че бихте споделили какъв е смисъла от подобен тип инвестиции когато монетите, медалионите и кюлчетата които се предлагат
            са с цени доста по високи от пазарните.

интересува ме също ако човек все пак реши да си купи инвестиционно злато как и къде може да го продаде на цени що годе съизмерими с пазарните. банките изкупуват ли монети и кюлчета

например ако имам 1500 златни франка може ли да ги продам
          Working...
          X