If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Миии...всеки се връща в детството, както може. Иде Коледа и, за вашето добро настроение, няма (точно сега) да го бия.
Разправяше че сайтчето не работи, а се простирате според чергата. Очевидно чергата е колкото на нея да стъпи с изпънати пръсти балерина от масковския балет?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Как да ти кажа, очертава се един вариант, изцяло свои пари да вкарам, ако не ме подхлъзне мой човек, на когото съм се доверил. Ще видим. Но, повтарям: По „програми” НЕ играя повече. Стига ми веднъж.
Не е ясно как ще те подхлъзне "твой човек", ако ще вкарваш собствени пари?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Те сега са безпределно тъпи, от най-горе до най-долу.
А 750 милиарда, най-малко засега, са взети вече като заем.
Поне се възползвай, вместо да ги изядат безпределно тъпите, които от това само ще могат да серат, и нищо повече, и ще серат на главата ти.
Как да ти кажа, очертава се един вариант, изцяло свои пари да вкарам, ако не ме подхлъзне мой човек, на когото съм се доверил. Ще видим. Но, повтарям: По „програми” НЕ играя повече. Стига ми веднъж.
1.Благодаря. Обмислено е отдавна. Обаче, времето за топлообмен е максимум 2 СЕКУНДИ. За това време, дори теоретично, не може да се получи желаното въздействие.
Бе ще ги излъжеш бе!
Те сега са безпределно тъпи, от най-горе до най-долу.
А 750 милиарда, най-малко засега, са взети вече като заем.
Поне се възползвай, вместо да ги изядат безпределно тъпите, които от това само ще могат да серат, и нищо повече, и ще серат на главата ти.
Жалко, аз си мислех, че си сериозен инвеститор в тръба под мивка, а се оказва, че въпреки, че се подиграваш на другите инвеститори дето участват в теми купи-продай, ти си потънал финансово под марианската падина.
Нека ти разясня, какво наричам аз „сериозност”:
1.Чистоплътност. Морална, духовна, човешка.
2.Последователност.
3.Отговорност: За разлика от вас, ние правим, квото е редно и почтено. Ако и за момента, пари още не са дошли, работим честно за да осигурим. Това, че каним хора да видят, е именно с тази цел.
Иначе, правилно каза преди седмици някой по тевизията: Гениалните неща имат нещо като обща характеристика: В момента, в който се появят, всички истински измамници дружно гракват срещу тях. Мое предположение е - ѝ, с висока вероятност да позная - че, това се случва, т.к.се боят (с основание), от сериозната конкуренция: В един момент излиза, че именно ТЕ, са лъгали всички...
Тъй като в изделието има медна тръба, нека провери дали медта убива коронавируса. Ако е така, може някак да кандидатства за някоя троха от милиардите за "борба".
Ако не го убива, да каже, че добавя наночастици сребро и те го убиват и да кандидатства.
1.Благодаря. Обмислено е отдавна. Обаче, времето за топлообмен е максимум 2 СЕКУНДИ. За това време, дори теоретично, не може да се получи желаното въздействие. Колкото и да го твърди т.нар „Имхотеп” (пречупва нещата през своята призма, явно, така е свикнал сам) измамник е тойсамият, а не ние. Даваме едно обещание - онова, което, можем и да преизпълним (за кпд) - и не се занимаваме с нечистоплътни похвати. Няма да злоупотребяваме с човешката трагедия.
2.По „оперативни програми”, няма да кандидатстваме. Горчив опит.
Тъй като в изделието има медна тръба, нека провери дали медта убива коронавируса. Ако е така, може някак да кандидатства за някоя троха от милиардите за "борба".
Ако не го убива, да каже, че добавя наночастици сребро и те го убиват и да кандидатства.
Аха. А ти си остър си успешен, затуй, по цял ден клечиш из нета. Тей, тей.
Жалко, аз си мислех, че си сериозен инвеститор в тръба под мивка, а се оказва, че въпреки, че се подиграваш на другите инвеститори дето участват в теми купи-продай, ти си потънал финансово под марианската падина.
Коментар