IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Кой краде пари и ги дава на облигационери? С какво се построи парка? Колко струва построеното според вас?
    Не виждам как това, което се вижда до момента струва 70 милиона евро (или там колкото се хвалеше ИМ. Даже това беше преди година, вече сигурно струва 100млн. евро.

Значи в началото орлетата обясняваха как "тука ебаси схемата, много сме добри, супер ниски разходи за строеж - взимаме камъни от селото за без пари, всички разходи са яко оптимизирани". В следващия момент излиза, че "издумкахме 70 млн. вече, то да се строи е скъпо".
    А има ли отчет за какво и колко пари са изразходени (от 3 години хората питат, но никой от ИП не излиза с името си да покаже колко пари са похарчени и за какво), коя част от строителството е скъпа?

Даже по спомен крайната инвестиция на ИП трябваше да е 250млн. евро или нещо такова. Че той целият Геритидж парк е 180млн.

Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Благодаря ви за отговора! Субект търсещ определена доходност срещу парите си е първото, което пишете. Да кажем, че съм инвеститор в Исторически парк от две години и втората е коронавирусна. Каква печалба да очаквам в този срок? Може ли да инвестирам дългосрочно?
    .....на хората инвестирали 20 000 долара в биткой и после сринал се до 3000 долара за година да е различно
    Както казах и по-назад в темите. От Тугедър яростно отхвърляха всякакви инвестиционни подходи различни от инвестиция в ИП.
    В момента инвеститорите във фундаментални акции бележат печалби в пъти само за една година. Крипто инвеститорите и бележат неколкократни печалби само за година.
    Несериозно е консултанти от Тугедър да ми обясняват как "Криптото е пирамида", а в следващия момент криптото да носи реални печалби за 2-3 години, докато това, което те продават все още да не носи нищо.

П.П. Сигурно живеете в паралелна вселена... в момента биткойнът е 35хил. долара. 20хил. долара беше едва преди няколко месеца, а от тогава не се е сривал до 3.
    Last edited by RimogarDD; 02.02.2021, 21:18.

Коментар

Благодаря ви за отговора! Субект търсещ определена доходност срещу парите си е първото, което пишете. Да кажем, че съм инвеститор в Исторически парк от две години и втората е коронавирусна. Каква печалба да очаквам в този срок? Може ли да инвестирам дългосрочно? Биодит защо са на загуба от 7 години, а се рекламира от Капитал, форумите и фалшивите финансови консултанти? Поемащ риск срещу парите си - защо не приемате риска срещу Исторически парк, а примерно на хората инвестирали 20 000 долара в биткой и после сринал се до 3000 долара за година да е различно? Кажете вие за колко пари ще построите парка?
      Аз парка няма да го строя.
      За да е всичко точно можеше да се направи един проспект и едно ППП, а Вие повярвалите да участвате и да си закупите акции от ИП. Тогава щяхте да разчитате на надзора на КФН/колкото и да е условен/ и да търгуват емисията прозрачно за бройка на БФБ/колкото и да е недоразвит пазара/.
      В този формат на "инвестицията" Ви, печелившите са собствениците на ИП/ които не сте вие с пакетите "акции" /.
      До колкото разбирам облигационерите ще са единствените печеливши, ама те май са и собствениците.
      Относно сравненията с Биодит и койна ми то няма база.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Кой каквото и да ти говори, знай че става дума за пари! Тия лакърдии, дето ги пробутвате по фейсбук, като съзидание, извисяване, Възраждане и какви ли не други глупости - тук няма да минат! Затова не минаха и във форум финанси, където изядоха и парка и вожда с парцалите, а той си мьека и мъека горкия и не можа да отговори на един смислен въпрос! Ама това, което той може да ви обещае, никой не може да ви даде!

Хората са вкарали пари в парка, омагьосани от празните приказки на финансовите ретарди от Тогедър! И за съжаление са били и продължават да бъдат брутално и нагло лъгани с обещания за висока възвращаемост, която на този, а и на бъдещ етап е невъзможно да бъде изпълнена по никакъв начин!

А вие си говорете са Стойне, за мойне, за капитал, за Прокопиев, за който си искате! Истината обаче е, че вие просто лъжете хората, скрити зад “разни” високи идеали и гръмки патриотични думи, които са кухи за вас!

П.п: и наистина никой вече не ви гледа жалките оправдателни видео напъни!
        кой ви пробутва каквото и да било? Кои инвестиции са добри сега? Всеки човек има право да инвестира в каквото си поиска. Да се инвестира в България и Исторически парк е глупаво, а да се инвестира в Занзибар е умно. Вестник Капитал рекламира инвестицията там.

https://karta-holiday.com/oferti-za-...nzibar-charter

Бая е скъпичко и за всичко се доплаща от 45 до 65 евро. Как може там да е добра инвестиция, а в България да не е. Странно е Капитал да рекламират тази инвестиция в туризъм, а с Исторически парк да е различно. Тази реклама е към българи като инвеститори и туристи. Нямат пари за 30 лева вход в парка, а имат 65 евро за добавена услуга в Занзибар? Много сте двулични и хлъзгави. Ако някой вникне в едните ви твърдения и в другите може да си помисли, че има някой с раздвоение на личността.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Най-общо :
          Субект търсещ определена доходност срещу парите си. Склонен на различен риск, който поражда различна доходност.
          Сега и аз да задам въпрос:
          Каква доходност Ви донесе инвестицията в ИП?
          Каква Ви е инвестицията и какъв % е доходността?
          Не съм обиждал.
          Вие, като "инвеститори" не сте получили никаква възвращаемост срещу парите си.
          ИП действа като пирамида без частта, че първите получават доходност от парите на следващите. Вие само давате...
          Благодаря ви за отговора! Субект търсещ определена доходност срещу парите си е първото, което пишете. Да кажем, че съм инвеститор в Исторически парк от две години и втората е коронавирусна. Каква печалба да очаквам в този срок? Може ли да инвестирам дългосрочно? Биодит защо са на загуба от 7 години, а се рекламира от Капитал, форумите и фалшивите финансови консултанти? Поемащ риск срещу парите си - защо не приемате риска срещу Исторически парк, а примерно на хората инвестирали 20 000 долара в биткой и после сринал се до 3000 долара за година да е различно? Кажете вие за колко пари ще построите парка?

Коментар

само за “намазали”
            мислите. Човек не може да повярва, че друг мисли за различно от него. Толкова ли сте непрокопсани, че не можете да създадете, а само “намазвате”. Ужас!
            Кой каквото и да ти говори, знай че става дума за пари! Тия лакърдии, дето ги пробутвате по фейсбук, като съзидание, извисяване, Възраждане и какви ли не други глупости - тук няма да минат! Затова не минаха и във форум финанси, където изядоха и парка и вожда с парцалите, а той си мьека и мъека горкия и не можа да отговори на един смислен въпрос! Ама това, което той може да ви обещае, никой не може да ви даде!

Хората са вкарали пари в парка, омагьосани от празните приказки на финансовите ретарди от Тогедър! И за съжаление са били и продължават да бъдат брутално и нагло лъгани с обещания за висока възвращаемост, която на този, а и на бъдещ етап е невъзможно да бъде изпълнена по никакъв начин!

А вие си говорете са Стойне, за мойне, за капитал, за Прокопиев, за който си искате! Истината обаче е, че вие просто лъжете хората, скрити зад “разни” високи идеали и гръмки патриотични думи, които са кухи за вас!

П.п: и наистина никой вече не ви гледа жалките оправдателни видео напъни!

Коментар

Отново обиди. Дефинирайте инвеститор.
              Най-общо :
              Субект търсещ определена доходност срещу парите си. Склонен на различен риск, който поражда различна доходност.
              Сега и аз да задам въпрос:
              Каква доходност Ви донесе инвестицията в ИП?
              Каква Ви е инвестицията и какъв % е доходността?
              Не съм обиждал.
              Вие, като "инвеститори" не сте получили никаква възвращаемост срещу парите си.
              ИП действа като пирамида без частта, че първите получават доходност от парите на следващите. Вие само давате...

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

На думи и легенди има. Вероятно някакви единични лица са намазали покрай други ентусиасти да закупят дялове.
                само за “намазали”
                мислите. Човек не може да повярва, че друг мисли за различно от него. Толкова ли сте непрокопсани, че не можете да създадете, а само “намазвате”. Ужас!

Коментар

• Паркът и да успее и да не успее, акционерите ще пият по една студена вода! Може Ивелинчо да им направи една паметна плоча на входа и тва е!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

всъщност аз не лъжа, не им взимам парите, не ги давам на облигационери , не се оправдавам със Стойне, не пускам серия след серия как космоса ми е крив

крадецът вика дръжте крадеца
                    Кой краде пари и ги дава на облигационери? С какво се построи парка? Колко струва построеното според вас?

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Mежду другото, от няколко години се носи един слух за Стойне във финансовите среди. Според много хора, Стойне отдавна не работи като финансово гуру. Това, което прави е още по-ужасно - вечерта се облича като караконджул и причаква тълпи туристи за Исторически Парк. Когато го наближат ги напада и успешно ги принуждава да не посетят парка. Според някои хора става дума за около 6 000 туристи на ден, но знаейки какъв масиран проект е е Исторически Парк, други предполагат, че става дума за поне 60 000. Най-страшното е, че до момента е успял и да отвлече не малка част от тези туристи, други само е успял да ухапе. Какво прави с тях, честно казано не е ясно. Има няколко основни теории - едната е, че през Карол ги продава в робство на други държави и печели ЧУЖД КАПИТАЛ. Втората, на която аз повече вярвам, защото първата ми звучи като измислице е, че през Америка за България директно ги продава на Сорос, който финансира разпространението на Джендър политики и съответно съсипването на тая държава.
                      Изникват въпроси - КОЙ и ЗАЩО е гръб на Стойне в това нечовешко дело? Иска ми се да имаше някой, който да направи едно хубаво разследване и да го изобличи.
                      Нещата според мен са доста дълбоки. Гледах едни млади и позитивни хора, които изкараха много от керливите му ризи. Показаха имейли, в които Стойне ги рекетира и заплашва, че ако не му бъде платено, няма да остане неухапан турист. И това е само върхът на пирамидата.......За жалост тези изобличители на Стойне бавно потъват в забвение...само във някои форуми можеш да ги намериш и дори там са малко.....
                      Лесно се измества темата. Ясно е, че Стойне не е финансов гуро, защото не е изкарал от инвестиции нито един лев за 40 години. Ясно е, че не е бизнесмен, защото фалира с будка за хамбургери, ясно е, че няма как да плаши някой, защото има комичен вид. Кажете ни защо се насочват хората да правят инвестиции в обречени места от финансови консултанти, които членуват във фалшиви асоциации , работят за инвестиционния посредник, който предлага компанията и работи с форумни специалисти в комбина?

Коментар

Кой Ви излъга, че сте инвеститори?
                        Как и от къде си купихте акциите? Имате ли ДР за собственост върху акциите?
                        Кой ви определи цената, пазарът или ИМ?
                        Отговорете си на тези въпроси.
                        Има ли "инвеститор" излязъл от инвестицията си в ИП на печалба?
                        ​​​​​​

Отчетите са тримесечно, а някой дружества дават отчети всеки месец.
                        Надъхващите клипчета не са отчети.
                        Отново обиди. Дефинирайте инвеститор.

Коментар

​​​​​​
                          На думи и легенди има. Вероятно някакви единични лица са намазали покрай други ентусиасти да закупят дялове.

Коментар

Пишете, че вас не ви интересуват други неща освен отчети. Те са един път в годината, а написаното от вас е в огромен обем. Ако ви интересуваше наистина реална информация щяхте да отидете на място и да си я съберете. Не може да се обясни нешо на човек, който не иска. Не всички хора, които пишат във форумите са лоши или имат лорисни цели, но тези, които целенасочено сриват авторитета на друг са определени неприятни личности. Авълайн това, Авълайн онова. Толкова неща написахте за него, а не знам да са проверени. Орлетата били такива, клиентите били балъци и си заслужавали. Толкова низки думи сте написали и толкова хора сте очернили и обидили, а се държите, като ощипани девойки когато някой ви пита нещо или иска отговори от вас. Интересни твари сте. Нищо не казвате по въпроса защо сте толкова загрижени да не успее този проект? Един човек с дебели ръчички пускаше снимки с шарани по Никулден. И обиждаше хората на шарани, но, ако някой му каже прасе ще нададе вой, че ПатрЕотите са лоши хора.
                            Mежду другото, от няколко години се носи един слух за Стойне във финансовите среди. Според много хора, Стойне отдавна не работи като финансово гуру. Това, което прави е още по-ужасно - вечерта се облича като караконджул и причаква тълпи туристи за Исторически Парк. Когато го наближат ги напада и успешно ги принуждава да не посетят парка. Според някои хора става дума за около 6 000 туристи на ден, но знаейки какъв масиран проект е е Исторически Парк, други предполагат, че става дума за поне 60 000. Най-страшното е, че до момента е успял и да отвлече не малка част от тези туристи, други само е успял да ухапе. Какво прави с тях, честно казано не е ясно. Има няколко основни теории - едната е, че през Карол ги продава в робство на други държави и печели ЧУЖД КАПИТАЛ. Втората, на която аз повече вярвам, защото първата ми звучи като измислице е, че през Америка за България директно ги продава на Сорос, който финансира разпространението на Джендър политики и съответно съсипването на тая държава.
                            Изникват въпроси - КОЙ и ЗАЩО е гръб на Стойне в това нечовешко дело? Иска ми се да имаше някой, който да направи едно хубаво разследване и да го изобличи.
                            Нещата според мен са доста дълбоки. Гледах едни млади и позитивни хора, които изкараха много от керливите му ризи. Показаха имейли, в които Стойне ги рекетира и заплашва, че ако не му бъде платено, няма да остане неухапан турист. И това е само върхът на пирамидата.......За жалост тези изобличители на Стойне бавно потъват в забвение...само в някои форуми можеш да ги намериш и дори там са малко.....
                            Last edited by megathrone; 02.02.2021, 19:15.

Коментар

Как може да лъжете, че ви пука за инвеститорите, като ги наричате балъци и шарани?
                              всъщност аз не лъжа, не им взимам парите, не ги давам на облигационери , не се оправдавам със Стойне, не пускам серия след серия как космоса ми е крив

крадецът вика дръжте крадеца
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Как може да лъжете, че ви пука за инвеститорите, като ги наричате балъци и шарани?
                                Кой Ви излъга, че сте инвеститори?
                                Как и от къде си купихте акциите? Имате ли ДР за собственост върху акциите?
                                Кой ви определи цената, пазарът или ИМ?
                                Отговорете си на тези въпроси.
                                ​​​​​​

Отчетите са тримесечно, а някой дружества дават отчети всеки месец.
                                Надъхващите клипчета не са отчети.

Коментар

Working...
                                X