IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Не знам колко милиона струва това, подкрепих идеята някой, който разбира да каже колко струва ВСИЧКО направено до момента.
    Най-накрая почна да ти увира главата за разминаванията между думите, подписите и делата на Ивелинка. Браво!

Нека да върна пак темата към основния въпрос, към Ивелинка Plameniva_d
    Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

На думите или подписа ви да вярваме?

Исторически Парк Ивелин Михайлов Исторически Парк Мнения Исторически Парк Измама Исторически Парк Мнения Исторически Парк Отзиви

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

И как ще стане.Пример-в Бг се строят най-скъпите,некачестени и бавно магистрали.Но казват-ето има конкурс,клаузи в договора.......Това е цената,законно е. Строителството в ИП с конкурс ли е било. Всеки може да си направи своя самооценка,както му е удобно.
      Може някой да построи нещо в малък мащаб. Примерно една къща и да се види колко струва. Все пак темата е много вървежна. Тук има много мастити инвеститори. Да съберат 1 000 000, да покажат какво ще построят с тях и после ще се изчисли. Къщата ще се продаде. Ще си върнат всичко с прчалба(нали са инвеститори) и цирка ще свърши. Айвълайн ще е разобличен, а вие ще направите филм и ще вземете още пари и слава от разкритата схема.
      Last edited by Plameniva_d; 11.02.2021, 22:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
        Това е предложение, което и на мен ми се вижда разумно. Да се провери колко струва всичко това, което е направено до момента. Актуална оценка.
        И как ще стане.Пример-в Бг се строят най-скъпите,некачестени и бавно магистрали.Но казват-ето има конкурс,клаузи в договора.......Това е цената,законно е. Строителството в ИП с конкурс ли е било. Всеки може да си направи своя самооценка,както му е удобно.

Коментар

Не знам колко милиона струва това, подкрепих идеята някой, който разбира да каже колко струва ВСИЧКО направено до момента.
          пич,
          спри да се излагаш... по-добре не пиши по темата,че дълбаеш дъното.
          едно е ивелин нещо да те е подкрепил, а съвсем друго да събере парите на канарите и да емитира облигационни с 40% лихва... на това му се вика обир по пладне.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Асак - тихо бе! Не плаши шаранчетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
              Това е предложение, което и на мен ми се вижда разумно. Да се провери колко струва всичко това, което е направено до момента. Актуална оценка.
              ооооо........... ивелинке ............ де се изгуби бе мойто момиче ...................
              щом пак цъфна тука начи сме ти липсвали ..............
              ми то вече кат роднини станахме .... кат 1 голямо и сплотено семейство ..................

Я ся излез смело с новите опорки дето ги мъдрувахте цяла седмица в щаба и да чуем тука кво сте измислили ................

абе кво стана с ония 58 милиона ??? Къде потънаха ...... нещо случайно да знайш по въпроса .........
              Click image for larger version

Name:	animated101.gif
Views:	11
Size:	25.2 КБ
ID:	3716699

Last edited by Асо Пика; 11.02.2021, 19:33.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Айде няма нужда - всички вече знаем за сондите за 30 милиона (май толкова бяха).

Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                    Мисля, че Selena беше поставила въпроса вчера тук, за това кой е одитирал отчетите.

Ами оказва се, че съставител на ГФО 2019 е Експерт Консултинг Груп ООД, Варна, където собственик с 50% от капитала е Николай Хитов, който е същевременно и член на СД на Исторически Парк АД. Подписа на съставителя на ГФО 2019 от страна на Експерт Консултинг Груп ООД много прилича на подписа на г-н Хитов от решението на СД за емитиране на облигации. Казвам прилича, щото това е работа на графолози.

Одитор на ГФО 2019 е Радка Янева Георгиева, ЕТ "Счетоводна кантора Атлас", гр.Варна, № 0215 от ИДЕС.

Няма случайни неща в ръководството и счетоводството на ИстЕрическия Парк
                    Красота. Знаеш ли какво си мисля аз. Понякога сигнал в НАП не е лоша идея. Това го казвам за измамените, които четат темата.

Нека им направят по една проверка. Ей тъй профилактично

Прогнозата ми е, че ако има нередности в този “парк”, всички пътища ще ги заведат към Рим.

Коментар

• Мисля, че Selena беше поставила въпроса вчера тук, за това кой е одитирал отчетите.

Ами оказва се, че съставител на ГФО 2019 е Експерт Консултинг Груп ООД, Варна, където собственик с 50% от капитала е Николай Хитов, който е същевременно и член на СД на Исторически Парк АД. Подписа на съставителя на ГФО 2019 от страна на Експерт Консултинг Груп ООД много прилича на подписа на г-н Хитов от решението на СД за емитиране на облигации. Казвам прилича, щото това е работа на графолози.

Одитор на ГФО 2019 е Радка Янева Георгиева, ЕТ "Счетоводна кантора Атлас", гр.Варна, № 0215 от ИДЕС.

Няма случайни неща в ръководството и счетоводството на ИстЕрическия Парк
                      Last edited by Kildirim_Bei; 11.02.2021, 16:48.
                      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в един хубав момент 'а у' и облигаците отиват в някой и той става собственик на парка

за акционерите един гол ....патриотизъм
                        Тая схема прилича на Лайф Чойс на Майкъл Капустин едно време. Тоя беше регистрирал офшорка некъде с много милиони долари регистриран капитал за фасада (знаете каква е разликата между регистриран и внесен капитал ) и продаваше Американски Депозитарни Разписки за акции от фирмата на шараните. Бяха едни хартии шарени, едни такива хубави, ммм.... Фармацевтична фирма, подсилване на имунната система, патенти, не знам какво още - абе, голямата работа, както във всички схеми.
                        Кинтите в голямата си част течаха към офшорката (нали депозитарни разписки все пак) тук оставаха малка част за парлама, имитация на дейност и ПР. Боса разправяше, че акциите се търгували на неква регионална борса в Канада, даже котировки даваше, ама нали нямаше още интернет, кой да провери. Като се размирисаха нещата, я потърсиха тая фирма в Канада, ама се оказа, че някога я е бил регистрирал, ама платил неква начална такса за регистрация, после ни плащания, ни данни, ни отчети... Ич не щяха и да чуят за тоя.
                        Почти същото брат, ама тия са по-напред в рециклирането на заработеното от шаранчетата

P.S. За кво напомням от време на време за старите пирамиди? защото основата на схемите, ако човек се вгледа, е почти идентична винаги, просто начините за реализация се променят. Дето се вика, вълкът козината си мени, но нравът - не
                        Last edited by Kildirim_Bei; 11.02.2021, 16:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Сега като каза, се замислих що ги погасяват "по давност"... то проста сметка
                          Първата емисия облигации: 780 000 лв., 40% лихва, 30 месеца срок. Лихвите за тоя срок са точно 100%. ИП плаща лихвите, връщат си паричките от тях само, главницата - кучета я яли предполагам, че и другите облигации са със сходни параметри.
                          И акционерното дружество е в желязната хватка на облигационерите, които очевидно са нашите хора, начело с Апостолът от вОлкана.
                          в един хубав момент 'а у' и облигаците отиват в някой и той става собственик на парка

за акционерите един гол ....патриотизъм

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

интересен е и подходът с облигационната емисия...схема отвсякъде
                            Сега като каза, се замислих що ги погасяват "по давност"... то проста сметка
                            Първата емисия облигации: 780 000 лв., 40% год. лихва, 30 месеца срок. Лихвите за тоя срок са точно 100%. ИП плаща лихвите, връщат си паричките от тях само, главницата - кучета я яли предполагам, че и другите облигации са със сходни параметри.
                            И акционерното дружество е в желязната хватка на облигационерите, които очевидно са нашите хора, начело с Апостолът от вОлкана.
                            Last edited by Kildirim_Bei; 11.02.2021, 17:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение

И аз това се замислих. Даже от Капитал май бяха смятали че няма как да ги докара тези 70 М. Та като нищо може да става дума за 11 М и тази активизация сега да е защото са привършили.
                              интересен е и подходът с облигационната емисия...схема отвсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                                Аз ли съм пропуснал нещо или тия 70 милиона се споменават само в интервюто в Капитал? Щото в крайна сметка, може да се окаже просто изхвърляне на Ивелин. Мятаме едни недоказано големи суми в публичното пространство като мрежи за нови шарани. Та, има ли някакви реални факти за тия 70 милиона? Щото станаха пословични и едва ли не основна опора на тезата за пирамидата. То всичко крещи: лъжа, измама, пирамида, ама нека с някакви реални факти да пишем. Иначе се превръщаме в Тугедъри...
                                И аз това се замислих. Даже от Капитал май бяха смятали че няма как да ги докара тези 70 М. Та като нищо може да става дума за 11 М и тази активизация сега да е защото са привършили.

Коментар

Working...
                                X