IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Това също е твърдение изказано като факт. Щом виден адвокат го казва, то явно нещата са така. Ще пием по една студена вода. Инвеститорите ще останат без пари. Така ли да разбираме господине?
    Чехляк, да, факт е, че инвеститорите ще си загубят парите, освен единици, дето ще ги спасите.
    Ти специално, ако наистина си счетоводителя, освен студена вода и сух хляб ще ядеш ми се струва.
    И да знаеш, че за виден не знам, ама адвокат не съм, просто юрист
    Я кажи наистина ли - ти ли си Пламен, счетоводителя, ортака на Ивелинка?

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
      Сектата е в лека паника, не разбират съвсем какво става и се мъчат да разберат от къде им дойде това
      В момента са едни бреинсторминги, едно чудо, ама от време на време на някой не му издържат нервите и се получават ей такива постове.
      Счетоводителя се мъчи да отърве нещата, но е толкова в калта, че не знам Прогнозирам, че ще има присъди за най-малко 5 или 6 човека.
      ОПГтата се разследват в София и ключов момент е колко от консултантите са знаели за измамата и са въвеждали в заблуждение с користна цел трети лица. Вероятно има и такива, които не са знаели, ама си мисля, че повечето не са изкарали пари даже и ще пеят като славей.

За всички инвеститори - хора, съжалявам наистина, няма да си вземете парите, но вината за това няма да е нито моя, нито на този или който и да било друг форум. Ивелин и тия около него са ви завлекли с пари, нека това е напълно ясно, че ще носят от 12 000 кладенеца вода за да обясняват, че не е така.

П.С. Обещавам, че няма да говоря даже със синдика за да не излезе, че съм се облажил от тая афера чрез покупка на активи от масата на несъстоятелността
      но си мисля и нещо друго, ако Атанас иска инвеститорите да останат без нищо, дали това не е част от поглъщане на бизнес, който се иницииара от “Да, България” и Иво Прокопиев. Атанас е използвано лице за фирми, които се ползват от политически лица са техни сделки. Преди време гледах едно видео на Айвълайн във фейсбук(още го има), в което казва, че ще бъдат атакувани по изборите. Атанас дали не е лицето, което знае нещо, защото е много уверен и вече казва, че инвеститорите ще “пият една студена вода” и той няма да е свързан. Дали вече не знае какво ще стане и да гледа да насочи погледа страни от него си. Ясно е, че синдика ще действа от името на господрите му от “Да, България” и Иво Прокопиев. Затова не казва нищо за Иво Прокопиев, колкото и да го питата. Човек така не би защитавал и майка си, както той благодетеля си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

Кога да очакваме материала?
        Не мога да кажа още. Наистина са ми последна грижа тия, а и има много документи за преглед. Няма да стане бързо, понеже аз не искам да правя сензации, а систематизирано да предоставя инфо. Но няма и да се бавя много

Коментар

Това също е твърдение изказано като факт. Щом виден адвокат го казва, то явно нещата са така. Ще пием по една студена вода. Инвеститорите ще останат без пари. Така ли да разбираме господине?
          А кои сте “вие”, бихте ли се представили?

Коментар

Хубаво е да се види кой го е инициирал. Естествено, че останалите ще си чатят.
            А кой е инициирал въобще тая дискусия тук, да опипва почвата за "инвестиции" в ИП и консултации по антикризисни финанси? Във инвеститорски форум?!? Застреляли сте се сами в крака
            А какво ще кажете за това зарибяване за "инвестиция" в ИП с 5-цифрена сума, и среща в офис на Тугедър в София отпреди 4 години? С готов договор за подписване? Нещо променило ли се е в сегашните беседи? Ако някой се върне в първите 4-5 страници от темата, даже ще види и текст на договора тогава, за който някой се е избъзикал с орлетата и те са му го пуснали в DOC-формат. Да го сваля ли и да го анализираме заедно? Айде няма нужда, че ще кажете, че информацията е стара и имате нови договори.
            Питах Ви още сутринта. Благодаря за отговора.
            Last edited by Kildirim_Bei; 13.02.2021, 19:12.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Ми вижте го. Насочете се към конкретния “инициатор”. Успех.

Коментар

Сектата е в лека паника, не разбират съвсем какво става и се мъчат да разберат от къде им дойде това
                В момента са едни бреинсторминги, едно чудо, ама от време на време на някой не му издържат нервите и се получават ей такива постове.
                Счетоводителя се мъчи да отърве нещата, но е толкова в калта, че не знам Прогнозирам, че ще има присъди за най-малко 5 или 6 човека.
                ОПГтата се разследват в София и ключов момент е колко от консултантите са знаели за измамата и са въвеждали в заблуждение с користна цел трети лица. Вероятно има и такива, които не са знаели, ама си мисля, че повечето не са изкарали пари даже и ще пеят като славей.

За всички инвеститори - хора, съжалявам наистина, няма да си вземете парите, но вината за това няма да е нито моя, нито на този или който и да било друг форум. Ивелин и тия около него са ви завлекли с пари, нека това е напълно ясно, че ще носят от 12 000 кладенеца вода за да обясняват, че не е така.

П.С. Обещавам, че няма да говоря даже със синдика за да не излезе, че съм се облажил от тая афера чрез покупка на активи от масата на несъстоятелността

Коментар

Кидрим беи, не знам защо толкова ласкаво се изказваш за Мр. Профит. На мен ми изглежда, че той като да не е чак толкова тъп и да разбира що за схема е това и съвсем съзнателно я подържа с цел да изкара или поне да не загуби пари. Това е доста гадно реално и много безчестно
                  Може и да си прав. Но не пише като другите, това ми е впечатлението, няма да си трия мненията за него, ще следя как се държи и ако греша в преценката си, ще се извиня на всички участници. Направи ми впечатление още, че е тук от 15 години. Другаде пише нормално. Не знам за какви пари евентуално би си сринал репутацията и 15 години история тук. Засега съм неутрален. Ще следя.
                  Last edited by Kildirim_Bei; 13.02.2021, 19:04.

Коментар

Кога да очакваме материала?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

“Чатът” не го контролират участниците, а модераторите. В случая инфото е пуснато от конкретен участник и веднага е изтрито. Интересно защо?

Защо държавен орган ще използва “чат”, който ще трие веднага, а не официалния си говорител и пресцентър.

Каква точно Ви е идеята? Да спрем да “чатим”?

Чели ли сте наскоро Конституцията?

Там на това “чатене” му казват право на свободно изразяване на мнение. А защо ли съществува това право? Защо е издигнато в ранг на конституционно право?

Коя е причината, поради която съществуват медиите и публичните регистри?

Май живеете леко в миналото, когато споменаването на държавен орган на изпълнителната власт би следвало да сплаши участниците в даден “чат”?

Хайде малко по-сериозно.

Коментар

• Кидрим беи, не знам защо толкова ласкаво се изказваш за Мр. Профит. На мен ми изглежда, че той като да не е чак толкова тъп и да разбира що за схема е това и съвсем съзнателно я подържа с цел да изкара или поне да не загуби пари. Това е доста гадно реално и много безчестно

Коментар

• Сектата е в лека паника, не разбират съвсем какво става и се мъчат да разберат от къде им дойде това

Коментар

Във вашият чат се появи служител от икономическа полиция и каза, че са арестувани определени лица. Ваши колеги от чата потвърдиха информацията и казаха, че “орлетата” са се “насрали” каквото и да означава това. Ако е вярно, то икономическа полиция са информирали за своя акция, но, ако е невярно ще трябва да се направи разследване и да се видят лицата зад всички профили, да се види кой клевети по този начин и срива имиджа на държавна институция. Има поне трима, които потвърдиха информацията. Имам записи на техните коментари. Ще видим какво се случва и ще бъде интересно.
                            “Чатът” не го контролират участниците, а модераторите. В случая инфото е пуснато от конкретен участник и веднага е изтрито. Интересно защо?

Защо държавен орган ще използва “чат”, който ще трие веднага, а не официалния си говорител и пресцентър.

Каква точно Ви е идеята? Да спрем да “чатим”?

Чели ли сте наскоро Конституцията?

Там на това “чатене” му казват право на свободно изразяване на мнение. А защо ли съществува това право? Защо е издигнато в ранг на конституционно право?

Коя е причината, поради която съществуват медиите и публичните регистри?

Май живеете леко в миналото, когато споменаването на държавен орган на изпълнителната власт би следвало да сплаши участниците в даден “чат”?

Хайде малко по-сериозно.

Коментар

Снимах вашите публикации и ще ги изпратя до органите на реда за проверка. Ако е истина, то всичко е наред, но, ако в този форум се е стигнало до там, че да има клевети и да се намесват държавни институции, то трябва да се разследват хората, които стоят зад тях и форума, който ги предизвиква. Вярвам, че вие споделяте само “проверена” информация и не клеветите доброто име на лица, фирми и държавни институции. Карим бей, снимах и изтрития ви коментар. Твърдение, което ще проверим дали е вярно.
                              Проверявайте го. Изтрих го, защото първо се вързах, но като видях Jorkata кво е писал и видях, че ника е регистриран днес, работата светна като слънце точно така видях, че investor4e влиза с гръм и трясък, регистриран ник същия ден. Ми измислете нещо ново бе, хора! Опорки други дайте, може ли така да се излагате в инвестиционен форум, вие сте я пуснали тук тая дискусия...
                              Баси майтапа, ми тук хората се занимават с години с акционерни дружества на борсата, чели са устави, коментирали са се казуси не само тук, а и в медиите, всеки сериозен инвеститор е чел ТЗ, ЗППЦК и ред други закони, да не изреждам, че няма да ми стигне мястото.... а пък колко отчети и бизнес-планове сме чели..... бедна ви е фантазията. Може ли на краставичари краставици да продавате? Сами си вкарахте автогол с тая дискусия точно в Инвестора!
                              Сега ние сме ви виновни...
                              Опровергайте едно нещо, дето съм написал по данни, дето самият ИстЕрически Парк е публикувал, и ще седят вовеки, щото в ТР не можете да триете. Чакам ви с нетърпение да видя къде нещо съм написал, дето не сте го написали вие за себе си, че и сте го публикували на най-лично място в държавата - в ТР.... число, цифра, изречение, документ, я да видим... а за членовете от ТЗ не ми се говори...

И за да не си помислиш, че ме страх, ще напиша пак по спомен поста, дето изтрих, след като разбрах, че е фейк новина от фалшив профил:

"Баси работата! Леко да напомня, че на 7.02, (неделя), беше дискусията с многото писане (вижте статистиката от сутринта), а на 12.02 органите са реагирали. Браво за бързата реакция!"

Ако си снимал поста, пусни скрийншота, да видят всички, че е това, или поне на 99% е, щото пиша по памет.
                              Благодаря ти предварително!
                              Last edited by Kildirim_Bei; 13.02.2021, 18:49.

Коментар

Във вашият чат се появи служител от икономическа полиция и каза, че са арестувани определени лица. Ваши колеги от чата потвърдиха информацията и казаха, че “орлетата” са се “насрали” каквото и да означава това. Ако е вярно, то икономическа полиция са информирали за своя акция, но, ако е невярно ще трябва да се направи разследване и да се видят лицата зад всички профили, да се види кой клевети по този начин и срива имиджа на държавна институция. Има поне трима, които потвърдиха информацията. Имам записи на техните коментари. Ще видим какво се случва и ще бъде интересно.
                                Ти верваш ли си като ги пишеш такива?

Коментар

Working...
                                X