If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямаш причина да не им вярваш и допускаш, че отчета не отразява реалното положение Как се нарича отчет, който не отразява реалното положение?
Сори пич, ама аз обичам да наричам нещата с истинските им имена и шикалкаването не ми е по вкуса. Допускам, че много добре знаеш какво се случва, но си траеш заради финансова изгода. Това не е готино, никак не е готино и не виждам защо да съм положително настроен към такъв човек....
Имаш правото да допускаш много неща, но не и да ме квалифицираш както ти е угодно на теб.
Нямаш причина да не им вярваш и допускаш, че отчета не отразява реалното положение Как се нарича отчет, който не отразява реалното положение?
Сори пич, ама аз обичам да наричам нещата с истинските им имена и шикалкаването не ми е по вкуса. Допускам, че много добре знаеш какво се случва, но си траеш заради финансова изгода. Това не е готино, никак не е готино и не виждам защо да съм положително настроен към такъв човек....
От доста години съм на борсата и съм видял как си заминават дружества с всякакви отчети. Финансовата криза как дойде? ... и то при дружества одитирани от най-големите компании в бранша. Тезата винаги ми е била, че ако отсрещната страна иска да те прецека ще намери как да го направи независимо кой, какъв отчет е направил и кой го е одитирал.
Абе хич не ми е ясно пак, как му ги дават тия заеми на Ивелинката. В първите съобщения за обл. заеми се цитира лихва 40%. Начи от 2014 до 2019 в балансите заемите набъбват от 1 795 хил. лв. на 13 489 хил. лв.
За това цялото това време всички разходи по заемите са само около 140 хил. лв. или само около 1% от общата заета сума.
За цялото това време приходите от оперативна дейност са общо 714 хил. лв., други извънредни приходи няма.
Баси, да взема и аз да кандидатствам за заем при тия ларж кредитори
Ти как си я обясняваш тая работа?
По същия начин. За мен отчетите не показват реалното състояния поради някаква причина. Надявам се това да се промени в даден момент.
Имам познания и за мен бяха и си остават повод за притеснение, но тезата ми е, че строителството продължава и може би този отчет не отразява реалното положение. Облигациите също присъстват там, а ми беше казано да не се притеснявам за тях и, че ще се погрижат. Нямам причина да не им вярвам и чакам да излезе отчет, в който това ще е променено.
Акционер съм и доста пари ще загубя ако нещата не се получат, но пак не си позволявам да използвам обидни кралификации.
интересно ми е, ако заради делата и сигналите, които пусне монопола се стигне до закриването на парка и ликвидация на ад-то и ти изгорят всичките пари и акции и знаеш къде живее монопола, кои са имената и адреса му, какво ще направиш? или просто ще се свиеш в ъгъла и пиеш една студена вода и ще си поплачеш малко
Мале Сериознали си бе Ивелинке Я кажи ти какво ще направиш?
И за да е ясно - несъстоятелността ще дойде не заради мен, а защото Ивелинка и приближените му са измамници и са откраднали парите на хората
Имам познания и за мен бяха и си остават повод за притеснение, но тезата ми е, че строителството продължава и може би този отчет не отразява реалното положение. Облигациите също присъстват там, а ми беше казано да не се притеснявам за тях и, че ще се погрижат. Нямам причина да не им вярвам и чакам да излезе отчет, в който това ще е променено.
Акционер съм и доста пари ще загубя ако нещата не се получат, но пак не си позволявам да използвам обидни кралификации.
Абе хич не ми е ясно пак, как му ги дават тия заеми на Ивелинката. В първите съобщения за обл. заеми се цитира лихва 40%. Начи от 2014 до 2019 в балансите заемите набъбват от 1 795 хил. лв. на 13 489 хил. лв.
За това цялото това време всички разходи по заемите са само 142 хил. лв. или само около 1% от общата заета сума.
За цялото това време приходите от оперативна дейност са общо 714 хил. лв., други извънредни приходи няма. Това е само 5% от сумата по главницата в края на периода.
Баси, да взема и аз да кандидатствам за заем при тия ларж кредитори
ми не е лъжа, че всичко може. В България за милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Винаги е било така и винаги ще бъде. Законът е врата в полето и само шараните минават през нея. Защо прокурор на 2500 лв заплата с кредит за жилище, 2 деца и жена ще разплита схема за десетки милиони като може и той да топне чошката и да подсигури евакуацията на децата си в британските вузове и да им купи апартаментче в лондон.. мислете малко с тея глави..
Айнщайн, ще ти споделя една тенденция. Бавно, много бавно и затова още не го усещаш, това приключва.
По-дълбока е играта тук. Ивелинката, орлетата и парка са само фасада. И неслучайно парка е в някво село на майната си...
Няма потенциал това момче за тая игра да я направи.
интересно ми е, ако заради делата и сигналите, които пусне монопола се стигне до закриването на парка и ликвидация на ад-то и ти изгорят всичките пари и акции и знаеш къде живее монопола, кои са имената и адреса му, какво ще направиш? или просто ще се свиеш в ъгъла и пиеш една студена вода и ще си поплачеш малко
Аз между другото немея от цялата постановка. Направо машина на времето . 90те на миналия век, само Gina G.
Тези момчета и момичета май наистина вярват, че все още всичко може. Уникално е.
ми не е лъжа, че всичко може. В България за милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Винаги е било така и винаги ще бъде. Законът е врата в полето и само шараните минават през нея. Защо прокурор на 2500 лв заплата с кредит за жилище, 2 дъщери 10ти и 9 клас и жена с рак ще разплита схема за десетки милиони като може и той да топне чошката и да подсигури евакуацията на децата си в британските вузове и да им купи апартаментче в лондон и да излекува жената в израел?.. мислете малко с тея глави..
Тия работи с менията и гледните точки и всичките тия алабализми ги разправяй на семинарите на вожда
Ти знаеш ли за нередностите в схемата и спестяваш ли истината за да не си загубиш парите или от благодарност към Ивелинка?
Имаш ли базови финансови познания и как би обяснил отчета на дружеството?
Аз между другото немея от цялата постановка. Направо машина на времето . 90те на миналия век, само Gina G.
Тези момчета и момичета май наистина вярват, че все още всичко може. Уникално е.
По-дълбока е играта тук. Ивелинката, орлетата и парка са само фасада. И неслучайно парка е в някво село на майната си...
Няма потенциал това момче за тая игра да я направи.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар