IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Имаш правото да допускаш много неща, но не и да ме квалифицираш както ти е угодно на теб.
    абе ти си алчен тарикат, който инвестира в култура, за да напълни тумбака ама монопола, ако ви цакне ми е чудно какво ще правиш

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Нямаш причина да не им вярваш и допускаш, че отчета не отразява реалното положение Как се нарича отчет, който не отразява реалното положение?

Сори пич, ама аз обичам да наричам нещата с истинските им имена и шикалкаването не ми е по вкуса. Допускам, че много добре знаеш какво се случва, но си траеш заради финансова изгода. Това не е готино, никак не е готино и не виждам защо да съм положително настроен към такъв човек....
      Имаш правото да допускаш много неща, но не и да ме квалифицираш както ти е угодно на теб.
      Keep going ...

Коментар

Нямаш причина да не им вярваш и допускаш, че отчета не отразява реалното положение Как се нарича отчет, който не отразява реалното положение?

Сори пич, ама аз обичам да наричам нещата с истинските им имена и шикалкаването не ми е по вкуса. Допускам, че много добре знаеш какво се случва, но си траеш заради финансова изгода. Това не е готино, никак не е готино и не виждам защо да съм положително настроен към такъв човек....
        От доста години съм на борсата и съм видял как си заминават дружества с всякакви отчети. Финансовата криза как дойде? ... и то при дружества одитирани от най-големите компании в бранша. Тезата винаги ми е била, че ако отсрещната страна иска да те прецека ще намери как да го направи независимо кой, какъв отчет е направил и кой го е одитирал.
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Абе хич не ми е ясно пак, как му ги дават тия заеми на Ивелинката. В първите съобщения за обл. заеми се цитира лихва 40%.
          Начи от 2014 до 2019 в балансите заемите набъбват от 1 795 хил. лв. на 13 489 хил. лв.
          За това цялото това време всички разходи по заемите са само около 140 хил. лв. или само около 1% от общата заета сума.
          За цялото това време приходите от оперативна дейност са общо 714 хил. лв., други извънредни приходи няма.

Баси, да взема и аз да кандидатствам за заем при тия ларж кредитори

Ти как си я обясняваш тая работа?
          По същия начин. За мен отчетите не показват реалното състояния поради някаква причина. Надявам се това да се промени в даден момент.
          Keep going ...

Коментар

Имам познания и за мен бяха и си остават повод за притеснение, но тезата ми е, че строителството продължава и може би този отчет не отразява реалното положение. Облигациите също присъстват там, а ми беше казано да не се притеснявам за тях и, че ще се погрижат. Нямам причина да не им вярвам и чакам да излезе отчет, в който това ще е променено.

Акционер съм и доста пари ще загубя ако нещата не се получат, но пак не си позволявам да използвам обидни кралификации.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

интересно ми е, ако заради делата и сигналите, които пусне монопола се стигне до закриването на парка и ликвидация на ад-то и ти изгорят всичките пари и акции и знаеш къде живее монопола, кои са имената и адреса му, какво ще направиш? или просто ще се свиеш в ъгъла и пиеш една студена вода и ще си поплачеш малко
              Мале Сериознали си бе Ивелинке Я кажи ти какво ще направиш?
              И за да е ясно - несъстоятелността ще дойде не заради мен, а защото Ивелинка и приближените му са измамници и са откраднали парите на хората

Коментар

Имам познания и за мен бяха и си остават повод за притеснение, но тезата ми е, че строителството продължава и може би този отчет не отразява реалното положение. Облигациите също присъстват там, а ми беше казано да не се притеснявам за тях и, че ще се погрижат. Нямам причина да не им вярвам и чакам да излезе отчет, в който това ще е променено.

Акционер съм и доста пари ще загубя ако нещата не се получат, но пак не си позволявам да използвам обидни кралификации.
                Абе хич не ми е ясно пак, как му ги дават тия заеми на Ивелинката. В първите съобщения за обл. заеми се цитира лихва 40%.
                Начи от 2014 до 2019 в балансите заемите набъбват от 1 795 хил. лв. на 13 489 хил. лв.
                За това цялото това време всички разходи по заемите са само 142 хил. лв. или само около 1% от общата заета сума.
                За цялото това време приходите от оперативна дейност са общо 714 хил. лв., други извънредни приходи няма. Това е само 5% от сумата по главницата в края на периода.

Баси, да взема и аз да кандидатствам за заем при тия ларж кредитори

Ти как си я обясняваш тая работа?
                Last edited by Kildirim_Bei; 15.02.2021, 17:22.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

не мерси.. българите и през 10ти век са били продажен народ и сега са си.. за 1000 години не се е променило и няма да се промени и още 1000 години...
                  Когато някой е глупав, то е задълго ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Айнщайн, ще ти споделя една тенденция. Бавно, много бавно и затова още не го усещаш, това приключва.

И ще ти кажа и защо... ако съм в настроение....
                    не мерси.. българите и през 10ти век са били продажен народ и сега са си.. за 1000 години не се е променило и няма да се промени и още 1000 години...

Коментар

ми не е лъжа, че всичко може. В България за милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Винаги е било така и винаги ще бъде. Законът е врата в полето и само шараните минават през нея. Защо прокурор на 2500 лв заплата с кредит за жилище, 2 деца и жена ще разплита схема за десетки милиони като може и той да топне чошката и да подсигури евакуацията на децата си в британските вузове и да им купи апартаментче в лондон.. мислете малко с тея глави..
                      Айнщайн, ще ти споделя една тенденция. Бавно, много бавно и затова още не го усещаш, това приключва.

И ще ти кажа и защо... ако съм в настроение....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

По-дълбока е играта тук. Ивелинката, орлетата и парка са само фасада. И неслучайно парка е в някво село на майната си...
                        Няма потенциал това момче за тая игра да я направи.
                        кой е реалният кукловод? бойко борисов ли?

Коментар

интересно ми е, ако заради делата и сигналите, които пусне монопола се стигне до закриването на парка и ликвидация на ад-то и ти изгорят всичките пари и акции и знаеш къде живее монопола, кои са имената и адреса му, какво ще направиш? или просто ще се свиеш в ъгъла и пиеш една студена вода и ще си поплачеш малко
                          Last edited by totenkopf; 15.02.2021, 16:43.

Коментар

Аз между другото немея от цялата постановка. Направо машина на времето . 90те на миналия век, само Gina G.

Тези момчета и момичета май наистина вярват, че все още всичко може. Уникално е.
                            ми не е лъжа, че всичко може. В България за милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Винаги е било така и винаги ще бъде. Законът е врата в полето и само шараните минават през нея. Защо прокурор на 2500 лв заплата с кредит за жилище, 2 дъщери 10ти и 9 клас и жена с рак ще разплита схема за десетки милиони като може и той да топне чошката и да подсигури евакуацията на децата си в британските вузове и да им купи апартаментче в лондон и да излекува жената в израел?.. мислете малко с тея глави..
                            Last edited by totenkopf; 15.02.2021, 16:45.

Коментар

Тия работи с менията и гледните точки и всичките тия алабализми ги разправяй на семинарите на вожда
                              Ти знаеш ли за нередностите в схемата и спестяваш ли истината за да не си загубиш парите или от благодарност към Ивелинка?
                              Имаш ли базови финансови познания и как би обяснил отчета на дружеството?

Keep going ...

Коментар

Аз между другото немея от цялата постановка. Направо машина на времето . 90те на миналия век, само Gina G.

Тези момчета и момичета май наистина вярват, че все още всичко може. Уникално е.
                                По-дълбока е играта тук. Ивелинката, орлетата и парка са само фасада. И неслучайно парка е в някво село на майната си...
                                Няма потенциал това момче за тая игра да я направи.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X