IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде беж да те няма тогава. Аз също научих доста неща за лунапарка, например, че сектантите обичат корупцията и че разрушават автентични сгради. Полезно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Чл. 12 и чл. 13 не са съгласни с теб

Дай да видим съдебното решение, с което оневиняват ювиги Ивелин

Докато не го видим - аз съм прав, а ти лъжеш (отново)
      Иди в съда и си го търси.. аз да не съм ти деловодител тука.. или се обади на Савов, той спечели делото. и членовете са съгласни - всеки на който му се занимава да рови има достъп
      Last edited by totenkopf; 17.05.2021, 11:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
        Тотенкопф - предупреждение за бан.
        Ми айде банвайте ме вече.. то се разбра,че и вие сте в играта.. когато пиша и разобличавам тролските лъжи, истината се трие.. в същото време измамници като пирамид,които псуват като селски каруцари не получават никакви предупреждения.. колкото повече се опитвате да заглушите истината,толкова по-мощен ще става Исторически парк! А и без усилията ви са напразни,защото привличането на капитал вече се извършва извън България.. ако я нямаше тая тема много по-малко хора щяха да разберат за парка и сигурно още нямаше да е отворил врати,така че благодаря за това лично аз от тук научих и инвестирах няма лоша реклама

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

Прочети чл. 1 т. 1 от апк и ще разбереш защо
          Чл. 12 и чл. 13 не са съгласни с теб

Дай да видим съдебното решение, с което оневиняват ювиги Ивелин

Докато не го видим - аз съм прав, а ти лъжеш (отново)

Коментар

я кажи: БНБ или съдът е наложил глобата на Ивелин? И защо трябва да търсим съдебно постановление, когато има наказателно постановление от БНБ?

И още - ако има съдебно постановление (от съд) - дай да го видим - разсей всички съмнения и оправдай Ивелин

Дай да видим за пореден път кой лъже и кой не Но имам чувството, че няма да излезеш сух от тая приказка
            Прочети чл. 1 т. 1 от апк и ще разбереш защо
            Last edited by X_Y; 17.05.2021, 11:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

Колко се ядосваш всеки път човек. Това е знака че чувстваш че падението ти се приближава.
              То приближава от от 2014.. и ще прибложава още хиляди години..

Коментар

• Тотенкопф - предупреждение за бан.
                रादोस्त

Коментар

• я кажи: БНБ или съдът е наложил глобата на Ивелин? И защо трябва да търсим съдебно постановление, когато има наказателно постановление от БНБ?

И още - ако има съдебно постановление (от съд) - дай да го видим - разсей всички съмнения и оправдай Ивелин

Дай да видим за пореден път кой лъже и кой не Но имам чувството, че няма да излезеш сух от тая приказка
                  Last edited by X_Y; 17.05.2021, 10:55.

Коментар

• Колко се ядосваш всеки път човек. Това е знака че чувстваш че падението ти се приближава.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf

aбе пука ми на мене в какво вярваш бе *****.. от бнб изобщо не са погледнали решението софийския административен съд, което им отмени глобата.. тия 15 000лв никога не са били платени.
                      Като не ти пука защо се опитваш да оборваш всяка дума, която напиша? И наистина ли искаш всички тук да повярваме, че ти казваш истината, а БНБ лъже? Я обясни тоя когнитивен дисонанс?

Коментар

защото глобата беше отменена от административния съд на втора инстанция.. колко пъти трябва да го повтарям, че да ти влезе в кухата главата,дето мисли, че бнб имала инстанции.. 36к са по документи.. останалите 500к и кусур ги дадохме на ръка на кмета и общ. съветници. уин-уин ситуация - ние си получихме хубавите камъни, общината си получи хубавите пари що 4 години поред никой не се явяваше на търга за сградата, а?? що вие не се явихте? ако не беше ИП до 10 години нищо нямаше да остане от тая сграда.. само плевели като вас щеше да има. А вие софиянчетата защо си разрушихте ягодовата къща?
                        Защо тогава, о, светлейший, на сайта на БНБ черно на бяло си пише, че Ивелин е глобен 15000 лева? Ако разгледаш другите постановления ще видиш, че всякакви промени по статута на глобите/делата се отразяват чинно и надлежно?

Да пробваме пак - защо лъжеш, че Ивелин не е глобяван, след като се вижда, че е одрусан с 15000 лева? Измисли нещо друго или покажи документално, че не е вярно, защото според БНБ ти лъжеш (отново)

А за тия пари дето "уж" сте дали на ръка - нали се сещаш, че никой не ти вярва? Една истина не си казал в тоя формум - всичко е плод на въъображението ти, желанието ти да блеснеш като диамант под масата на Ивелин и сие, и гъбите в розариума ви.

Коментар

защото глобата беше отменена от административния съд на втора инстанция.. колко пъти трябва да го повтарям, бнб имала инстанции.. 36к са по документи.. останалите 500к и кусур ги дадохме на ръка на кмета и общ. съветници. уин-уин ситуация - ние си получихме хубавите камъни, общината си получи хубавите пари що 4 години поред никой не се явяваше на търга за сградата, а?? що вие не се явихте? ако не беше ИП до 10 години нищо нямаше да остане от тая сграда..
                          Май този тотенкопф наистина е Ивелин ако толкова много знае. Това е хубаво, че когато ще стане въпрос за съд, всичко това което е писал тук ще е доказателство.
                          Last edited by X_Y; 17.05.2021, 10:28.

Коментар

Тотке - пак се впускаш в полемика с глупостите си и бягаш по тъча

Общината-собственик на откраднатата от вас сграда (или поне опит за кражба) е получила 36000 лева - това е видно от общинските документи, които са публично достояние. Не разбирам защо лъжеш, като лъжите ти са толкова плитки, че 4 мин ровене в нета могат да ги изобличат. Ти май ептен взимаш за патета пишещите в тоя форум Разбери - ние тук НЕ СМЕ задръстени като тугедърците и акционерите ви

Пак искам да те питам - защо лъжеш, че Ивелин не е глобяван от БНБ, след като на сайта на БНБ черно на бяло се вижда, че са го друснали с 15000 лева глоба за лихварство без лиценз?
                            защото глобата беше отменена от административния съд на втора инстанция.. колко пъти трябва да го повтарям, че бнб имала инстанции.. 36к са по документи.. останалите 500к и кусур ги дадохме на ръка на кмета и общ. съветници. уин-уин ситуация - ние си получихме хубавите камъни, общината си получи хубавите пари що 4 години поред никой не се явяваше на търга за сградата, а?? що вие не се явихте? ако не беше ИП до 10 години нищо нямаше да остане от тая сграда.. само плевели като вас щеше да има. А вие софиянчетата защо си разрушихте ягодовата къща?
                            Last edited by X_Y; 17.05.2021, 10:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Тотю, хубаво правите,че възстановявате.

Проблемът е друг - печелите конкурс за едно, а правите друго. Което си е чиста измама.
                              Щом сте го направили веднъж, значи го правите и с вашите клиенти. Мога само да си представям какви ги вършите съвсем съзнателно....

Повечето от вас дават пари във фонда на Ивелин на лихви над 20% (лъжеш за лихвите - много по-високи са), а откъде идват тия лихви... Може и от наркотици да са, ама вие като сте плоски и не задавате въпроси... Само печалба да има, пък другото майната му, нали
                              И споко - аз знам, че в тоя фонд се влиза трудно. Защото работата не е чиста. Ама ти си плоско парче и сам ни снасяш инфо.
                              Ще ви погнат съвсем скоро ...

П.П. Давай по темата, че скоро ще трябва да влизаш от друг ник
                              кой ще ни погне след като ние храним съда и администрацията? никой не хапе ръката, която го храни не съм чувал за измама при която измамника да дава 600 000лв на жертвата... обикновено е обратното, както при пирамид например.. дано да има повече такива измамници парите от лихвите идват фондове за мед, родий и литий, както и от печалбите от застраховки а да също така и от продажби на хероин по училищата само от казармените обучения на сдружение Човек вече има 1.4 млн.лв печалба - вземат лигльовци като вас от богати хора, които са вдигнали ръце от отрочетата си и ги правят мъже за 3 месеца срещу 30 000лв.. единият даже даде още 30к бакшиш като видя как на свинчето му сме му свалили 20 кила за 3 месеца.. няма да е зле и вие да се пуснете в програмите.. барем почнете да правите нещо свястно с живота си, освен да затлъстявате по форумите.. пирамидката като го гледам и него наскоро каква свиня е станал скоро я инсулт, я диабет, я инфаркт.. (не че ще е някаква загуба де)
                              Last edited by totenkopf; 17.05.2021, 10:09.

Коментар

лихварството не е спирало 9та година вече и бнб не може да направи нищо по въпроса - има си апк. (не ги разбираш тия работи очевидно.. не се мъчи излишно)

общината получи близо 600 000 лева от ИП.. как точно е ограбена като й оправихме бюджета за 10 години напред?!

как точно обираме наследството след като възстановяваме рухнали, никому неизвестни сгради?

взели сме материали от стотици ВЕЧЕ УНИЩОЖЕНИ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС каменни постройки от отдавна обезлюдени села предимно на които и кметовете са им измрели вече..

Царевец е възстановен по абсолютно същия начин впрочем - камъни от стари сгради (тогава не са били унищожени все още, така че е по-зле)

като си затъжен толкова за порутените сгради с които е пълна държавата що не тръгнеш да ги строиш наново, а???? та вие инвесторчета унищожавате ежедневно ЕМБЛЕМАТИЧНИ СГРАДИ НА ПЪПА НА СОФИЯ и си строите офисчета и магазинчета.. вие ли унищожители на България ще ми говорите за унищожение?
                                Тотке - пак се впускаш в полемика с глупостите си и бягаш по тъча

Общината-собственик на откраднатата от вас сграда (или поне опит за кражба) е получила 36000 лева - това е видно от общинските документи, които са публично достояние. Не разбирам защо лъжеш, като лъжите ти са толкова плитки, че 4 мин ровене в нета могат да ги изобличат. Ти май ептен взимаш за патета пишещите в тоя форум Разбери - ние тук НЕ СМЕ задръстени като тугедърците и акционерите ви

Пак искам да те питам - защо лъжеш, че Ивелин не е глобяван от БНБ, след като на сайта на БНБ черно на бяло се вижда, че са го друснали с 15000 лева глоба за лихварство без лиценз?
                                Last edited by Jorkata; 17.05.2021, 10:00.

Коментар

Working...
                                X