Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Защо отчетите на градус бяха отлични, а акционерите пиха студена вода?
Коментар
-
В какво право изискваш такава информация? Акционер ли си? Гледам говориш в 1л.мн.ч.
Ама мисля скоро ще се обяснявате, защо за едни са 40% пък за други дето сте обещавали "по равно" не са 40%
По темата - Възможности за инвестиция в Исторически парк АД - НЯМА потвърдиха го с това, че няма за продажба акции, няма и печалби и активите са по-малко от задълженията хахаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Явно, цитатите ми на техните отчети са започнали да му втъкват въпросчета
като например: бре защо Хане Ивеине беше казАл,че си събрал 70млн. - пък пред данъчните си декларирал 6 пъти по-малко?
защо Хане Ивелине лихви нямаше да изплащаш, пък имаш почти 14млн. облигации. Облигацията какво друго право освен лихва има? Дай имената на облигационерите! и на каква лихва си ни задължил т.н.
пп.
за 3 години облигациите на ипАД са нараснали 500% - моля покажете къде е решението на ОСА на АД-то за издаване на такивата облигации
Коментар
-
Явно, цитатите ми на техните отчети са започнали да му втъкват въпросчета
като например: бре защо Хане Ивеине беше казАл,че си събрал 70млн. - пък пред данъчните си декларирал 6 пъти по-малко?
защо Хане Ивелине лихви нямаше да изплащаш, пък имаш почти 14млн. облигации. Облигацията какво друго право освен лихва има? Дай имената на облигационерите! и на каква лихва си ни задължил т.н.
пп.
за 3 години облигациите на ипАД са нараснали 500% - моля покажете къде е решението на ОСА на АД-то за издаване на такивата облигации
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
По тази тема, от самият финансов гуру:
Важно ли е да проверяваме финансовите отчети на евентуална инвестиционна възможност в Търговския регистър?
Гледайте предаването му да разберете че не, това не е едно важно нещо.
https://fb.watch/5QECLgV2sI/
пп.
за 3 години облигациите на ипАД са нараснали 500% - моля покажете къде е решението на ОСА на АД-то за издаване на такивата облигацииLast edited by satz; 31.05.2021, 22:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Точно тия думи използва и един друг виден бивш форумен тугедърецРотенкоф
СлОчаеност - не мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Най-добре работи с господари на ефира.
Те и без това са със Сорос?трябва някок тук да му обясни стъпка по стъпка
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеКак да подам сигнал, че мошеникът продължава с измамите? Прокуратура? КФН? НАП? Икономическа полиция? БНБ?
Те и без това са със Сорос?
Коментар
-
Савов ще те изяде с парцалите и накрая ще ти се наложи да ровиш по кофите и да спиш по пейките.Ротенкоф
СлОчаеност - не мисля
- 1 like
Коментар
-
Края на Май 2021 е днес + още няколко часа.
Аз слагам бас 100 хилки лева, че Истор.парк АД с еик 202785815 - НЯМА повече приходи от "Слънчака" за периода от 01.01.2021 до 31.05.2021
Облекчавам ти условията
- под "Слънчака" разбираме само хотелите над 2 звезди, ползващи инфраструктура на Слънчев бряг АДDeal?
Коментар
-
Това последното е вярно за към края на май.
Аз слагам бас 100 хилки лева, че Истор.парк АД с еик 202785815 - НЯМА повече приходи от "Слънчака" за периода от 01.01.2021 до 31.05.2021
Облекчавам ти условията
- под "Слънчака" разбираме само хотелите над 2 звезди, ползващи инфраструктура на Слънчев бряг АДDeal?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеЗа делото адвокатът чакам. Нямам бърза работа да бутам пирамидата. Но има нужда и от сигнали до компетентните органи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Навсякъде за по-сигурно
Той дори не знае жалба ли трябва да пуска, тъжба ли или искова молба...
п.п. не забравяй да пуснеш жалба и до арменския поп.Last edited by raydalio; 31.05.2021, 22:03.
Коментар
-
Хахахахахах, нали беше готов с делото бе хитмане? И "скоро" го внасяше в съда? Май изобщо нямаш никакво дело, а само се пъчиш тука в опит да закърпиш смачканото си достойнство.
Щял да внася дело, а не знае как и ходи да пита по форумите? И това бил човекът, който ще събори ИП и ще вкара Михайлов в затвора. Чакай да го скрийншотна - то с тебе човек цяла колекция от вицове може да си направи.
Коментар
Коментар