Първоначално изпратено от raydalio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
Защото са тъпи...
Хората, които 9 години получават средно 14% лихва били тъпи, а инвестор4е, дето е беден като африканец бил умен. От вчера тая тема само вицове се ръсят.Last edited by raydalio; 01.06.2021, 09:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Тотке - първо - тая прокуратура ще разглежда дела и от частно-правен характер
"Европейската прокуратура (ЕППО) е компетентна да предаде на съд престъпления, засягащи финансовите интереси на ЕС. Такива са измами, корупция, изпиране на пари и присвояване, които могат да имат отрицателно въздействие върху парите на данъкоплатците в ЕС."
Ако не разбираш какво пише в този абзац - това си е лично твой проблем.
Второ - няма да пускам сигнал защото нямам финансов интерес (въпреки многобройните патешки опити) - мразя ви безплатно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Ех...иска ти се Тотен...на теб и на този, на който чу целуваш крачетата (Криселда, ака Ивчо)....
Ама май истината е съвсем в другата полувина...
Обяснете как така цената стана 70к на пакета
Кой принцип определя цените викаш Тоти? Пазарен ли беше или е Ивелин, дето продава пакетите?
Много съм любопитен да чуя твоето обяснение на т.н тугедърски пазарен принцип
И защо като не се предлагат акции, на мен все още се опитват да ме набутат там?След като Ивчо не продава, май ви напускат кораба?
ПП. Спокойно, дишай Тоте - знаем, че в БГ нещата стават бавно с всичко що е държава. Проверките текат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
Защото са тъпи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Защо тогава хората продължават да наливат пари и да получават лихви? Да не говорим, че тогедър вече отпускат и нисколихвени кредити.
Коментар
-
Защо хората, които провериха финансовите отчети на градус, изгубиха парите си? А да, защото отчетите бяха толкова прозрачни, че нямаха нищо общо с действителносттагоркия
Коментар
-
Ще ми обясниш ли как точно Исторически парк "накърнява финансовите интереси на ЕС" след като не е откраднал нито един евроцент за разлика от доста други бутафории?
А ти защо не пуснеш сигнал или и ти като хитман нямаш топки за това?
"Европейската прокуратура (ЕППО) е компетентна да предаде на съд престъпления, засягащи финансовите интереси на ЕС. Такива са измами, корупция, изпиране на пари и присвояване, които могат да имат отрицателно въздействие върху парите на данъкоплатците в ЕС."
Ако не разбираш какво пише в този абзац - това си е лично твой проблем.
Второ - няма да пускам сигнал защото нямам финансов интерес (въпреки многобройните патешки опити) - мразя ви безплатно
Коментар
-
Точно така. Сега се сменя властта и в парламента ще влязат няколко тогедърци, които ще пренапишат законите на България. По-интересното е, че ще влязат от няколко партии - итн, герб и мутри вън. Умните инвеститори никога не слагат всички яйца в една кошница.
Ама май истината е съвсем в другата полувина...
Обяснете как така цената стана 70к на пакета
Кой принцип определя цените викаш Тоти? Пазарен ли беше или е Ивелин, дето продава пакетите?
Много съм любопитен да чуя твоето обяснение на т.н тугедърски пазарен принцип
И защо като не се предлагат акции, на мен все още се опитват да ме набутат там?След като Ивчо не продава, май ви напускат кораба?
ПП. Спокойно, дишай Тоте - знаем, че в БГ нещата стават бавно с всичко що е държава. Проверките текат...Last edited by Petsov; 01.06.2021, 09:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеАко някой реши да подава сигнал срещу ИП:
https://www.segabg.com/hot/category-...bulgarski-ezik
Разследването е независимо от българските съдилища и прокуратура.
А ти защо не пуснеш сигнал или и ти като хитман нямаш топки за това?
Коментар
-
Ако някой реши да подава сигнал срещу ИП:
https://www.segabg.com/hot/category-...bulgarski-ezik
Разследването е независимо от българските съдилища и прокуратура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Още малко го давай отварачка, пък ще ти уредим Градус да ви налазят.. Те поне дивиденти са плащали, за разлика от разни мизерницинаправо ще ви щракам всеки ден с отварачката, докато не пукнете от яд пиленца градусови :* от затвора ли ще налазвате хахахах
Last edited by raydalio; 01.06.2021, 07:50.
Коментар
Коментар