If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
айде опитай се да си направиш 10 акаунта и да видим дали гугъл/трипадвайзър няма да ти блокират айпито и акаунтите такива обикновени защити има дори и всяка проста браузър игра..
Ти показа, че не си на особено високо техническо ниво като качваше файлове сочещи към локални директории на компютъра ти. Не е нужно да се напъваш и да си придаваш важност и компетенции.
Искаш да кажеш, че ако вкъщи 5 члена на семейството си направя акаунт в гугъл - няма да им бъде позволено??? А ако 100 души са в някаква голяма фирмена мрежа? Ще ми блокират ИП-то на 4г-то ли? Сериозен ли си или просто ни демонстрираш висша форма на Дънинг-Крюгер ефект?
Моля те, не се излагай повече, просто се изказваш некомпетентно по теми, които не разбираш, при това ги обясняваш на хора много по-вещи от теб....
Печалба или приход, че нещо те знаем как ги бъркаш нещата???
12хил. на месец... трябва ли да търсим регистрации по ДДС на въпросните "продавачи" за тази им дейност? Ама защо ли питам - всички знаем, че сте скарани с данъчната система.
Не, бе той тотката НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ как орлетата си правят акаунти и пишат коментари. Това са някакви сектантски изпълнения, нямам думи просто аз.
айде опитай се да си направиш 10 акаунта и да видим дали гугъл/трипадвайзър няма да ти блокират айпито и акаунтите такива обикновени защити има дори и всяка проста браузър игра..
интересно как прошляка орле мирослав стоянов прави по 12 000лв печалби на месец от продажби на книги, уж тия които продават книги били най-изпадналите и бедни хорицата в обществото.. https://www.youtube.com/watch?v=81vy...xgYNK&index=33
вие тука толкова пари не можете за година да изкарате бе кой е прошлякът сега?
Печалба или приход, че нещо те знаем как ги бъркаш нещата???
12хил. на месец... трябва ли да търсим регистрации по ДДС на въпросните "продавачи" за тази им дейност? Ама защо ли питам - всички знаем, че сте скарани с данъчната система.
Аматьори сте много на tripadvisor може да провериш другите коментари на потребителите. Аз проверих доста, но 99% от тях само са коментирали на исторически парк не е странно изобщо. Тия хорица само там пътуват горките
Не, бе той тотката НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ как орлетата си правят акаунти и пишат коментари. Това са някакви сектантски изпълнения, нямам думи просто аз.
И двете ти "твърдения" са грешни, мила ми Тотке, но живей си Я верно кажи за тоя бивш сенатор, че колегите ти тугедърски патета точно за това крякат, макар че никой не я е виждал тая прословута личност. Ивелин ви лъже зверската, а вие сте го зяпнали в устата като извънземни и му вярвате на всяка дума.
Като имаш венерическа болест - защо изобщо си правиш труда да оборваш тия анонимни тролчета? Защо изобщо се опитваш да си на всяка манджа мерудия в тая тема? Защо рипаш като попарен щом някой каже нещо лошо за най-милото и най-свидното ти?
Между другото - наскоро един твой колега тугедърско пате се е опитвал да зариби с мега инвестициите ви хората в едно голямо автомобилно представителство у нас и целият персонал там му се е хилил зверската... патето даже не е успял да си изпее репертоара докрай - персонала там буквално са се изгаврили с него и с глупостите, които е говорил. Да ви имам и професионалните финансови консултанти да ви имам - щом не можете едни прости монтьорчета да хванете за шлифера
Еми те затова монтьорчетата са винаги бедни и на дъното на обществото
Вашото щото е много високо, затова сте бедни като църковни мишки, а ние строим строим паркове за стотици милиони с 40 iq
И двете ти "твърдения" са грешни, мила ми Тотке, но живей си Я верно кажи за тоя бивш сенатор, че колегите ти тугедърски патета точно за това крякат, макар че никой не я е виждал тая прословута личност. Ивелин ви лъже зверската, а вие сте го зяпнали в устата като извънземни и му вярвате на всяка дума.
фактите са си факти. Боли ме шнура дали ми вярват банда анонимни тролчета ...
Като имаш венерическа болест - защо изобщо си правиш труда да оборваш тия анонимни тролчета? Защо изобщо се опитваш да си на всяка манджа мерудия в тая тема? Защо рипаш като попарен щом някой каже нещо лошо за най-милото и най-свидното ти?
Между другото - наскоро един твой колега тугедърско пате се е опитвал да зариби с мега инвестициите ви хората в едно голямо автомобилно представителство у нас и целият персонал там му се е хилил зверската... патето даже не е успял да си изпее репертоара докрай - персонала там буквално са се изгаврили с него и с глупостите, които е говорил. Да ви имам и професионалните финансови консултанти да ви имам - щом не можете едни прости монтьорчета да хванете за шлифера
Да ограмотяваш финансово народа означава да го караш да тегли кредити,продава/ипотекира имоти и да ви дава парите, а вие да не давате дивиденти? Найс. Въздигачите те )
Вашото щото е много високо, затова сте бедни като църковни мишки, а ние строим строим паркове за стотици милиони с 40 iq
Тотен я ни кажи дали шефа ти каза да спреш да говоиш за сенатора в ИП?
Защо не го попиташ по време на някое от видеата, които заснема? Аз все да го направя и все не намирам време да се занимавам с вашите глупости.
Що не го попиташ - сигурен съм, че имаш съмнения, след всичкото изписано тук, че ви лъже здраво.
А за бедността и бедните като църковни мишки - Ивелин вече ви е излекувал от тази болестта, нали?
П.П. Не виждам нищо героично в това да излъжеш хиляди наивни хора, да им вземеш всичко що имат и да почнеш да строиш нещо. Нищо по-различно от един измамник - просто вие го правите на едро.
Коментар