Първоначално изпратено от raydalio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Да, шубе ме е
А ти що отговаряш, като аз питам Тотю да ми отговори)))
Ще ме умориш Тоте….
Коментар
-
Да, шубе ме е
Ще ме умориш Тоте….
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
ти що не го питаш? шубе ли те е?
Ще ме умориш Тоте….Last edited by Petsov; 07.07.2021, 21:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнениеТоте, ще питаш ли шефа ти по време на някое от видеата му:
- защо има планиран персонал за 57 600 посетителя на година, като той е планирал 600 000/година
- защо приходната част е така напомпана, а разходната е като за 57 600 посетителя
- защо строежът на крепостта още не е завършен (от лятото на 2020 сте вдигнали само една кула още) при положение, че 2019 е имал събрани 70млн лева авансово. Проблемът не би трябвало да е финансов... И моля те имай предвид, че всички останали проекти (розариум, село, къщи) се финансират отделно от ИП. Тоест със 70млн лева би трябвало в една празна година като 2020 заради Ковид да напреднете много...
Коментар
-
Тоте, ще питаш ли шефа ти по време на някое от видеата му:
- защо има планиран персонал за 57 600 посетителя на година, като той е планирал 600 000/година
- защо приходната част е така напомпана, а разходната е като за 57 600 посетителя
- защо строежът на крепостта още не е завършен (от лятото на 2020 сте вдигнали само една кула още) при положение, че 2019 е имал събрани 70млн лева авансово. Проблемът не би трябвало да е финансов... И моля те имай предвид, че всички останали проекти (розариум, село, къщи) се финансират отделно от ИП. Тоест със 70млн лева би трябвало в една празна година като 2020 заради Ковид да напреднете много...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
А защо тази "акула" не излезна да обяснява за криптото, а ИМ се вживява на експерт, а говори като лаик?
Шонката платил ли е 50хил лева данъци като е взел 500хил от крипто тогава? То за дейтрейдинг даже трябва да го обръснат повече от НАП, защото си е баш търговия, може и по ДДС да е нужна регистрация. Бас ловя, че е декларирал и внесъл точно 0стотинки - е*ем ти и патреотите и въздигнатите хора, които реално са престъпници!
Тия Тугедър са толкова патриоти колкото и дружката им - Костя Копейкин. Клоуни, които играят с комплексите на българина.ако ти обърнат внимание де..
Last edited by raydalio; 07.07.2021, 18:26.
Коментар
-
eми единият тогедърец шон иса направи половин милион от крипто дейтрейдинг и ги наля в парка
- 1 like
Коментар
-
eми единият тогедърец шон иса направи половин милион от крипто дейтрейдинг и ги наля в парка
https://www.facebook.com/groups/sofi...4678590710025/Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Шонката платил ли е 50хил лева данъци като е взел 500хил от крипто тогава? То за дейтрейдинг даже трябва да го обръснат повече от НАП, защото си е баш търговия, може и по ДДС да е нужна регистрация. Бас ловя, че е декларирал и внесъл точно 0стотинки - е*ем ти и патреотите и въздигнатите хора, които реално са престъпници!
Тия Тугедър са толкова патриоти колкото и дружката им - Костя Копейкин. Клоуни, които играят с комплексите на българина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Тоест казваш, че Тугедър имат пари в крипто?
Коментар
-
аами очевидно тогава разбират много повече от теб
Коментар
-
ми научи се да четеш ... сума ти и въпросителни има в поста ми, ама ти май си и кьорав..
и как точно ще бръсне точно мене, дето не съм му ги гледал от седмици.. вие хептен изперкахте тука... май сте му големи фенове и не изтървате всяка негова изява..Те са си отделни единици, нали?
Твоите въпроси са толкова свързани с ИП, колкото аз съм Ранд Пол
Аз питам защо в Биснес Планът има заложен персонал за 57 600 посетителя на година, а твърдите, че с този персонал ще посрещнете 600 000 човека?
Така е заложено в Биснес Плана и това е на хартия. Това е план, който е бил наличен още преди да сте положили една тухла в ИП. Тоест, по план, не сте заложили добре разходната част!
Ако трябва да увеличите персонала 5 пъти, това как ще се отрази на разходната част на парка?
А ако трябва да го увеличите 10 пъти (колкото трябва да бъде увеличен, за да стигнете поддържащ персонал за 600к посетителя)?
Въответно печалбата каква ще е и какъв ще е дивидентът?
Много е лесно да наспамиш и да сменяш темата, ама ви е малко трудно да дадете прости и ясни отговори на елементарни въпроси...
Добър Бизнес План имате
- 3 Харесвания
Коментар
-
Къде ти е въпросът бе Тоте? Един въпрос няма в последния ти пост. Нали знаеш, че като се задават въпроси, изречението се завършва с един конкретен знак
? Къде ти е въпросът, къде ти е знакът?
Какво стана с твоите 160 къщи? Досега разправяше, че били 160, сега 8…
Боже какъв смешник си…Не случайно и Ивелин не те бръсне за слива в неговите видеа…
и как точно ще бръсне точно мене, дето не съм му ги гледал от седмици.. вие хептен изперкахте тука... май сте му големи фенове и не изтървате всяка негова изява..
Коментар
-
Първо ми отговори на моите въпроси и после ще отговоря на твоите...? Един въпрос няма в последния ти пост. Нали знаеш, че като се задават въпроси, изречението се завършва с един конкретен знак
? Къде ти е въпросът, къде ти е знакът?
Какво стана с твоите 160 къщи? Досега разправяше, че били 160, сега 8…
Боже какъв смешник си…Не случайно и Ивелин не те бръсне за слива в неговите видеа…
Last edited by Petsov; 06.07.2021, 22:01.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар