IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май твоя пастор с чужда баница помен прави

Ти ми кихни няколко милиона, а аз дом за сираци ще построя!

Какво са дали тези ДВАМАТА за добро ? НИЩО!
    Можеш ли да ми дадеш едно доказателство за тяхна добрина?

Но нека да е безкористна?

Всичко, което дават е за да стимулират хората, които им носят пари.
    Дават едно, вземат десет.

Средно сметнато само от бизнес центрове са взели над 10 милиона...
    Разпределение по структурата да има 25%, максимум 30%
    Вместо да декларират 6 милиона печалба САМО от пирамидата, те декларират ЕДИН!
    А другите печалби?

Но Господ ще ги Съди Строго
    Дано по скоро и българското законодателство...
    Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Вашия гуру Падрето дали е направил вече 1 милион евро
      Колкото и да е направил, то три пъти повече е раздал. Само сметнете БМВтата колко пари струват, които е раздал на БЧ.

И колко пъти до повтарям, че материалните блага нямат толкова стойност, колкото знанията и мъдростта, които може да се извлечат от този светъл човек п-р Петров. Хората плащат по хиляди долари за обучение в западните университети, а пастор Петров ни е дошъл на крак да ни преподава и то за някви си 2000евро и вие пак недоволствате - това на запад никъде го няма
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Вашия гуру Падрето дали е направил вече 1 милион евро

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
          Алчнотийо, стига сме ги плюли толкова време, дай нещо и ние да направим за тях. Про боно, за изкупление на душите ни
          Ето, откъм медии не могат да се оплачат, аз с чисто сърце ще чакам Страшния съд Ама стягайте се и вие, голяма грижа ще ми е да попадна сама в Рая и да умра от скука
          Ми недей се стяга за рая ! Купи си бизнес пакет , вкарай 50 невинни по схемата и ще ти е весело

Коментар

• ЧЕРКЕЗОВ, ДА НЕ НАПРАВИТЕ ПАДРЕТО ОЛИГАРХ

Коментар

• Не исках да го пиша, но сега за да имаме благоразположението на Пеевските медии, трябва да сключим експлузивен договор с Лафка и да ги представляваме в Българиа и пред света.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Бат Маранди Падрето да разпространи учението си и на други галактики

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Черкезов, не може ли Пастора да просветли талбаните
                  Кире,

Падре отдавна задмина Иисус от Назарет и Ванга, взети заедно.

П.П. Съмняваш ли се, че некви талибанчета и мюслите в Стамбули ще му се опрат?

Те в Тибет, Непал и маорите в Аржентина вече се отричат от дедите си, заради Падре и Плехун.

Коментар

• Черкезов, не може ли Пастора да просветли талбаните

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Имаше лекция, проповед, пусках снимки, но просто тези хорица не можаха да разберат сложнаста на бизнес плана. Поне за мен те са затворена страница, докато не се осъзнаят и отхвърлят шерията като основа на техните закони.
                      Ето какво се случва в пакистан към днешна дата http://www.silnabulgaria.com/%D0%B8%...%D1%82-%D0%BD/

Единственото смислено нещо което може да се направи за тази държава е п-р Петров да създаде няколко духовни храма там, и да ги похристянчи и едва след това може да се говори за бизнес с тях.
                      http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1396846457
                      Attached Files
                      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                        ДоХтуре, не ми отговори за мисията ти в Карачи-Пакистан ?
                        Имаше лекция, проповед, пусках снимки, но просто тези хорица не можаха да разберат сложнаста на бизнес плана. Поне за мен те са затворена страница, докато не се осъзнаят и отхвърлят шерията като основа на техните закони.
                        Ето какво се случва в пакистан към днешна дата http://www.silnabulgaria.com/%D0%B8%...%D1%82-%D0%BD/

Единственото смислено нещо което може да се направи за тази държава е п-р Петров да създаде няколко духовни храма там, и да ги похристянчи и едва след това може да се говори за бизнес с тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Винаги съм бил радостен да получавам лични съобщения на фейса от осъзнати български майки и сестри.

а
                          https://www.facebook.com/velichkaivanova63
                          Здравейте! Казвам се Величка Иванова, БП в SCI и Форевър.
                          Мисля,че ако всяка майка осъзнае качествата на продуктите на Форевър ще се радваме на здрава,силна неболедуваща нация,а ако и бащите осъзнаят перфектния маркетингов план на компанията Saveway ,тогава край и на бедноста. Е какво по-хубаво от това : здрав, силен и финансово стабилен народ това е картинката в моята глава,нека да я доресуваме заедно скъпи приятелю. Благословен ден ти желая.
                          ДоХтуре, не ми отговори за мисията ти в Карачи-Пакистан ?
                          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• LANDLORD Така като гледам, явно много компании мрежоваци имат интерес от това корпорацията да се очерни, защото СЦИ им взе клиентите!!!

Коментар

• Абе като гледам тука:
                              http://franchising.bg/bg/%D0%BA%D1%8...D%D0%B5%D1%81/
                              Няма нито един франчайз по на далавера от Сейвуей!

Коментар

• Кво ново при пирамидата чоко някой нов виц нямали да споделиш.

Коментар

Working...
                                X