IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Краят наближава

http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/nov...esmeni-6008797
    Само да споделя какво вече излезе и по по-големите електронни медии
    А да и да спомена че това им е на първа страница
    Last edited by SomeoneNew; 31.03.2014, 11:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
      Правилно ли съм разбрал, че пастора и станчо вече са извън България?
      Аха, и затова не се явили на делото

Още ги няма, ама щели да дават пресконференция ...? ( уж )

Гледай репортажа на Нова - сега ги били търсили, ама ... греда - 'двукат Лостуфф пак изцепи 2 лафа само.
      Last edited by marandi; 31.03.2014, 09:25.

Коментар

• Правилно ли съм разбрал, че пастора и станчо вече са извън България?

Коментар

• Тоя номер с пресконференцията - явно е бил блъф, понеже и двамцата духнали в чужбина

П.П. За подобни стори-та - пускате един сигнал до Валя Ахчиева - тя е разследваща журналистика и за 1-2 седмица ще им пръсне задниците отвсякъде.

С такива шматки журналисти на сутрешен блок - заеби

Коментар

• Тия от НоваТВ много зле като журналисти - общо взето отбиха номера, демек запълниха ефирно време.

П.П. От цялата работа Пловдивска прокуратура е наредила пълна данъчна проверка - ама, то когато едно дружество изкупува друго - много ясно, че се прави пълна данъчна ревизия.

Т'ва БГ е потресаващо с неграмотността на институциите си и журналистите си.

Поне пича накрая завърши, че - Няма как поп-ментак да го учел на морал

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
              Както бях обещал, съвсем про боно направих това малко списъче с въпроси от нашите общи усилия и още по-про боно го пратих на журналистите от Капитал, които отразяват пирамидата. http://www.docdroid.net/amb6/scisave...prosi.pdf.html
              Златен си ))))
              Шес беемвета с газови уредби заслужаваш! Даже не, с метанови!

Коментар

• http://prikachi.com/images.php?images/284/7211284c.jpg

Дребна си е по принцип. Някой старозагорец да е мяркал бавареца от долния ми пост S CI 7009 на кого "принадлежи"? Преди да попадне на тоз шофьор и да свърши с челен удар първоначалната регистрация e била мюнхенска. И който знае къде да гледа, какво да търси и има добро желание може да разчете името на собственика
                Last edited by fremd; 31.03.2014, 00:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                  Про Боно Фараонум и от мен, долната снимка. Кофти качество, но отговаря на важен въпрос, ако знаеш какво търсиш Някой може ли да я направи по-четлива за прегледност?
                  Ако можеш качи някъде оригинала че тук много се смаляват снимките, аз качвам в http://prikachi.com/
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Про Боно Фараонум и от мен, долната снимка. Кофти качество, но отговаря на важен въпрос, ако знаеш какво търсиш Някой може ли да я направи по-четлива за прегледност? S CI 70 09, според мен и е на тази кола, бог да я прости...
                    Attached Files
                    Last edited by fremd; 31.03.2014, 00:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение

Братя и сестри !!! Часът е настъпил, всички на оръжие!! Утре в 8:00 призовавам да се изсипем 500 човеци от SCI, да видим дали ще смеят да злосторят по наш адрес. Утре Блокираме сградата на НОВА!!

Брат, ще има по-голям ефект в 4.00 сутринта да сте окупирали вече телевизията и тези от сутрешния блок да не ги пускате в сградата. тогава ще се вдигне наистина голям шум, и правителството ще ви защити от медийния произвол на кръга Капитал

П.П.
                      Направо им пускайте есемеси на пловдичани да палят немските возила, да взимат палатките и 3.00 часа да са в София.
                      Last edited by Dordje; 30.03.2014, 23:54.
                      ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                        Алчнотийо, стига сме ги плюли толкова време, дай нещо и ние да направим за тях. Про боно, за изкупление на душите ни
                        Ето, откъм медии не могат да се оплачат, аз с чисто сърце ще чакам Страшния съд Ама стягайте се и вие, голяма грижа ще ми е да попадна сама в Рая и да умра от скука
                        Права си!! Алчността е един от 7те смъртни гряха, както би казал Шльоко, ама какво да правиш - професионално изкривяване.

Затова си посипвам главата с пепел и бързам да се поправя... Както бях обещал, съвсем про боно направих това малко списъче с въпроси от нашите общи усилия и още по-про боно го пратих на журналистите от Капитал, които отразяват пирамидата. http://www.docdroid.net/amb6/scisave...prosi.pdf.html

Съветвам и другите, които искат да изкупят душата си да ударят едно рамо и да разпращат. Пари от БПтата нема да искаме... за сега
                        Last edited by mktmkr; 30.03.2014, 22:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Призовавам ако има насилствено затваряне на летището, да не се стига до физически жертви и пожертвувания.
                          Всеки брат който си помисли да донесе молотовка, го очаква силно негативна карма. Ние ще победим с добро, с това ще ни запомнят нас завинаги дори и да ни сложат на бесилото като Васил Левски, ние с високо вдигната глава ще приемем своята участ, без насилие!
                          Братко,

Терминал 2 е за кокошките, па ние сме орлета.

П.П. Нека само 'двукат Лостуфф наточи химикалката и след 2 седмици ще сме закрили НоваТВ.

Мисля, че ще е добре за Падре и Плехун да си вземем наготово малко медии

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Това е твърде далеч братко но и аз ще дойда. Не мога да понасям повече платената медийна атака. Може да блокираме терминал 2 който е наблизо с нашите БМВ-та.
                            Призовавам ако има насилствено затваряне на летището, да не се стига до физически жертви и пожертвувания.
                            Всеки брат който си помисли да донесе молотовка, го очаква силно негативна карма. Ние ще победим с добро, с това ще ни запомнят нас завинаги дори и да ни сложат на бесилото като Васил Левски, ние с високо вдигната глава ще приемем своята участ, без насилие!
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                              Че как няма да го познаем?
                              Падрето с бялата каска ли е .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Чоко ти там ли , ще си как да те познаем
                                Че как няма да го познаем?
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X