IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • До тука никакъв Ефект
    Лека техническа корекция на индексите и 5% корекция на Петрола (пак техническа).
    Цената на петрола си остава в рейндж и се движи от технически фактори така или иначе фундаметалните не са се променили. Очакванията са покачване на цените + 50 долара през 2016 (най-късно до края на годината).

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
      Ето я причината за Войната при петрола.

      Last year, U.S. domestic production surged above 9 million barrels per day, the highest in at least 3 decades. Recently, the Energy Information Agency cut its output forecasts for 2016 to 8.6 million barrels per day.

      Само да те питам...ако ти си СА кажи ми от къде на къде ще ограничаваш производството си а Щатите ще го увеличават? Значи америкнаските компании да печелят на твой гръб ( щото до момента винаги ОПЕК контролираше цените да не падат а сега ги остави...хайде замисли се защо) и да правят шистова революция и т.н .

      Що Щатите както зададох тоя въпрос в предния пост не са на срещата? Какво като са нетен вносител. Ти наясно ли си колко петрол имат щатите като резерви ( находища които са замразени) . Значи всички да се прецакат с пазарния дял в услуга на богопомазаните американци. Що правителството на Америка позволи да се разрастнат шистовите при все че са абсолютно екологична катастрофа за мястото в което се добиват? Да вземат огромни заеми...и т.н компаниите . И сега ОПЕК да се нагъзи заради шистите ли очакваш? И като си се осрал със шистите...що Америка отваря непрекосновените уж запаси ? Значи ОПЕК да понесе загуби за да не фалират американските компании така ли?
      Ако аз съм на СА ще им покажа един среден пръст както и направиха. И като фалират американците ...ще се съберат ОПЕК и ще се договорят да стане пак 100 $ и готово.

      Да ама, и това не е така.
      От друга страна пък американците могат да отворят още петролни находища и от нетен вносител да станат нетен износител без никакъв проблем мога да го направят. Фалират ли СА пък....ще си продадат американските активи и ще прегазят САЩ и цялата им икономика и измислен пазар на акции и бондове като бизон трева.
      Да не говорим ако кажат ебах ви майаката няма да търгуваме петрола с долари ами с китайски юани например.
      Това е война бе пич. А ти даваш детски аргументи, тривиални. Ако си между шамарите в тази война може да го отнесеш кат бръмбар сламка.
      Да не говорим за ордата спекуланти които 5 лева мога да ги направят 500 без причина за отрицателно време. А ти ми говориш за дългосрочна игра. Каква дългосрочна игра те гони...то не знаеш за една седмица какво ще стане а ти си тръгнал да прогнозираш петрола до края на годината с детски аргументи сред стая пълна с мъже.

      Само помисли малко...Щатите произвеждат към момента около 9 м барела на ден, Саудитска Арабия...при увеличения добив около 10.5 м барела. Хайде кажи ми сега от къв зор СА ще е склонна да прави големи компромиси да пълни гушата на американците. При все че добива на петрол в СА е най евтиния в света и е около 2-3 $ за барел разходи. При все че са държвна компания а не частна дето е взела кредити. При все че колкото и да харчат имат резерви незнам колко трилиона долара....
      И на всичкото отгоре Щатите вдигнаха санкциите на отявления им враг Иран и сега даже може да покажат голите им задници с минаването на законопроекта за атентатите.
      Ще помпат до като не стане нула петрола. А щатските компании са фалирали 100 % при цена 20 $ за 6 месеца.
      Да не ти говоря че петролните запаси на САЩ са 536 милиона барела !!! това никога не се е случвало ако не се лъжа. Ти знаеш ли как се продават 536 милиона барела....? И кога петрола ще стане 70 $ при тея запаси? Как се вдигне малко и щатите почват да продават яко и го свалят. И какво правят фирмите американските като няма къде да го складират? Щатите са на ръба относно петрола т.е компаниите трябва да го разбереш. 6 месеца до година при това положение и са фалирали 100 %. Да не говорим ако стане около 20 $.

      Няма лесен изход от това положение който ще, каквото иска да ти говори.И края е непредвидим.

      Даже според мен СА нарочно играе толкова твърдо...и нарочно са тея кьорфишеци щото докато има надежда петрола се продава скъпо и те продават като луди фютчърси и си вързват гащите поне малко за напред.

      Пазара беше преебан единственно и само от САЩ. Ако не беше САЩ сега се събират за 5 минути се разбират и петрола отива на 100 $ за нула време. И смятам че докато не видим сериозни фалити и ограничаване на произвидството в САЩ положението ще е такова.

      И още един пирон в ковчега на мъртвеца...Шистите. Те как са го закъсали с тея заеми и ГОСПОД не може да ги спре да произвеждат като невидели над 45 $ за барел. Ако пък и от тях вместо намаляване на производството видим увеличаване което неименуемо ще се случи ако ОПЕК се разберат съвсем няма резон СА да не преебе щатите. Единственното решение може да е политическо между САЩ, СА и Русия. Но такова решение е възможно само след вдигане на санкциите над Русия или по скоро след изборите. И то пак зависи, ако Клинтън...дето разправяше че Путин е новия Хитлер - щото е проста марионетка ( дори да го мисли такова нещо не се казва щото утре може да седнеш на масата с тоя човек ) та ако Клинтън спечели...тая работа с Русия по скоро ще се задълбочи от колкото да се оправи и хич не виждам как ще се разбера въпреки че невъзможни работи няма.

      Абе екшън момчета...в най големия екшън живем.
      Мислех да ти отговарям, но се отказах, нямам време за глупости
      На тия щуротии дето си ги написал дори не знам как да ти отговоря то трябва да се започне от А,Б,В
      Успех чакай петрола на 20 или 18 може дори да влезеш сега шорт и да затвориш на 20 ще направиш 100% печалба

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ще видим как ще тръгнат нещата утре... донякъде е плюс, че новината вече се знае, че не е неочаквана и че първи ще я посрещнат азиатските пазари... а азиатските хора са потребители на слуз - не производители, така че може да стартират стабилно и така да успокоят поне донякъде Европа, а Европа: Щатите. Русия утре на умерено тъмночервено е - това е ясно... другите пазари на петроладжийски държави (без САЩ) не са важни.
        Засега: според както предвидих, неговото кожа.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Как кого? Някой който взима решения за вдигане на забраната за отваряне на неприкосновенните петролни залежи. Следиш ли процеса от преди 2 - 3 години?

          Това е правителственно решение. Кой и къде може да добива петрол.
          Малки семейни петролни компании?)) Виж аз такова нещо не съм чувал ...незнам може и да си прав)) Викаш копаш в двора ако излезе...излезе))) А имат ли си и частни семейни рафенерии?)

          А решението е да се забрани добива на шистов петрол. Само че това води до падане на Дау джонс с 30 % автоматично. Най вече заради банките)))
          Какво е неприкосновен петролен залеж? Залежи в Аляска, офшор или на федерална земя? Или запас имаш предвид?
          А да добиваш петрол ти трябва разрешение най-вече на собственика на земята. Който най-често иска процент плюс активност /ако не дълбаеш и то бързо, губиш "концесията"/, и не малко фермери станаха милионери покрай бума. Ако ти си собственикът и си извън Ню Йорк Стейт проблем нямаш. В някои градове/условно град по нашите стандарти, по-скоро село/ на Тексас можеш да добиваш и в самия си двор, нищо че формално си в рамките на селище. Впрочем, цялата "шистова революция" стана възможна именно затова, че правителството нямаше как да се намеси, и изпусна духа на частната инициатива. Wildcatters. И това, което е листнато е само върхът на айсберга. Много от фирмите си остават частни, на тати и на бати.

          Само когато е федерална земя, собсвеникът е правителството и тогава ти трябва разрешение от него.
          Last edited by Pronto; 18.04.2016, 09:17.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            Ебах му майката от сума време говоря какво ще направя, какво съм направил...даже с колко съм направил...на кое съм къс на кое съм дълъг...познавете ме повече от жена ми)))) И сега викаш не те знам....

            То не е концерт пожелание)))

            В моя фоурм пиша често какво правя в голяма част от случаите,
            Не съм казал: "не те знам" - но говоря теоретически за различни начини на действие според това човекът на какви позиции е - теоретически човек, а не аз или ти

            Иначе не мисля, че някой се е изненадал от липсата на споразумение - освен ако не е бил ного наивен - арапите казват: "Ако Иран не намали добивът, и ние няма да го" - а иранците въобще отказват да преговарят... ето - засега слузта пада под 5% - нормално. Азиатските пазари падат незначително, без японците - но там воатилството е по-голямо по принцип. Значи засега е горе-долу каквото очаквах снощи... важно е дали червената вълна затихваща ще е или засилваща се.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Как кого?

              Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
              Кого да изпратят - шефа на Народната Шистова Компания?
              Че там има хиляди компании които добиват петрол. Повечето са малки семейни от фермерски тип, добиващи на собствената си земя, и без да са получили и едно разрешение от федерален орган за дейността си. Все едно тебе да те ограничат да търгуваш
              Впрочем духът на Обонго витаеше над среща. Той се пробва да смачка индустрията и добива й с еко регулации
              Иначе решението е един голям чек за непетролните икономики!
              Как кого? Някой който взима решения за вдигане на забраната за отваряне на неприкосновенните петролни залежи. Следиш ли процеса от преди 2 - 3 години?

              Това е правителственно решение. Кой и къде може да добива петрол.
              Малки семейни петролни компании?)) Виж аз такова нещо не съм чувал ...незнам може и да си прав)) Викаш копаш в двора ако излезе...излезе))) А имат ли си и частни семейни рафенерии?)

              А решението е да се забрани добива на шистов петрол. Само че това води до падане на Дау джонс с 30 % автоматично. Най вече заради банките)))

              Коментар


              • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Има един много лесен начин да проверите дали един инструмент се движи от фундамент или са случайни колебания. пускате си една графика на малки интервали - и почвате да гледате дали фибоначи числата имат влияние - дали наистина съпротиви и подкрепи са около тях. Ако са около тях значи нещата са случайни. Машините са превзели пазара и го лашкат нагоре надолу защото иначе никой си няма идея на къде би трябвало да върви. Съответно и няма голям натиск за покупки или за продажби извън чистата краткосрочна спекула.

                При петрола машините са превзели пазара. При индексите не са. Поне по моите тестове.
                Единственото, което казваш е, че краткосрочно движенията са случайни - което не е никаква изненада. А развитието си беше напълно естествено: руснаци, апапи, шистаците на всички им трябват долари и колкото повече падаха цените, толкова повече дълбаеха. 10 години добивът в Северно Море само падаше, 2015 изригна

                Впрочем лесното вече беше извадено, Доха или не - сега вече идва големия спад на добива. Пари за нови инвестиции няма особено при шистите, които много бързо ще се върнат с година или две назад. Дито за всичко офшор, а после и Русия.
                Но това с шистите е и най-лесният метод за добиване /дсостъпен за частни компании/ на петрол и то just in time. Така че цените на активите остават високи

                Коментар


                • Що Щатите както зададох тоя въпрос в предния пост не са на срещата?
                  Кого да изпратят - шефа на Народната Шистова Компания?
                  Че там има хиляди компании които добиват петрол. Повечето са малки семейни от фермерски тип, добиващи на собствената си земя, и без да са получили и едно разрешение от федерален орган за дейността си. Все едно тебе да те ограничат да търгуваш
                  Впрочем духът на Обонго витаеше над среща. Той се пробва да смачка индустрията и добива й с еко регулации
                  Иначе решението е един голям чек за непетролните икономики!
                  Last edited by Pronto; 18.04.2016, 08:03.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                    Прочети за СА една интересна статия

                    http://www.bloomberg.com/news/articl...25-prince-says

                    Големи планове
                    Ще стават истинска икономика, инвестиции щели да привличат, приватизация.
                    Само дето саудитеца става за 2 неща да язди камила и да кара позлатено бентли.
                    За друго не го търси.
                    Според мен това е много плоска версия на ситуацията а трЕбе да се гледа триизмерно....
                    Какво ще се случи ако :
                    - СА реши да продаде само 10% от Арамко
                    - на колко се оценява тези 10% ?
                    - за колко време ще им стигнат парите - при условие, че вече се коригира бюджетния дефицит ?
                    И аз не обичам камиларите, но ако не се сбият помежду си могат да фалират всички останали производители .... Ще помпят на 7-8 $ , ще харчат по-умерено ...
                    Относно подчертаното по-горе - става все по трудно за западняците да го измислят ...
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

                    Коментар


                    • Единственното хубаво нещо

                      Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Зорлем ни правят спекуланти.

                      А за туй - кой ще си замине пръв: чаршафосаните имат най-големи запаси от слуз... но нищо друго. Не вярвам да позволят някоя голяма бамка да гръмне - а и надали някоя бамка се е набила дотолкова в петроладжийски кредити, че да закъса толкова здраво, че да не може да се спаси сама или да не може да бъде спасена.


                      Ще видим как ще тръгнат нещата утре... донякъде е плюс, че новината вече се знае, че не е неочаквана и че първи ще я посрещнат азиатските пазари... а азиатските хора са потребители на слуз - не производители, така че може да стартират стабилно и така да успокоят поне донякъде Европа, а Европа: Щатите. Русия утре на умерено тъмночервено е - това е ясно... другите пазари на петроладжийски държави (без САЩ) не са важни.
                      Единственното хубаво нещо относно петрола в този момент е стачката в Кувейт.

                      Ако се прекрати и няма други съществени новини - петрола ще стане под 20 $ в краткосрочен план.

                      Азиатския пазар е слаб относно движения на петрола обикновенно. Но можем да видим покачване поради шортскуиз краткосрочен. Ама и това няма да го видим вероятно щото сега дългите са повече от късите.

                      Абе, ако не друго - интересно е))

                      Коментар


                      • Ето я причината

                        Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                        Като не знаеш, слушай тези дето знаят.
                        Обяснил съм ти надълго и на нашироко какво се случва с петрола и не съм ги измислил аз тези неща. Те са ясни на всички които търгуват петрол.
                        Хоризонт 3 месеца може да си трейдваш Тесла или Ябълката то така или иначе за там много не трябва да знаеш.
                        За петрола е ясно от тези нива само нагоре, вече колко бързо и до къде може да се спори дали 50 60 или 70 и дали тази година или догодина.
                        Садитците колко са умни сам може да прецениш
                        Толкова са умни че за 1.5 години си изхарчиха 20% от спестяванията и стока която преди я продаваха за 90 долара сега е продават за 40 долара.
                        Аферим машала и далавера
                        А иначе също са толкова умни че цялата им икономика се изразява с това да помпат петрол и за толкова години толкова пари са минали през ръцете им и за нищо друго не са ги дали освен за позлатени бентлита, позлатени кранчета на мифки и позлатени бидета.
                        На американеца бензина му падна от 3 долара на галон до 1.5 долара на галон ти прецени колко спестява едно семейство един бизнес и т.н.
                        На Саудитеца му дигнаха данъците.
                        Пазарен дял не знам да са спечелили като се вижда появиха се нови играчи Иран и Иран продава здраво главно на Китай.
                        Не знам кои ще остане последен но определено няма да са Саутиците те може да са 1вите окапали след като им свършат резервите и им падне борда просто това средновековно режимче няма как да се задържи на власт.
                        И както видяхме цените паднаха и под 30 ама още никои не е окапал, продължават да се появяват нови играчи.
                        Че такива работи един съвет от мен под 40 купувай лонг няма да сбъркаш.

                        Ето я причината за Войната при петрола.

                        Last year, U.S. domestic production surged above 9 million barrels per day, the highest in at least 3 decades. Recently, the Energy Information Agency cut its output forecasts for 2016 to 8.6 million barrels per day.

                        Само да те питам...ако ти си СА кажи ми от къде на къде ще ограничаваш производството си а Щатите ще го увеличават? Значи америкнаските компании да печелят на твой гръб ( щото до момента винаги ОПЕК контролираше цените да не падат а сега ги остави...хайде замисли се защо) и да правят шистова революция и т.н .

                        Що Щатите както зададох тоя въпрос в предния пост не са на срещата? Какво като са нетен вносител. Ти наясно ли си колко петрол имат щатите като резерви ( находища които са замразени) . Значи всички да се прецакат с пазарния дял в услуга на богопомазаните американци. Що правителството на Америка позволи да се разрастнат шистовите при все че са абсолютно екологична катастрофа за мястото в което се добиват? Да вземат огромни заеми...и т.н компаниите . И сега ОПЕК да се нагъзи заради шистите ли очакваш? И като си се осрал със шистите...що Америка отваря непрекосновените уж запаси ? Значи ОПЕК да понесе загуби за да не фалират американските компании така ли?
                        Ако аз съм на СА ще им покажа един среден пръст както и направиха. И като фалират американците ...ще се съберат ОПЕК и ще се договорят да стане пак 100 $ и готово.

                        Да ама, и това не е така.
                        От друга страна пък американците могат да отворят още петролни находища и от нетен вносител да станат нетен износител без никакъв проблем мога да го направят. Фалират ли СА пък....ще си продадат американските активи и ще прегазят САЩ и цялата им икономика и измислен пазар на акции и бондове като бизон трева.
                        Да не говорим ако кажат ебах ви майаката няма да търгуваме петрола с долари ами с китайски юани например.
                        Това е война бе пич. А ти даваш детски аргументи, тривиални. Ако си между шамарите в тази война може да го отнесеш кат бръмбар сламка.
                        Да не говорим за ордата спекуланти които 5 лева мога да ги направят 500 без причина за отрицателно време. А ти ми говориш за дългосрочна игра. Каква дългосрочна игра те гони...то не знаеш за една седмица какво ще стане а ти си тръгнал да прогнозираш петрола до края на годината с детски аргументи сред стая пълна с мъже.

                        Само помисли малко...Щатите произвеждат към момента около 9 м барела на ден, Саудитска Арабия...при увеличения добив около 10.5 м барела. Хайде кажи ми сега от къв зор СА ще е склонна да прави големи компромиси да пълни гушата на американците. При все че добива на петрол в СА е най евтиния в света и е около 2-3 $ за барел разходи. При все че са държвна компания а не частна дето е взела кредити. При все че колкото и да харчат имат резерви незнам колко трилиона долара....
                        И на всичкото отгоре Щатите вдигнаха санкциите на отявления им враг Иран и сега даже може да покажат голите им задници с минаването на законопроекта за атентатите.
                        Ще помпат до като не стане нула петрола. А щатските компании са фалирали 100 % при цена 20 $ за 6 месеца.
                        Да не ти говоря че петролните запаси на САЩ са 536 милиона барела !!! това никога не се е случвало ако не се лъжа. Ти знаеш ли как се продават 536 милиона барела....? И кога петрола ще стане 70 $ при тея запаси? Как се вдигне малко и щатите почват да продават яко и го свалят. И какво правят фирмите американските като няма къде да го складират? Щатите са на ръба относно петрола т.е компаниите трябва да го разбереш. 6 месеца до година при това положение и са фалирали 100 %. Да не говорим ако стане около 20 $.

                        Няма лесен изход от това положение който ще, каквото иска да ти говори.И края е непредвидим.

                        Даже според мен СА нарочно играе толкова твърдо...и нарочно са тея кьорфишеци щото докато има надежда петрола се продава скъпо и те продават като луди фютчърси и си вързват гащите поне малко за напред.

                        Пазара беше преебан единственно и само от САЩ. Ако не беше САЩ сега се събират за 5 минути се разбират и петрола отива на 100 $ за нула време. И смятам че докато не видим сериозни фалити и ограничаване на произвидството в САЩ положението ще е такова.

                        И още един пирон в ковчега на мъртвеца...Шистите. Те как са го закъсали с тея заеми и ГОСПОД не може да ги спре да произвеждат като невидели над 45 $ за барел. Ако пък и от тях вместо намаляване на производството видим увеличаване което неименуемо ще се случи ако ОПЕК се разберат съвсем няма резон СА да не преебе щатите. Единственното решение може да е политическо между САЩ, СА и Русия. Но такова решение е възможно само след вдигане на санкциите над Русия или по скоро след изборите. И то пак зависи, ако Клинтън...дето разправяше че Путин е новия Хитлер - щото е проста марионетка ( дори да го мисли такова нещо не се казва щото утре може да седнеш на масата с тоя човек ) та ако Клинтън спечели...тая работа с Русия по скоро ще се задълбочи от колкото да се оправи и хич не виждам как ще се разбера въпреки че невъзможни работи няма.

                        Абе екшън момчета...в най големия екшън живем.
                        Last edited by Iv_max; 18.04.2016, 07:23.

                        Коментар


                        • Ами чел съм я...

                          Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          Прочети за СА една интересна статия

                          http://www.bloomberg.com/news/articl...25-prince-says

                          Големи планове
                          Ще стават истинска икономика, инвестиции щели да привличат, приватизация.
                          Само дето саудитеца става за 2 неща да язди камила и да кара позлатено бентли.
                          За друго не го търси.
                          Ами чел съм я...мисля е че в повече в подкрепа на моята теза.

                          С много пари може и да станат някаква икономика дори да не е съвсем истинска. Виж Катар направиха най хубавата авиокомпания...летял съм с тях последните няколко пъти - бизнес калсата им е с около 4-5 пъти по добра от луфтханза и с около 2 пъти по добра от емирейтс.
                          Даже се чудя дали не са на загуба....ама кво ми пука....

                          Пич, проблема с дълга в щатите е HUGE. Ако там нещо сериозно се разклати а то почна вече..ама човек трябва да следи признаци...например в най рисковите боднове....Ще повлече всички. Така стават кризите. На майтап. Пазара на акции ще изтрие няколко десетки трилиона пазарна капитализация за има няма 2 месеца ако се почне и всички кинти които донесоха инфлация на акциите ще изчезнат.

                          Толкова много проблеми...навсякъде където и да погледнеш...че направо съм изумен кой въобще купува каквото и да е.

                          Коментар


                          • Позволи ми да знам повече от теб

                            Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Като не знаеш, слушай тези дето знаят.
                            Обяснил съм ти надълго и на нашироко какво се случва с петрола и не съм ги измислил аз тези неща. Те са ясни на всички които търгуват петрол.
                            Хоризонт 3 месеца може да си трейдваш Тесла или Ябълката то така или иначе за там много не трябва да знаеш.
                            За петрола е ясно от тези нива само нагоре, вече колко бързо и до къде може да се спори дали 50 60 или 70 и дали тази година или догодина.
                            Садитците колко са умни сам може да прецениш
                            Толкова са умни че за 1.5 години си изхарчиха 20% от спестяванията и стока която преди я продаваха за 90 долара сега е продават за 40 долара.
                            Аферим машала и далавера
                            А иначе също са толкова умни че цялата им икономика се изразява с това да помпат петрол и за толкова години толкова пари са минали през ръцете им и за нищо друго не са ги дали освен за позлатени бентлита, позлатени кранчета на мифки и позлатени бидета.
                            На американеца бензина му падна от 3 долара на галон до 1.5 долара на галон ти прецени колко спестява едно семейство един бизнес и т.н.
                            На Саудитеца му дигнаха данъците.
                            Пазарен дял не знам да са спечелили като се вижда появиха се нови играчи Иран и Иран продава здраво главно на Китай.
                            Не знам кои ще остане последен но определено няма да са Саутиците те може да са 1вите окапали след като им свършат резервите и им падне борда просто това средновековно режимче няма как да се задържи на власт.
                            И както видяхме цените паднаха и под 30 ама още никои не е окапал, продължават да се появяват нови играчи.
                            Че такива работи един съвет от мен под 40 купувай лонг няма да сбъркаш.
                            Позволи ми да знам повече от теб за петрола, въпреки че не знам нищо. Тея къде знаят наистина, ги слушам аз, и те казват съвсем друго. Нищо че равния вика че "една жена ми каза" )))) Не че съм склконен да играя тая игра. Но ако послушам тея които я играят наистина бих застанал късо....ама съм малък за тази игра.

                            Утре мисля около 10-12 % надолу ще е . Засега преди малко го гледах към 7 %

                            Виж ако падне под 20 $ може и да купя.

                            Аргументите ти ги разбирам но те са публичните аргументи...един вид лесните аргументи. Трябва да се погледне BIG PICTURE )) А те не са в твоя полза в средносрочен план.
                            А ако искам дългосрочно да играя петрола не виждам що да не го играя от 18 $ ами сега?
                            Last edited by Iv_max; 18.04.2016, 06:22.

                            Коментар


                            • 7 %

                              Надолу петрола

                              Коментар


                              • Ебах му майката от сума време говоря какво ще

                                Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                А, зависи в каква позиция си сега. Ако си в кешовица: да... ама който стои в акции - би искал пазарите да повървят още малко нагоре, преди да паднат, защото по-голямо колебание се отиграва по-лесно и по-сгодно.
                                Ебах му майката от сума време говоря какво ще направя, какво съм направил...даже с колко съм направил...на кое съм къс на кое съм дълъг...познавете ме повече от жена ми)))) И сега викаш не те знам....

                                То не е концерт пожелание)))

                                В моя фоурм пиша често какво правя в голяма част от случаите,

                                Коментар

                                Working...
                                X