IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Експресбанк не пожела да си ми даде парите при закриване на сметка ми !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • мълчи, мълчи, искам да разбера дали в 14:31 12.09.2017 от банката са го намерили и са му връчили тристате лева.
    нещата доста ескалираха и си мисля, дали човека би приел да му ги даде някой с ранг по-нисък от ИД
    препоръка е

    Коментар


    • Баси от мухата стана слон.

      Някакъв решил да си закрива сметката. Случайно някакъв клон работел в събота. Отишъл там и служителя, очевидно новобранец - щото кой друг да набутат да работи в събота. Та служителя омазал нещо в компютърната система. При което нямало никой на работа от по-горно ниво да му каже как да действа (нито ИТ отдела, нито шефове, нито колеги). А служителят не искал да поема рискове на своя отговорност и казал на клиента да дойде в понеделник като всички са на работа и все ще се намери някой дето да оправи бакиите на служителя новобранец.

      При което се пуска бомбастично заглавие - банката не иска да ми даде парите (300 лв) като си закрих сметката и темата набъбва до 4 страници, като вече е кандидат за Бисери и вицове.


      Коментар


      • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Цялата тази тема отдавна да беше замряла ако не беше тъпия и нагъл пост на служителя на банката. Той именно разгоря страстите. Типичен пример, че каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
        И аз така мисля. Случи ми се подобно нещо докато бях шофьор на автобус в САЩ Една "клиентка" ми вдигна сериозно нервите с крещящия си и обиден тон към мен и аз се поддадох на емоциите и направих нещо, което според мениджъра ми не е било професионално и това след като изкарах курс по париране на напрежението.

        С две думи, когато някой ти влезе на въпреки ако направиш същото увеличаваш напрежението и като цяло напрежението може да ескалира много сериозно. Професионалистът в този случай трябва да подтисне егото и емоциите си и с това си поведение да намали напрежението. 3 дни почти не спах и си мислих, че аз съм прав, но след тези 3 дни си казах "Имам баси якия мениджър!" и продължих напред Сега осъзнавам, че това е един много важен урок, който успях да науча и да ми помага и в инвестициите.
        Keep going ...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Цялата тази тема отдавна да беше замряла ако не беше тъпия и нагъл пост на служителя на банката. Той именно разгоря страстите. Типичен пример, че каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
          Разбира се ако е служител, би следвало в най-кратки срокове да бъде изпратен на трудовата борса, но не мисля, че е служител на банката. Ако беше щеше да знае много добре, че този текст от закона се отнася за физически лица, а не за юридически каквато в случая е банката и няма как да бъде приложен. Не изключвам и просто някой да прави лоша услуга на банката като настройва негативно хората. Аз лично не намерих информация за подобен служител в нета.
          Last edited by Hris0 Hrist0v; 12.09.2017, 12:46.

          Коментар


          • Цялата тази тема отдавна да беше замряла ако не беше тъпия и нагъл пост на служителя на банката. Той именно разгоря страстите. Типичен пример, че каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

            Коментар


            • Според мен преувеличавате доста вече. Явно е станала грешка, допусната от служител на банката. Все пак, който не работи той не греши нали? Или никой от вас никога не е грешил? Няма как един човек да изгражда визията за цяла банка и останалите му сигурно близо 1000 колеги. Наистина неприятна ситуация. Все пак има дежурни телефони, има мейли, има социални мрежи. Днес имаш поне 3-4 начина да се свържеш, с която и да е банка, от която и да е точка на света. Да стоиш в един форум и да си мрънкаш няма да ти реши проблема. Още повече да очакваш, че от Експресбанк ще те намерят сами тук. И на мен Мтел ми вдигнаха на няколко пъти кръвното, но съм си завел жалбите в КЗП. Не ме разбирайте погрешно, но няма как да се промени нещо и особено държавата, с мрънкане по форуми и социални мрежи. Ако наистина си искаш парите се свържи с банката и се уточнете. Другото си е просто жажда за внимание и изкарване на мъченик

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                АБЕ.... к'ва е тая тъпа тема!??
                вликият форумен сайт на говорилня за сърдити зстарчета го е бърнал хахахахахаха..
                жалка булгаританска идилия
                еми както написах в последния коментар ако не си го видял, това е "кварталната виртуална кръчма Инвесторо" седим си типично по нашенски и лаем месеца, такъв ни е манталитета какво очакваш ?!? Може би да решаваме задачи по физика ?!....

                Коментар


                • АБЕ.... к'ва е тая тъпа тема!??
                  вликият форумен сайт на говорилня за сърдити зстарчета го е бърнал хахахахахаха..
                  жалка булгаританска идилия

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                    Мишо мани ги тия немци бе.Дойчебанк е фалирала но крият явно некой е духнал с парите а мисленето им нема що.Да поканиш утайката на света в собствената си държава да изнасилват дъщеря ти и жена ти и ти да стоиш безмълвен...дати еба банките.....То за тва руснаците през 50 годин отиват да им оправят гена.Немеца е тъпак мърша...Една ялова бабичка сложили отпред. ха ха ха поне оня френския геронтофил мое и се кефи и след среща да лъска бастуна...Ха ха ха немски смешници.По целият свят хората които карат БМВ са с диагноза.Нито БМВ нито Ауди нито фолксваген са коли.Немските дръгели са пълен потрес.Дизайна им е правен с теслата в час по трудово от някой сляп циганин.Немец и кола ба си смешката.
                    ти остай ньемците да са фалирали като имат най-голям търовски излъшък в света освен това имат и една от най-мощните индустрии. В DB и китайците са се включили нема страшно.

                    Ставаше въпрос, че ние сме просто селско племе и то си проличава веднага по казуса. Пристига някакъв в "кварталната виртуална кръчма Инвестора" и чак отваря тема по случая как някаква банка не му дали парите. Такаааам от тук Сульо Пульо Атанас и аз почваме всичките да даваме акъли, типично в български стил "5 дават акъл 1 работи" Понеже аз тия банки не мога да ги търпя и почвам да псувам и нареждам с целия арсенал който имам в долапа, от там и другите се включват на чифт. На всичкото и отгоре се появява някой си "служител / представител от банката" и почва да раздава правосъдие и цитира някакви си закони и простотии.
                    Така до тук добре, само ЧЕ първо това може да е скалъпен цирк, за да се чете форума, второ за да се навреди на дадената банка от конкуренцията и т.н. измислени причини, но поне ние сме съирджийско племе и ни кефи само хляб и зрелища никой не си прай труда да помисли, абе като кви се явяват тия тука и тва вярно ли е въобще.

                    В Немския свят за разлика от нашия българския, повтарям ако тоя случай е реален, този дет постнал темата отива в банката и им съобщава че сметката ще бъде затворена от там служителя на гишето му вади един лист с AGBto със ситни букви и казва : Според наще правила където сте подписали за 2/3 раб. дни сметката ще бъде затворена, разликите покрити и парите в тоя и тоя ден и час ще ги имате преведени, на ръка и т.н.
                    При нас какво се случва. ... Отива нашия и им заявява, че си иска парите от там на гишето некомпетентните му заявяват, че няма да ги получи ама кое защо и как нямало го управителя в тоя момент и те си нямат и идея какво да правят. От тука нашия се ядосва, поства селски теми в Инвесторо, ние пишем простотии на калъп, че чак се включва и някакъв от някъде си представител на тая банка и цитира закони. Това в Германия никой банков служител няма да седне да чете и пише по форумите защто на клиента му е отговорено още на гишето какво, кога и как ще се случи ....

                    Разбираш ли са разликата между фалиралите немските идиоти и нас разбирачите бат Пешо ?!?
                    Last edited by michaelis12; 12.09.2017, 12:19.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
                      От стари хора съм чувал че на 09 септември не е добра идея да се прави каквото и да е
                      Като се сетя как един банкомат глътна почти 2 бона.

                      Коментар


                      • Мен ми е интересно какво ще постигнеш в крайна сметка и смятам за полезно това, което правиш защото всеки от нас е попадал в някаква подобна ситуация и едва ли е стигал до края... а може би си е заслужавало защото по този начин можем да променим света към по-добро Успех!
                        Keep going ...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                          00:09 ч. 12.09.2017 - "нула еврака в джоба на Новакат" - никакви опити за контакт от страна на ръководните органи на Експресбанк.
                          Така че утре преминавам в следващата фаза - пускане на жалби за това, че против волята ми са отворили сметката наново и пак че не ми доставиха моите пари. Като от днес 12.09.2017г . изисквам да ми се начислят лихви върху моите пари. Големината на лихвите да са като некоректен длъжник, защото от днес третирам Експресбанк като некоректен длъжник спрямо мен. Вече 3-ти ден те ми боравят с парите, въпреки моята воля и дори печелят от тях.
                          Относно стойността на парите: в Събота 09.09.2017г. сумата 300 лева имаха за мен стойност на 2 банки кръв и парите ми трябваха много спешно в Събота, не за Неделя ,както и не за Понеделник. Днес бих ги определил колкото 4 броя китайски зимни гуми, като тези гуми може и да почакат малко .
                          Още веднъж благодаря на всички които пишат в темата. Изчитам всички мнения и съм много благодарен за подкрепата която получавам.
                          При нова развръзка пак ще пиша.
                          Успех на всички


                          Банкерите за нагли и арогантни и ако наистина постигнеш някакъв успех срещу тях, той ще е малка компенсация и за всеки от нас, който някога им е сърбал попарата. Успех!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                            Оп са тпруууууууууууууу запри коня да моча.Успакой ся и не заплашвай.Не си в позиция да заплашваш.Хем сте се усрали хем сте нагли.А аз още утре ще се махна от вашата банка в знак на солидарност с човечеца когото сте ограбили.И имате късмет че не сте го направили на мен.Ше ви гоня не до БНБ а до Свети Петър.Мисля че е редно да се представиш кой си какъв си и да се извиниш
                            Абе, направо да излизат утре по телевизията с официално изявление по случая. Нема кво да си играем. .
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                              00:09 ч. 12.09.2017 - "нула еврака в джоба на Новакат" - никакви опити за контакт от страна на ръководните органи на Експресбанк.
                              Така че утре преминавам в следващата фаза - пускане на жалби за това, че против волята ми са отворили сметката наново и пак че не ми доставиха моите пари. Като от днес 12.09.2017г . изисквам да ми се начислят лихви върху моите пари. Големината на лихвите да са като некоректен длъжник, защото от днес третирам Експресбанк като некоректен длъжник спрямо мен. Вече 3-ти ден те ми боравят с парите, въпреки моята воля и дори печелят от тях.
                              Относно стойността на парите: в Събота 09.09.2017г. сумата 300 лева имаха за мен стойност на 2 банки кръв и парите ми трябваха много спешно в Събота, не за Неделя ,както и не за Понеделник. Днес бих ги определил колкото 4 броя китайски зимни гуми, като тези гуми може и да почакат малко .
                              Още веднъж благодаря на всички които пишат в темата. Изчитам всички мнения и съм много благодарен за подкрепата която получавам.
                              При нова развръзка пак ще пиша.
                              Успех на всички
                              Хайде стига си се заяждал със служителите на банката, и те са хора. Грешки стават и пак ще стават, няма безгрешни хора. Като се успокоиш или мини да си оправиш проблемите които си надробил през клона на банката, или тури му пепел и го забрави, все пак нали не си за едни 300лв. Като не си искал да имаш вземане даване с банка, защо си ѝ дал парите си?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

                                за колата в немско няма никакъв проблем да е в кеш ако ще и 200 бона да е, даже ти се радват, но аз не съм луд и не ми е религия нито култ колата да давам безумни пари както на болшинството сънародници в страната за мене това е безмислица, но за чалга обществото BMW, Audi, VW е задължително. Да верно е, че за дребните риби винаги е дърво, но все пак България е държавата на неограничените невъзможности и всичко може. В немския свят обаче има едно НО и то е че там не могат да си правят с банките каквото си искат както е у нас, там няма банка на канцлера на тая групировка на оная, не може някой да фъсне с мангизите заради скандал с магнатите и мафиозите или банката да не ти дава 300€ кеш ако си затвориш сметката. Просто мисленето е различно в сравнение с нас на светлинни години ..... това мислене на тия отгоре идва от тия където са отдолу не е просто от нищото, не може от прост селски народ (и аз идвам от същото племе не съм нещо по-различно) да имаш изрядни и неподкупни управници като в Норвегия например .....
                                Мишо мани ги тия немци бе.Дойчебанк е фалирала но крият явно некой е духнал с парите а мисленето им нема що.Да поканиш утайката на света в собствената си държава да изнасилват дъщеря ти и жена ти и ти да стоиш безмълвен...дати еба банките.....То за тва руснаците през 50 годин отиват да им оправят гена.Немеца е тъпак мърша...Една ялова бабичка сложили отпред. ха ха ха поне оня френския геронтофил мое и се кефи и след среща да лъска бастуна...Ха ха ха немски смешници.По целият свят хората които карат БМВ са с диагноза.Нито БМВ нито Ауди нито фолксваген са коли.Немските дръгели са пълен потрес.Дизайна им е правен с теслата в час по трудово от някой сляп циганин.Немец и кола ба си смешката.

                                Коментар

                                Working...
                                X