IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли Майдан в Словакия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение

Е да те са Соросмайдан

Кой направи инфлацията
    Жан Виденов или Сорос?
    Не за всеки тотален провал на комунистическите малоумници е виновен Сорос. Най-малкото не е бил роден, когато почват първите Голодомори в райони с преобладаващо земеделска земя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
      То и барикадите срещу Виденов '96 ще ги изкарате Майдан.
      Е да те са Соросмайдан

Кой направи инфлацията
      Жан Виденов или Сорос?

advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        няма да има:

1. В Словакия властта има категорична обществено подкрепа. Хората не са разколебани, Фицо не е корумпе.

2. Властта знае, че не може да има компромис с хора, които искат физическото ти ликвидиране

3. 2025та година сме. Тия неща вече не вървят. САЩ имат други приоритети.

По интересното е как ще се измъкнат в Румъния, че осраха пейзажа. Няма да съм много изненадан от пряка лична намеса на Тръмп.

---

Срещу Виденов си беше елементарен мейдан. Неговата власт обаче нямаше широка подкрепа по това време. Като цяло проблемът на Виденов беше, че е идиот. Само идиот може да си въобразява, че след като си загубил Студената война може да не слушкаш американците. После дойде Костов, който пък беше самовлюбен идиот да си въобразява, че платените скачалки могат да накарат обществото да му приеме малоумното управление.

Коментар

• Миличките джендъропоклонничета. Само да смее някой да изрази каквото и да е, различно от славословие за ЕССР или раболепие пред САЩ. Моментално почват да се плюнчат и да копейкат. Много удобно - вместо да се чудиш как да защитиш вредни и безумни политики, приписваш всяко мнение, различно от официално-спуснатото-от-телевизора, на руско влияние.

Коментар

Не всеки протест срещу малоумен или корумпиран политик е Майдан.
            "майдан"(укр.)="моедани"(груз.)="мегдан"(тур./бг.)="площад". На Виденов, НЕ излязоха със снайпери, ами му/ни устроиха хиперинфлация. Костов беше в какамангата, а шапката на Жан я скриха по много линии. Не вярвам да мине номерът к в Словакия, т.к тя не е на руската граница. Няма да.има к в Молдова, т.к тя е без значение. Някаква пикла имат за ПМ, което си е естествено, на фона румънски. Аз се надявам, нещата да се утресат по-бързо, заради MAGA и китайския Изгрев но, ще видим.

Коментар

• няма да има:

1. В Словакия властта има категорична обществено подкрепа. Хората не са разколебани, Фицо не е корумпе.

2. Властта знае, че не може да има компромис с хора, които искат физическото ти ликвидиране

3. 2025та година сме. Тия неща вече не вървят. САЩ имат други приоритети.

По интересното е как ще се измъкнат в Румъния, че осраха пейзажа. Няма да съм много изненадан от пряка лична намеса на Тръмп.

---

Срещу Виденов си беше елементарен мейдан. Неговата власт обаче нямаше широка подкрепа по това време. Като цяло проблемът на Виденов беше, че е идиот. Само идиот може да си въобразява, че след като си загубил Студената война може да не слушкаш американците. После дойде Костов, който пък беше самовлюбен идиот да си въобразява, че платените скачалки могат да накарат обществото да му приеме малоумното управление.
              Last edited by terziеv; Днес, 12:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

На колко години си - сериозно те питам? Аз съм бил съвременник и, така да се каже, в епицентъра, а и познавам доста хора и от двете страни на барикадата, да не говорим, че в казармата бях наборът след тези, които стояха вътре в парламента (момчетата от вътрешни войски - наборни войници), та и там съм чул доста истории за народната любов. да казвам ли, че познвам лично министър от онзи период, както и младежът, дето пръв влезе в Парламента. Да разказвам ли откъде идваха парите за "топлия чай", пълен с алкохол в Дупница, че и там имам познати и т.н.

разбира се, че имаше народно недоволство - то и сега има такова, и винаги е имало, но някои неща не са точно черно-бели - за справка можеш да видиш къде е сега Блян Рибенов и колко бедно живее. Апропо, те и бае ви Тошо очакваха да намерят милиони по западни сметки, ама нъцки, нищо нямаше, даже и имоти нямаше. Е, едни други хора направиха мноооого пари, а парите нямат цвят и не миришат - както искам ме разбирай!
                Аз не споря, че Жан Виденов се оказа параван на хитрите червени котараци и човека живее съвсем скромно с име, синоним на катастрофа, докато реалните виновници си живеят царски с откраднатите пари.

Споря, че да се спре катастрофата било "Майдан".
                Беше необходимост, при това жизнена.

Коментар

Какво значи" едни хора изкараха много пари"? А колко хора загубиха всичко, което бяха кътали? Колко па да оставиш едно правителство, по време на което фалират 20 банки и парите потъват?
                  На колко години си - сериозно те питам? Аз съм бил съвременник и, така да се каже, в епицентъра, а и познавам доста хора и от двете страни на барикадата, да не говорим, че в казармата бях наборът след тези, които стояха вътре в парламента (момчетата от вътрешни войски - наборни войници), та и там съм чул доста истории за народната любов. да казвам ли, че познвам лично министър от онзи период, както и младежът, дето пръв влезе в Парламента. Да разказвам ли откъде идваха парите за "топлия чай", пълен с алкохол в Дупница, че и там имам познати и т.н.

разбира се, че имаше народно недоволство - то и сега има такова, и винаги е имало, но някои неща не са точно черно-бели - за справка можеш да видиш къде е сега Блян Рибенов и колко бедно живее. Апропо, те и бае ви Тошо очакваха да намерят милиони по западни сметки, ама нъцки, нищо нямаше, даже и имоти нямаше. Е, едни други хора направиха мноооого пари, а парите нямат цвят и не миришат - както искам ме разбирай!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, не, нещо друго бяха, а не Майдан - колко пари спечелиха едни хора, бедна ти е фантазията, по време на тези "спонтанни" протести - лично знам за трима . А после пък колко пари се откраднаха отново от "наши хора". И за да ме заклеймиш пак като копейка, щото умнокрасивите стигате рано или късно до "врага с партиен билет", то мнението ми за "великия" 09.09 е абсолютно същото - Майдан, но малко по-различен геополитически.

Големите и силните винаги налагат волята си, обикновено с помощта на "полезните идиоти", без значение от техния цвят!
                    Какво значи" едни хора изкараха много пари"? А колко хора загубиха всичко, което бяха кътали? Колко па да оставиш едно правителство, по време на което фалират 20 банки и парите потъват?

Коментар

Е, не, нещо друго бяха, а не Майдан - колко пари спечелиха едни хора, бедна ти е фантазията, по време на тези "спонтанни" протести - лично знам за трима . А после пък колко пари се откраднаха отново от "наши хора". И за да ме заклеймиш пак като копейка, щото умнокрасивите стигате рано или късно до "врага с партиен билет", то мнението ми за "великия" 09.09 е абсолютно същото - Майдан, но малко по-различен геополитически.

Големите и силните винаги налагат волята си, обикновено с помощта на "полезните идиоти", без значение от техния цвят!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Леле, колко са старателни ватниците във всеки форум и във всяка една мрежа. Бърз отговор - за лош диктатор не, но за лош премиер той вече е обявен от собствения си народ.

П.П. Рашистката пропаганда наистина не се е усетила, че може да обяви и свалянето на Жан за Майдан.

Коментар

бих добавил - ПРЕДАТЕЛ и ПРОДАЖЕН политик /защото дейност в полза на друга държава - в случая Русия едва ли е безкористна/!!!

Коментар

• То и барикадите срещу Виденов '96 ще ги изкарате Майдан.

Коментар

• Ще има ли Майдан в Словакия ?

Чета какво се случва в политическият живот на тази държава. Май са тръгнали по пътя на Украiна.
                              Чудя се дали не я подготвят за майдан.
                              Възможно ли е Фицо да бъде обявен за лош диктатор?
                              advokatfilipova.eu
                            Working...
                            X