IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Геппсове, около вас е само пълна скука и простотия!
    Измислете нещо, проявете творческите си наклонности!
    Публикувайте силен, ярък публицистичен текст!
    ПоФалете нещо - я геппа, я БХ!

    Да си знаете - Като мъцнете някоя идиотия, само ми давате идеи, че да ви бия по-яко!
    Може и да си мълчите - не ми пречите.
    Аз само отбелязвам, че най-интересната ви находка днес беше засиленият интерес към степеннта на смилане на брашното, което съм разтоварвал и вида на зърното, от което произлиза. Спор няма, това е важна политическа тематика, но светът е широк и теми има всякакви.

    Начев спри се малко бе, човек. Не е добре за здравето.

    Цялата първа страница само твои постове. И като няма какво да копи§пастнеш почваш да си говориш сам. А не беше такъв преди 106 дена.


    Кво да напишем, сетих се, че сега не одобряват стила на управление на Баце от джипката.

    Ама същите преди ревяха срещу Костов. Сещаш ли се на Костов какъв му беше прякора - Командира. Щото не търпял възражения.

    После същите ревяха срещу стила на управление на Царя. Сещаш ли се, Царя не беше много приказлив и казваше "Като му дойде времето, ще разберете". Що рев имаше срещу този стил - не е истина.


    Няма угодия начи. Който и да дойде все ще му намерите кусури.


    Коментар



    • Бюджетът за 2021 година е изборен бюджет и е направен, за да спечели колкото може повече гласове. Не ме притеснява дефицитът, защото сме в период на криза и в такъв период дефицитът се вдига в почти всички държави... Въпросът е този дефицит за какво се харчи. Надявам се, че харченето ще отива към политики, които помагат на икономиката да се развива. В момента е насочено към това кои гласове могат да се спечелят“.
      Това каза пред БНР бившият финансов министър Симеон Дянков.

      Този бюджет много ми напомня на бюджета, приет от правителството на Сергей Станишев в края на 2008 година, тоест, има пари, но те не се използват ефективно, а с цел да се представи управляващата коалиция по-добре на изборите… В този бюджет се мисли все едно нямаме криза. Целият сектор инвестиции трябва да се мисли все още в кризисна обстановка, а не в политическа обстановка. Къде са политиките, които помагат на тези, които работят в момента, но са им застрашени работните места, на бизнеса и на определени сектори“, каза още
      бившият финансов министър, които ръководеше държавните финанси в първия кабинет на Бойко Борисов.

      „По време на криза е моментът, в който по-лесно се правят реформи, защото се вижда в обществото какво е необходимо. Как не само да се справим с кризата, а след кризата как да сме по-силни в тези сектори... Има разходи, на които или не им е времето сега, или вървят в мисълта, че кризата е зад нас и се справяме с последиците от нея. Някои разходи могат да се забавят във времето, например, във военната сфера. Би могло да се мисли за по-ефективни разходи в сектора на транспорта“.

      Дянков подчерта, че и в разходната, и в приходната част трябва да има по-добре разписано къде са буферите.

      Въпрос, който липсва, е как се справяме с евентуално второ затваряне на част или на цяла България. Идеята на бюджета е да е подготвен за различни възможности“.

      Той поясни, че промени в данъчната система се правят във времена, в които няма криза.

      Разговорът, който води социалната министърка, не е ефективен, защото с новия бюджет неравенствата между бедните и богатите пенсионери ще стане по-голяма. В сегашния предложен бюджет липсва насока как ще се помага на туризма, транспорта, търговията на дребно. Отговор – няма. Министърката на туризма се опитва да помага донякъде с успех, но ако се погледна в други бюджети в Европа, в тях има глава как да се преразпределят парите за транспорта. Затова ви казвам, че бюджетът прилича от края на 2008 г., когато също знаехме, че има криза.

      Следващият финансов министър трябва да си зададе въпроса как да се помага на търговията, туризма и транспорта. Вторият въпрос е възможността за реагиране, ако трябва да се затворят временно някои сектори. Трябва да имаме резерв, но той да бъде разписан, а не да се казва „имаме 3 млрд. лв., дайте да ги похарчим“, категоричен е Дянков.

      „Определено трябва да очакваме реформи. В момент на криза още по-лесно се вижда какво е необходимо на страната ни. Парите трябва да се пренасочват целенасочено към сектори. В образованието обаче например нямаме приоритети. Няма глава, която да казва да се инвестира в „зелена икономика“ – т.е., път за България, който да показва къде да се пренасочат средствата. Има доста разходки, на които не им е времето сега. Кризата предстои поне в няколко сектора. Някои разходи може да се забавят във времето като например във военната сфера.

      Постоянно говорим за самолети, а не знаем как ще помогнем на десетките хиляди в туризма. В този бюджет продължава да се мисли, че все едно няма криза и че няма да се появи догодина", обобщи Симеон Дянков.

      „Данъчна система се променя в добри времена. Беше свалено ДДС в някои сектори, но това не даде кой знае какъв ефект. В този бюджет се предвижда 5,5 млрд. лв. дефицит в пенсионната система. Трябва да се мисли за промяна на данъчната система, но не е сега моментът. 2020-2021 ще са години на дефицита и това не ме притеснява, но трябва да се мисли добре за какво ще се харчат парите“, допълни бившият финансов шеф.

      Коментар


      • Геппсове, около вас е само пълна скука и простотия!
        Измислете нещо, проявете творческите си наклонности!
        Публикувайте силен, ярък публицистичен текст!
        ПоФалете нещо - я геппа, я БХ!

        Да си знаете - Като мъцнете някоя идиотия, само ми давате идеи, че да ви бия по-яко!
        Може и да си мълчите - не ми пречите.
        Аз само отбелязвам, че най-интересната ви находка днес беше засиленият интерес към степеннта на смилане на брашното, което съм разтоварвал и вида на зърното, от което произлиза. Спор няма, това е важна политическа тематика, но светът е широк и теми има всякакви.

        Коментар


        • Продължение и край на постинга за търсенето на вечната Ева

          Казвайки Ева, замислям се за човешката кройка и културния профил на тези жени. Помните ли онзи запис, в който БХ с пиянски глас се надуваше и правеше на Олимпийски Бог, видимо в присъствие на някаква жена, която вече нервно си е хапела устните. А той безжалостно размазваше по телефона шефа на ЕвроХолд, който дръзнал да направи нещо си.

          Въпрос н а личност, мераци и търсения. Що за жена е това, пред която искаш да изпъкнеш по този дивашки начин. А БХ е доста интуитивен, той се държи по точно този начин, защото много добре знае, че така ще извърви, това ще хване дикиш. Изводът е ясен – някъде до него стои някаква простакеса, но на външен вид го докарва до хубавелка в някакъв общоприет и модерен смисъл. Сигурно е младичка и доста лъскавка. Тунинг, аксесоарчета, корекциики, ботокс – всичко е както си трябва.

          Аз ли нещо съм се повредил – хич не знам. Освен, че вече съм дърт и младичките тининговани, пазарни и вървежни хубавелки не са ми контингент, колчем ги видя и ми иде да прихна да се смея. Вид, поглед, държание – всичко в тях е предизвикателно, изкуствено, брутално, измамно. Масово изглеждат като животинки на хайван-пазар – имат отработени похвати за приканване на интересните обекти: Заповядайте, господине, качете се, направете едно кръгче! Е, ако ви хареса, трябва да сте готови за значителни насрещни престации. А аз ще се усмихвам фалшиво до момента на появата на по-подходящ обект или до момента, в който ще ви предам скъпо.

          Съвсем друго нещо е жена, която има класа, излъчване, държание и поглед, че да те накара да пожелаеш не само тялото и, но и да се надяваш да бъдеш допуснат до по-сериозни дълбини.
          Съжалявам мъжете, включително БХ, които въобще нямат представа, за какво иде реч в тези скверни приказки на един странен човек, който искал да иде още по-дълбоко. Е, колко по-дълбоко може?! Не, няма да разберат!

          Съобразявам и нещо друго. Барселонската афера има потенциал да изнесе на преден план още много сериозни драми. Визирам обстоятелството, че там се е родило дете, при това момче. Дъщерите са по-склонни да приемат определени забежки и волности от страна на бащите си, но в отношенията мъж-мъж няма прошка. Онова дете сега е малко, не знаем неговата истинска съдба и точния генетичен произход, но само след 15 години то ще бъде вече млад и силен мъж и тогава – тежко на биологичния му баща.
          Ефектът от къщата и бутика отдавна са изконсумирани и г-ца Йовчева вече изправена на нокти от нерви, особено след онази идиотска маневра с театралния брак и ужкимското признаване н а бащинство. Мога да си представя как вече е започнала да обработва малкото мозъче на детето. Там прошка няма да има.


          Едно време, в преддемократичните времена, често правеха опити чрез семпли лозунги и плакати да внушават назидателно на хората разни полезни неща. По-опитните сигурно помнят разни:

          Другари, не плюйте по пода!

          Бъдете бдителни – огънят е добър слуга, но лош господар!

          Имаше и един друг лозунг, който по разбираеми причини не можеше да се види на табелки по улиците, но съм го срещал тогава нееднократно:

          Безразборните полови контакти водят до хаос в личния живот.

          Коментар


          • Нова разгромна статия във FT:

            Financial Times: Двойните стандарти за корупцията вещаят лошо за ЕС



            Всъщност аз проверявах за една друга статия, в която преди около 5 часа ФН съобщи, че спешно се продава Нова ТВ.
            По отношение на аналитичните статии, аз сам много добре знам, кое струва и кое не и преценявам дали става за акцентиране на вниманието.

            Обаче, по отношение на новините, не мога да съм 100 % сигурен и предпочитам първо да видя аналогична информация и в друга медия, която не е свързана.
            Доколкото още няма достатъчно надеждна информация - (пре) продажбата на НОВА да н е се счита за почти свършен факт.
            Иначе може да се разсъждава за причините.
            А причините могат да са доста интересни.

            Коментар


            • Борисов категоричен: САЩ са важен стратегически партньор на България в областта на енергетиката

              Заявката да се запомни.
              Все в един момент ще стигна и до сериозните политически аспекти на интервюто с полк. Марков и там щ е се върнем на тези аспекти.

              Още малко ми трябва да допиша другия постинг.

              Коментар


              • Брашното начев, какво беше брашното?

                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Интервюто на полк. Марков ми даде повод за размисли, който са достатъчни да сътворя цяла студия.
                  Във ффорума има поне 30 признали си, че са геппсове (всъщност Матеев ги предаде, те и досега газ пикаят, че бяха осветени, но станалото не може да се поправи) и вероятно още два пъти по толкова, които ги е срам да си признаят.

                  Как пък така стана, че тези стотина човека не могат вече месеци наред да измислят и една вярна и приемлива приказка, която да възхвали делата на техния патрон?!
                  Да изгради един неръкотворен паметник на водещата роля и достиженията на партията гепп!
                  Единственото, което им иде в главите, е да повтарят неуморно: начев гад, начев мръсник!
                  Ама от моето одолняване геппса и БХ не стават по-красиви.

                  Вчера обещах, че ще има творчески принос по повод на визитата на зам. държ. секретар на САЩ, но очевидно няма да ми стигне времето. Имам да разказвам още много интересни неща. Толкова са много, че дори не знам как да започна.


                  Докато очакваме появата във форума на по-изявените в културно отношение геппаджии, които ще ни предложат един алтернативен поглед за съдбата на България и как тя е изживяла нов златен век (сто години развитие са били побрани в скромните 10 ) под ръководството на водещата партия гепп и специално на на нейния пръв партиен и държавен ръководител – ненаподомия БХ, аз ще ви занимая в поредната сказка с едни далеч по-прозаични, но интригуващи неща.



                  Доколкото тук в момента сме само мъже, подходящо е да се каже, че проблемът с жените е бил винаги доста сериозен проблем. Истината е, че и за двата пола животът вече все по-трудно предлага приемливи варианти за избор на партньор - изискванията, очакванията и претенциите са се вдигнали до небесата и влизат в ярко противоречие с житейските дадености. Много често и мъжете и жените остават сами и тихо полудяват. Тъжно!
                  Тази картина, обаче, не е валидна за всеки. По време на първия си мандат, поради някаква идиотска и непонятна за здравия човек причина, БХ неколкократно вкарваше в личното си повествование един много специфичен рефрен – бил отшелник и живеел живот на истински аскет, отдаден на мисълта и делото на народното добруване. Денонощно!

                  Донякъде разбирам, все пак това са основно популистки послания към хората, които са били достатъчно лековерни, че да му вярват. От друга страна, винаги има надежда, че истината за действителния ти живот няма да излезе наяве и ти ще облъчваш без ограничение общественото пространство с невярна картина и информация.


                  Какво се оказва в действителност?!
                  От думите на полк. Марков излиза, че през спалнята на БХ е имало шествие – нещо като дефиле на разни видове миски, бикинки, вероятно фанелки и подобни. Всъщност, вероятно думата дефиле по-скоро не е подходяща. Щом се е стигнало и до подхвърляне от страна на политическите противници на разни „прекрасни госпожи“, по-скоро е удачно да се говори за парад! Не е подбирано и всичко е вървяло на конвейрната лента.

                  Обладаване на голямо количество хубави жени е отколешна изявена практика на мъже с власт. Властта е силен афродизиак и изключително повелителен магнит.

                  Прието е, че не е прилично да се наднича под чужди завивки, но в случая става дума за държавен ръководител, от когото зависят всичките ни животи, да не говорим, че съществуват хипотези при практикуваното неподбиране, да се изпадне в зависимост, изнудване и т.н. Това е нещо, което засяга цялото общество.

                  Резултатът е на лице! Дали заради корист, дали заради отмъщение, някоя прекрасна госпожа добре е подредила БХ със снимките и записите (поне част от записите). По-смислено е дори да се предполага, че става дума за повече от една Ева.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                    Геппсове, тъкмо завърших с разтоварването на един ТИР със стекове брашно и си мислех, че тук има буря от възмутени изказвания, а вие си мълчите!

                    Какво стана?!
                    Изгубихте дар слово или получихте спазъм на гласните струни и думите заседнаха в гърлото?

                    Това беше нищо, аз още не съм почнал!
                    начев какво беше брашното?
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Христо Иванов: На изпроводяк Борисов иска да ни натовари с рекорден дефицит и дълг

                      и още от същия сайт:

                      Триото: Борисов готви изборни манипулации, назначи си председател на ЦИК

                      "Опитът да се окупира контролът над свободния вот на българите ще бъде неуспешен. Със силите на гражданското общество, партийни и непартийни структури, ще организираме мрежа за граждански контрол и недопускане на платен вот, за какъвто очевидно се готвят управляващите."

                      Коментар


                      • До декември КС се произнася по искането на Радев за временната комисия за Конституцията


                        Горкият и той!
                        Липсата на опит си личи.
                        Това е един от малкото политици в България, който все пак може да събуди някакво доверие, но липсата на опит си казва думата.
                        И за слепите и глухите беше ясно като бял ден, че за никаква Нова Конституция не става дума. Това беше поредно милиционерско, геппаджийско мероприятие за протакане и печелене на време.
                        Гепп и Конституция! Споменаването на тези две думи в едно изречение предизвиква усмивки, ама и повици за повръщане. БР писал проект, а юрисконсултката на психодиспансера оглавила комисия????


                        Радев им се хвана на въдицата, вкара темата в процедура и сега милицаите до декември ще разправят, че чакат КС.
                        После КС ще закъснее.
                        После ще дойде Коледа и НГ.
                        После през януари - кви нови предсрочни избори?

                        Боже, колко мъка има по този свят!
                        Last edited by nachev; 23.10.2020, 14:53.

                        Коментар


                        • Геппсове, тъкмо завърших с разтоварването на един ТИР със стекове брашно и си мислех, че тук има буря от възмутени изказвания, а вие си мълчите!

                          Какво стана?!
                          Изгубихте дар слово или получихте спазъм на гласните струни и думите заседнаха в гърлото?

                          Това беше нищо, аз още не съм почнал!

                          Коментар


                          • Дописах набързо, но нямам време за редакция, че геппсовият директор ме дебне и пак ще има уволнявка

                            Сега следват нови и интресни неща. Е, глупави разсъждения от глупав човек. Това е познат прийом - слагат се истини в устата на луд или глупав човек, че уж да бъдат произнесени по-лесно.

                            Пригответе се за крайно неприятна конкретика: Марков твърди, че за 4 години на поста зам.министър, въпросното лице си тръгва с 40 млн. лв.
                            Разсъждения по картинка, непроизнесени от Марков.

                            Казва се зам.министър, не някой конкретно, а абстрактен зам. министър. Този привидно семпъл детайл има огромно значение!
                            Впрягаме най-обичайната и ежедневна логика и започваме да разсъждавамеV
                            Изводът се налага сам - работят като тим и си има ценоразпис за съотвения пост, без оглед на конкретно ведомство. Очевидно е, че има оборотни ведомства, има и по-сиромашки такива. За да се държи цялата структура монолитна, те всички заедно трябва да се еднакво мотивирани да играят съвместно и с ентусиазъм мръсната игра, да не си завиждат и боричкат за пари всеки сам на свое отделно основание.

                            Можем да отидем още по-нататък, смислено е да се предполага, че дори имат и специално натоварени и обучени хора, които вършат мръсната работа с изнудването и принуждаването към корупция. Не всеки министър е подходящ да влезе в директни преговори със спечелил някаква поръчка и да го мачка за връщане на пари. Далеч по успешно с това би се справил подготвен екип, който има специален опит и е подходящо екипиран и оборудван. Министърът има за задача само да даде убедителен сигнал на съответния бизнесмен/директор, че действително явилата се при него група хора са емисари на властта.

                            Напомням за твърдението - процентът на парите, които подлежат на връщане под форма на рекет е 50 - 70 % (Марков). Няма подобна рентабилност в нормалния бизнес. Отиваме още по-нататък - очевидно се управлява целият процес по спечелване поръчки и договаряне, заложени са съгласувано огромни маржове, които позволяват изваждане на подобни пари.
                            Формалното и компромисно изпълнение на предмета на договорите го виждаме всички. Очевидно е, че с 25 до 40 % от договореното изпълнителят трябва да изпълни предмата на договора, неговата рентабилност е 5 до 10 %, останалото е рекет.

                            Марков изложи категорично твърдение в прав текст. Снимките от спалнята, шкафчето и съдържанието му - всичко това е самата истина.
                            Контекстуално това очевидно е напълно вярно твърдение. Ако имаше и най-малката възможност да се хванат за нещо, досега да са оревали планетата.
                            Следващ извод: Парсата се събира организирано и се дистрибутира до краен получател по списък.
                            Отначало имаме отделни изворчета, те преминават в потоци, потоците в реки, редите отиват в едно голямо езеро, където стои дистрибуторската служба на гепп, която събира, уедрява, заготвя пратките и доставя до адрес.

                            Всички заедно се държат от закона на ОМЕРТАТА.
                            Марков го каза ясно. Не може да не искаш, нямаш право да си честен!
                            Длъжен си да вземеш!
                            В противен случай ти не си част от отбора и нямаш място там!
                            Вземаш и вероятно регламентът повелява да оставиш доказателства, че си взел. Това е нещо като гаранция за лоялност към отбора.

                            Сега разбирате ли, че парите от шкафчетата се връзват много хармонично в цялата картинка.
                            Притежаването от БХ на примерно 2 млрд. Е, както твърдеше онази статия, която беше хванала съответните видове подозрителен обществен ресурс и познаваше практиките за формиране на потоците и прилаганите проценти, е нещо доста логично и защитимо.

                            Тези скромни около 1 млн. Е, които се мотаеха в чекмеджето (нееднократно) са просто някаква оперативна пратка, която тъкмо е пристигнала и още не е поела по предназначение. Това са пари за семки и бонбонки. Имат и едно допълнително предназначение. Има всички основания да се вярва, че през спалнята на БХ минава количество от представителките на по-добрата половина от човечеството (на този въпрос ще се спра в следващо изложение), а е всеизвестно, че определена категория нежни създания при вида на пари по лесно свалят защитите и се стимулира промяната на водно-солевия баланс на организма.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Печатна грешка:Не "студентите" а "студенти", защото 50 човека не са студентиТЕ
                              Преди да ме критикуваш за езикови грешки, отговори - Успя ли да преведеш в последните 24 часа фразата немил-недраг? Това дори не е предизвикателство.

                              Дай най-доброто от себе си и после направи тест като го цитираш пред някой французин.
                              Няма необходимост да споделяш с мен резултата. Резултатът на мен ми е ясен.
                              Още преди много години съм правил подобни експерименти, но с германци.
                              На изненаданите им погледи отговарях, че ставало дума за неволен лапсус.

                              Ти, барби, как си с френския?
                              Само по себе си фактът, че си от 85-та там нищо не значи.

                              Ако искаш мога да те препитам.
                              Обикново тествам самохвалковците с едно сложно съставно изречение в условно наклонение, където има поне две минали времена.
                              Обикновено настъпва луда веселба.

                              Коментар



                              • Малко уводни бележки, пък после ще има и конкретика.
                                Уважете и прочетете, твърде е подтискащо, че геппсовете въобще не ми четат мненията, прескачат ме, игнорират ме, обиждат ме!
                                А аз сега съм си похарчил обедната почивка за да напиша първа част от обещаното изложение.
                                Е, не мога да разбера - как става така, че хем не ме четат, чех знаят какво съм писал и скачат върху мен, ама нейсе!



                                Не очаквах и би било във висша степен нереалистично да получа някакъв отговор или поне обратна връзка по повод настоятелното ми предложение към глутницата на геппардите, да чуят расказа и становищата на полк. Марков, изразено пред "Господарите", Ваклинов.

                                Е, добре, в няколко поредни постинга ще коментирам кратко отделни аспекти на този разговор. Нещо като наблюдение, но и с елементи на допълнителни разсъждения. Казаното от Марков и така е толкова ярко и насително, че оставя без дъх един неподготвен и непорочен слушател, но при мен не е така. Информацията дава допълнителен повод и основание за още изводи и неизречени до този момент твърдения, с висока степен на вероятност да са истинни.

                                Първо.
                                За да схванем в какво геппаджиите превърнаха нашата държава, Нека да се спрем отначало на темата със снимки, записи, шкафчета, кюлчета.
                                Шайката самоотвержено се хвърли през лятото да брани боса и измисляше безспир какви ли не идиотски обяснения, кое от кое по тъпи:
                                - намесиха големи вериги за продажба на мебели, които бяха заподозрени в инсцениране на обстановка от въпросната спалня,
                                - твърдяха, че такива снимки не съществуват, а те са резултат на подреждане на пиксели по задание от режисьора,
                                - същото, но при манипулиране на области от съществуващи вече в общественото пространство снимки,
                                - твърдяха, че подобни записи (аудио) няма и те са резултат на генериране на гласове от сложни компютърни програми, като репликите са подготвени от опитни сценаристи,
                                - намесени бяха големите филмови студиа, които са направили реалистични имидж и аудио възпроизвеждания.
                                Толкова много идиотщини се наприказваха, че вероятно пропускам някоя - те просто са недостижими от здравия човешки разум.

                                Единственото, което се забелязва в изминалите 4 -5 месеца и настойчив опит скандалът да се замете и хората някак да забравят, затрупани от новите и непрестанно избликващи скандали.

                                Защо поне не са издали едно окръжно разпореждане към собствения си кадър - да не обсъжда, дори да не споменава тези факти. През миналата седмица ПКП-но невинно и простодушно си призна, че като изслушала онзи запис и идело да се хвърли от първия изпречил и се прозорец.
                                Погледнете пак онази снимка, когато БХ разчорли председателката на парламента и демонстративно я целуна по прическата. Простотия до шия! След това се спрете последователно на всички лица и призовете целия си човешки опит - какво издават тези лица?!
                                Здравият човешки разум и БО емоция, включително социална БО емоция, отказват категорично да разберат и приемат, как е възможно да има хора, които все още желаят да имат какво да е общо с тази шайка. Няма и не може да има смислено обяснение. Само корист и интерес.

                                Last edited by nachev; 23.10.2020, 12:53.

                                Коментар

                                Working...
                                X