IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    начев, как върви учредяването на партията?

    Записвам се

    Коментар


    • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      От момента, в който др. Кристи започна да атакува преимуществено действията на шайката на геппардите, вниманието във форума към нейното творчество намаля по неведоми причини.
      Има вариант - причините да не са толкове неведоми, но критиката към геппа да е неприемлива някому
      !
      Негодните мерзавци да не пипат с мръсните си ръце Танчето
      и да не я използват като инструмент на
      червената сган

      Tatiana Christy

      "От всички обръщения към Туск, след овчата му подкрепа на борисов, най ми хареса това на Евгений Дайнов:

      "Пане
      Туск, Вие сте лъжец и позор за европейската цивилизация, която тук отстояваме срещу вашия приятел Борисов, член на БКП, член на СИК и понастоящем човекът на Кремъл в България. Говорите неща, които знаете, че не са истина.
      Време е да си се прибирате обратно в Полша, за да дебнете за жени, които евентуално биха искали да направят аборт. И после да ги горите на кладата. А ЕНП да си събира подопечните
      мутри и да мести седалището си в Будапеща, като преди това назначи Орбан за шеф и Борисов за негов заместник по идеологическата част." "


      Коментар


      • От момента, в който др. Кристи започна да атакува преимуществено действията на шайката на геппардите, вниманието във форума към нейното творчество намаля по неведоми причини.
        Има вариант - причините да не са толкове неведоми, но критиката към геппа да е неприемлива някому!

        Аз считам това за несправедливо и опитвам поне частично да оправя нещата: "Татяна Кристи: Рашидов е с пяна на устата... и Сачева изгрухтя от свинефермата

        Отвратителното недоразумение Рашидов с пяна на уста иска: „Глоби до дупка на тези, които викат „Оставка“ и им хвърчат слюнките"...

        Отвратителното недоразумение се мисли, че той раздава индулгенции – за Захари Карабашлиев (като протестиращ) казва – „Карабашлиев ли беше това момче – предложих го на Кристалина в Брюксел да го награди, защото се беше върнал от Щатите“.

        Рашидов, и без твоята въшлива награда и без благоволението на гербавата калинка Кристалинка, Карабашлиев бе най-четеният автор в България след излизането на книгата му "18% Сиво". Всъщност, най-четеният, защото не е бил в миризливите калъпи „за творчество“ на клетото Министерство на културата и клетите плесенясали български културтрегери, които ги четат само най-близките им роднини.
        Слава богу, бездарници като теб не са оценка на творчеството на Карабашлиев. И слава богу, подобни на теб мутренски изкопаеми от соца никой не ги бръсне за слива!

        ***

        Поредно изгрухтяване от свинефермата, този път на Сачева: "Ние се занимаваме с кризата и с проблемите на хората, затова не подадохме оставка, защото трябва да решаваме конкретни и реални проблеми.".

        Благодаря, нямаме нужда точно вие да ни решавате проблемите! Нито искаме да се занимавате с кризата, нито с проблемите на хората, защото заради вас те стават ежедневно много повече. Това, което ви се каза в лицето многократно и е да се РАЗКАРАТЕ -- защото сте некадърни, крадливи и ретроградни изкопаеми и миришете на вкиснал соц -- на развалена яхния, направена с развалени продукти и развалена свинска мас! ВЪН, МУТРО!

        Татяна Кристи"


        Отделни колеги се правят на разсеяни и не слагат линкове - особено при публикуване на текстове от оПИКаносрания сайт.
        Ще си направя и аз един експеримент и няма да сложа линк, пък да видим дали ще бъда хванат в манипулация.

        Коментар


        • Генералската партия “Възраждане на отечеството” възкръсна, оглавена от генералисимуса на русофилството в България Николай Малинов. От интервютата на председателя на Национално движение “Русофили” по този повод пред Евроком, БНР и ТАСС научаваме, че :

          – Евентуално той ще напусне шефската си позиция в “
          Русофили”, но не само няма да престане да бъде русофил, но ще се бори за утвърждаване “културното русофилство” у нас вече на партийно ниво ( или по-скоро отново, доколкото все пак беше виден деец на БСП ).

          Подсъдимият за шпионаж културен русофил Малинов явно смята за не особено културни конкурентите си на това чуждопоклоническо поприще Волен Сидеров и Костадин Костадинов. Единият от тях е вече осъждан за хулиганските си изяви, а другият предстои да отговаря пред съда след евентуалното закриване на партията му “Възраждане” през ноември за присвояване на държавна партийна субсидия в особено големи размери. Със Сидеров новият възрожденец Малинов не си е говорил за партийно сътрудничество, а с “възрожденеца” Костадинов не се познавал.

          – Оглавената от
          Малинов партия “Възраждане на отечеството”, създадена през 2008 година от посланика в Северна Корея и бивш министър на отбраната във второто правителство на Луканов и в кабинета на димитър Попов генерал Йордан Мутафчиев, е по думите на самия Малинов “стара партия, стъпила върху военно-патриотичните среди”. Което, съчетано с “възможностите на “Русофили”, е добра симбиоза в организационен план за стабилно присъствие”, смята награденият от Путин за русофилщина с Орден на Дружбата Малинов.

          Коментар


          • Тази е доказан и купен реакционер, при това допълнително е била подложена за всеки случай на дълбоки церебрални процедури, че да се гарантира търсеният резултат.


            Българският протест раждал отказ от промяна и нежелание за участие в изборите

            Българският протест разждал отказ от промяна!?!?
            Пълен нонсенс!

            След като двете водещи партии заедно достигат до одобрение от 26 % и това е резултат от протестите, тази очевидно се опитва да си заработи парите по изключително примитивен начин.
            Да не говорим, че и преподавателското и място и цялото и обществено положение са производни на фактическата подкрепа, която тя отколе лично дава на статуквото при наличните партии и лидери. Протестът по същество е най-вече против тях.
            Фактически отдавна българското общество е стигнало да извод, че статуквото в тази му форма не може да предложи нищо.

            Тя предлага срамежливо безумната "алтернатива" улицата да излъчи нещо като ангели небесни (та били те и в лицата на Отровните), които ще дойдат ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ, ще отсекат с нож и на следващия ден ще станем свидетели на пришествието Му.
            О, простотия! Пълна дебилщина, пълна липса на зрялост.
            Обществените процеси не вървят така.
            Нещата винаги се случват мъчително и унищожително (да, всяка по същество революционна обществена промяна, неизбежно се превръща в един момент в нещо като чудовище, което изяжда главите на своите деца.)

            Първо, дълго време ще трябва да се оттича мръсната вода и тиня, които баха забъркани от БХ, но не само.

            Въобще не засягам темата, че тази леля се прави зорлем на наивна и си въобразява, че ние не знаем кой избута БХ във върховете на държавата, по чия поръчка и възлагане, с чии пари. И същите тези пак ще имат думата при номиниране на наследството на БХ.
            България не може и няма да стане раят на Земята. Достатъчно е само да поемем на дълго и трудно пътуване към нормалността и доказано в интерес на гарантиране на интересите на нацията.

            Те (всякакви кукловоди - предимно външни) вече дори не се и крият. Доказах ви, че демонстрираха раздразнение и оказват натиск, щото една страна членка на ЕС да се откаже от историята си, заради друга напълно измислена страна, която в момента просто им е удобна. Всъщност, тя дори не им е и удобна. Просто е необходимо да се сложи крак върху територията и в спешен порядък.
            Last edited by nachev; 26.10.2020, 12:51.

            Коментар


            • Запис от снощи на:



              Протестите: Ден 109 - "Проблемите на всеки човек е проблем на всеки един от нас" (ВИДЕО)

              Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/society/pro...s_1513106.html
              © Actualno.com


              Аз все продължавам да се надявам, че и най-дървените противници вече се научиха, че могат да гледат записи, могат дори да гледат на живо протестите. Нямам желание нито да продължа да ги унижавам с даване на линкове, с даване на препоръки, с видеоуроци за броене при ползване на пръсти!

              Позволих си пусна горното видео от актуално, доколкото се появи един материал в неизвестния ми до вчера сайт: Инфотека, че вчера на протеста е било поставено условие за:

              Сред исканията на протестиращите са конкретни: въвеждането на електронно дистанционно гласуване и свикване на Велико народно събрание за промяна в конституцията.

              Такива искания вчера въобще не са били огласявани!
              Не е необходимо да подчертавам, че не всичко написано в медиите, е вярно!
              Last edited by nachev; 26.10.2020, 11:34.

              Коментар


              • Снощи, 25.10.2020 - 109-ти ден на протести.
                София, пл. Независимост.
                350 граждани.

                Акценти:
                1. Комитети в страната.
                2. Марки за неразрешаване на опорочаване на изборите.

                Коментар


                • Има объркани тук - по този въпрос не може да има каквито и да е съмнения.
                  Нека да погледнем обаче, кой точно се е объркал по повод на цялостната картина около премиера и какъв е истинският проблем.
                  Масираното писане в темата за ковид19 не е решително обстоятелство, което илюстрира капацитет и ниво на познание.

                  Още в зората на обсъжданията по темата за епидемията, уж се "разбрахме", че НЕГАТИВНИЯТ ПСР ТЕСТ НЕ Е ОСНОВАНИЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ЛИПСА НА ЗАРАЗАТА В ПРИЕМНИКА.
                  В много по-голяма степен това беше валидно за бързите тестове.

                  В болниците е пълно (умишлено пресилвам) с болни от ковид19, които са били и продължават да са ПСР отрицателни.
                  Професор Балтов (шефа на Пирогов) няколко пъти е разказвал за своя собствен случай, при което кой се самокарантинира след доказан контакт с болен, при това за 14 дни - това беше през лятото. Неколкократно му е правен ПСР и той е постоянно негативен.

                  Връща се на работа и дни след това (подробностите ми се губят) са открити антитела.

                  Големият проблем се корени в обстоятелството, че практически в нито един момент Борисов нито е бил поставен задължително под карантина, нито се е самокарантинирал. Когато му поставяха въпрос във връзка с доказания му контакт с болния Нанков, той постоянно повтаряше, че му правят ПСР и те са отрицателни. Този маниер ни е добре познат. Когато го питаха дали има отношение към къщата в Барселона, той постоянно повтаряше, че в Барселона не е стъпвал от повече от 15 години и гледаше като победител, който е смазал с железни аргументи опонента си.

                  Издадената заповед на рзи за вдигане на карантината му е формална, за да санкционират вече констатирано състояние, доколкото той видимо вече имаше поведение на човек, който не се държи според правилата и категорично продължава да смята да го върши.
                  Той принципно си живее с убеждението, че за него правилата не важат.

                  Естествено, че като се е почувствал зле, веднага е приплакал. Как смятатае, дали в този момент докторите е трябвало да отговорят според неговия маниер: Ама, г-н премиер, от последния отрицателен ПСР минаха едва няма и два дни, защо да ви правим отново?
                  Поставих един Въпросът, който умишлено граничеше с абсурда.
                  Много ви е удобно да се правите на смахнати!
                  Last edited by nachev; 26.10.2020, 11:38.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                    Да бе...тя мишата отрова по - ефикасна бе. От нея има пове„че файда. Новичока мое да хване само барбито
                    Да бе. Че той новичокът за жозайници е правен, а знайнобе, някои не са...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                      Вещества из этой группы также разрабатывались в США в 1970-х годах, хотя и никогда не предназначались для использования в качестве оружия[34]. По данным Reuters, в 1990-е годы Федеральная разведывательная служба Германии получила образец «Новичка» от российского учёного. Анализ образца был проведён в спецлаборатории в Швеции. После этого химическая формула «Новичка» была передана странам НАТО, которые синтезировали небольшое количество вещества и использовали его для тестирования средств химзащиты, способов обнаружения и антидотов[10]. В. Мирзаянов заявил, что Великобритания могла синтезировать «Новичок» по формулам, опубликованным в его книге, и что опытные образцы вещества «могут быть у многих стран», так как «каждая страна самостоятельно заботится о своей безопасности, и в рамках изучения возможных угроз можно было создать образец»[29

                      28 февраля 2020 года неформальный союз стран, способствующих контролю за нераспространением химического оружия, Австралийская группа[en], добавил в свой список прекурсоров химического оружия[51] 22 вещества с идентификаторами AG66 — AG87, которые могут использоваться для синтеза «Новичков». Ни один из добавленных прекурсоров не входит в списки[52] химикатов, контролируемых Конвенцией о химическом оружии.

                      Принципиально возможный способ синтеза таких веществ, как А-232 на рисунке 1б (имеющий также много общего с синтезом табуна), описан[53] на примере их менее токсичного аналога, «Сандерс-8»[K 2].

                      {\displaystyle {\ce {C2H5OH + Cl(POF)Cl -> (C2H5)O(POF)Cl + HCl}}}

                      (продукт этой реакции, прекурсор AG72[51], может быть также получен путём пропускания хлора через фторангидрид диэтилового эфира тиофосфорной кислоты[54]) и далее

                      {\displaystyle {\ce {(C2H5)O(POF)Cl + HN(CH_3)2 + HCl -> (C2H5)O(POF)N(CH3)2 + 2(CH3)2NH.HCl}}}

                      Один из прекурсоров, диметиламин, берётся в количестве, втрое превышающем необходимое для синтеза. Причина в том, что диметиламин — это основание, связывающее побочный продукт реакции (соляную кислоту) в хлорид диметиламмония. При синтезе А-232 (изображенного на рисунке 1б) вместо диметиламина в схеме должен использоваться[55][56] N,N-диэтилацетамидин[57] (прекурсор AG74[51]), который может синтезироваться из ацетонитрила и диэтиламина (прекурсор AG64[51]) — такого типа реакция присоединения приведена в уравнении (37) в книге «Пестициды»[58]). Эта возможность согласуются с данными[59] о том, что в число прекурсоров «Новичков» входит этиловый спирт и ацетонитрил и что технологии их возможного производства сходны с употребляющимися при производстве удобрений и пестицидов.

                      Чтобы связать соляную кислоту, в схему синтеза может вводиться другое органическое основание, например, триэтиламин, подобно тому, как это было сделано при синтезе аналога «Новичка»[61] из метилфосфонилдифторида (прекурсор AG4[51]) и тетраметилгуанидина:

                      {\displaystyle {\ce {CH3POF2 + HNC(N(CH3)2)2 + N(C2H5)3 ->}}} {\displaystyle {\ce {->CH3P(POF)NC(N(CH3)2)2 + (C2H5)3N.HF}}}





                      Даааааааааааа, сега целият форум може да си произведе по кило новичок и да трови мишките на тавана. Надай се к....ре на пияна пут..........

                      Как Владимир Путин успява да влезе в ума на врага си?

                      Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2020/10/13...raga-si.465920
                      Да бе...тя мишата отрова по - ефикасна бе. От нея има пове„че файда. Новичока мое да хване само барбито
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първо престъпление, извършено от Космоса?

                        Автор: news.bg

                        25.08.2019 16:41:44

                        Американската астронавтка Ан Макклейн е обвинена в несанкциониран достъп до банковата карта на съпругата си Саммър Уордън от борда на МКС. Двете американки са в бракоразводен процес.


                        Информацията е на телевизия KPRC, цитирана от световните медии. Уордън е подала жалба в Американската федерална търговска комисия. Тя е признала, че няма липси по сметката си.

                        От НАСА заявиха, че не разполагат с информация за ситуацията и отказаха да коментират личния живот на своите сътрудници.

                        В свое изявление адвокат Макклейн Расти Хардин съобщи пред New York Times, че нейната клиентка само е проверявала банковото състояние на досегашната си партньорка и искала да се увери, че финансите на семейството са в порядък. По думите й, астронавтката отрича обвинението.

                        Адвокатът също отбеляза, че Уордън не е предупреждавала Макклейн за забрана на достъпа до банковата й сметка.

                        Макклейн и Уордън се оженили през 2014 г., а четири години след това започнали бракоразводен процес.

                        Макклейн е била на МКС седем месеца. Тя се върна на Земята през юни 2019 г.

                        Коментар


                        • Изолация в посолството на САЩ у нас заради положителния тест на премиера

                          Коментар


                          • Доналд Туск бил контактен с Прекрасен господин с корупциона-вирус



                            Коментар


                            • начев, как върви учредяването на партията?

                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение


                                Вие нещо сте се объркали. Ако човек се зарази днес, поне още 3-4 дена ще продължава да дава отрицателни проби, и чак след това ще се появи първата положителна. Това е защото на вируса му трябва време да превземе тялото, да се размножи, и да насели дробовете и носоглътката, от която вече може да бъде засечен.
                                Корона ,морона прополисът на пчелите на всичко вижда сметката бързо и ефикасно.За изчистване на белият дроб трябва да се ползва чай от
                                подбел или пача мас.От пчеларите няма досега някой да го е хванал.
                                Last edited by Grosss; 25.10.2020, 19:44.

                                Коментар

                                Working...
                                X