IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

    Подценяваш тези малоумни старчета, по-скоро са навсякъде и ще жертват Сащ и току виж се преместили в Китай, не Бил иглата, Сорос и компания тия ще изгърмят, визирам илюминатските фамилии Колинс и т.н дето никой не ги знае..
    Руските ядрени подводници са край бреговете на САЩ и въпрос на секунди е да направят САЩ на мармалад.Скоро имаше такъв момент когато НАТО
    загуби на радарите руска подводница в Средиземно море което си беше чиста демонстрация на възможности.Как ще воюваш с противник който
    може да ти блокира електрониката на корабите,самолетоносачите ,самолетите ,ракетите това им демонстрира оня случай с "Доналд Кук"?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

      Не, няма да посмеят щото срещу себе си имат много силни врагове и при един конфликт не се знае кой кого.Друго ще е ако накарат някой
      като карабулгарите да им вършат мръсната работа,но когато руснаците струпаха цели две армии в Донецк Бидона напълни гащите и тръгна
      да търси мир и любов
      .https://w.comch?v=BppIqUV4fGc
      За Байдън,.......и защо путин си подви опашката пред Украйна? И Китай прекрати подготовката срещу Тайван.

      ...руските хибридни опорки твърдяха, че е сенилен – тоест, вероятно беше напълно с акъла си. Тяхната привързаност към истината е известна!

      Байдън обаче показа какво всъщност значат за него събитията от последните седмици.....

      Защо Путин искаше да атакува Украйна? Защото положението му в Русия се клати. Рейтингът му е спаднал, приличен процент от руснаците се съмняват в него. Повече от месец Русия трупаше войски по границата с Украйна, с очевидни за всеки здравомислещ човек намерения. И точно същото правеше Китай с Тайван. Договорката им беше очевидна – да атакуват едновременно. Опитаха ли се САЩ да помагат и на двете места, щяха да се окажат разчекнати военно между двата края на света. И на двете места срещу противник, за който животите на собствените му войници са само средство за постигане на цели („бабы опять нарожают“). .. Не влезеха ли във войната, щяха абсолютно да загубят превъзходството си пред света, в полза на руско-китайския съюз. Влезеха ли, вероятно щяха да изгубят и на двете места – същият резултат, плюс военно поражение и възможност за любимия на Русия Тръмп да се върне в Белия дом на бял кон.

      Байдън предотврати това. С две прости неща. Едното – наруга Путин и му наложи санкции. И второто – покани го на официална конференция.и намекът му беше адекватен. „Атакувате ли Украйна и Тайван, няма да си разделя армията. Ще я пратя в Тайван цялата, така ще е способна да разгроми китайска инвазия там. А Украйна ще засипя с най-модерно оръжие и всякаква друга военна техника и снабдяване. Европейските съюзници от НАТО не биха пратили войници, но оръжия и снабдяване и те ще дадат охотно, на тон. Украинската армия е по-малка от твоята, но така подплатена, ще може да задави атаката ти до окопна война. А тя е война на изтощение, печели я по-силната икономика. Аз и Европа ще сме зад Украйна. Разгроменият Китай ще ти помогне ли достатъчно? Накъде ще тръгне войната, когато руската икономика започне да не издържа? Как съответно ще свърши – и за теб лично?… Не е ли по-добре да дойдеш на една официална конференция, поканен лично от американския президент? С възможност да блеснеш на фона на дъртия склеротик? Ще спечелиш достатъчно имидж, за да си подкрепиш у дома позициите.

      Путин поне получи морковче, а другарят президент Кси – голямо и кръгло нищо. Вероятно натискът върху Путин да се върне към общия план ще е с всички сили и средства. Но Путин цени собствената си кожа повече. Дори да бъде притиснат до стената, ще извърта, ще се опитва да клинчи, ще създава видимости – ще печели време.





      Путин ще напусне Кремъл с краката напред!


      Глеб Павловски-историк "Руската история е печална.....у нас почти няма победители..."
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

        Не, няма да посмеят щото срещу себе си имат много силни врагове и при един конфликт не се знае кой кого.Друго ще е ако накарат някой
        като карабулгарите да им вършат мръсната работа,но когато руснаците струпаха цели две армии в Донецк Бидона напълни гащите и тръгна
        да търси мир и любов.https://www.youtube.com/watch?v=BppIqUV4fGc
        Подценяваш тези малоумни старчета, по-скоро са навсякъде и ще жертват Сащ и току виж се преместили в Китай, не Бил иглата, Сорос и компания тия ще изгърмят, визирам илюминатските фамилии Колинс и т.н дето никой не ги знае..

        Коментар


        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

          Абсолютно изтрещяване откровена лъжа ....
          “Парадът на победата”.

          Какво се крие зад тази кратка фраза, която крие голямата измама.
          Обективно става въпрос за Парада на Победата, проведен на 24 юни 1945г. в Москва по повод победата на Съветския Съюз срещу Германия на Източния фронт, както и по повод победата на САЩ и Великобритания на Западния фронт.
          В първата дума “парад” няма нищо неясно и нищо смущаващо, докато втората води до напълно справедливи въпроси.
          Думата е с пълен член( “победата”), който факт логически води до предположението, че Съветския Съюз има само една победа през впенния период от 1939 до 1945г.
          Което е напълно погрешно.
          Така наречената Втора Световна Война е започната от двете съюзнически държави Германия( на 01 септ.) и Съветския Съюз( на 17 септ. 1939г.).
          Общия им противник е Полша, която е победена и поделена от държавите-победителки и съответните територии са включени в състава на Германия и Съветския Съюз.
          Победата е прославена с 5 общи военни парада в периода от 22 до 28 септ. с.г.
          Най-внушителните са в гр. Брест, Гродно и Пинск.
          Това фактически е първата победа на Съветския Съюз по време на ВСВ.
          Втората победа е самостоятелна и е срещу Финландия, тя се регистрира на 12 март 1940г. при подписването на Примирието между двете държави в Москва.
          През юни 1940г., Съветския Съюз напада и провежда мирна окупация на Естония, Латвия, Литва, Северна Буковина и Бесарабия.
          Към края на август всички тези територии са присъединени и съветизирани по същия начин както Източна Полша и Карелския полуостров от Финландия.
          Военни паради не са провеждани след тези победоносни агресии.
          На 22 юни 1941г. започва Германо-Съветската Война, чийто край се слага на 09 май 1945г. в Берлин. Точно тази победа се празнува от 1965г. до днес.
          На 25 юни 1941г. започва втората Съветско-Финландска Война, която също завършва с победа на Съветския Съюз на 19 септ. 1944г.
          На 25 август Съветския Съюз напада Иран и го държи в режим на окупация до 1946г.
          И тази победа Съветския Съюз и Русия днес не празнува.
          На 08 септ.1944г. Съветския Съюз напада Царство България и го побеждава, въвежда режим на окупация до 27 дек. 1947г.
          И тази победа Съветския Съюз не празнуваше както и Русия днес. Края на войната е сложен на 28 окт. 1944г. в Москва когато е подписано Съглашението за примирие.
          На 08 август 1945г. Съветския Съюз обявявя война на Япония и я напада в същия момент.
          Победата е също на Съветския Съюз, но той я празнува само веднъж и после я преустановява.
          Русия никога не я отбелязава, а това е дата на Капитулацията на Япония, подписана на 02 септ. 1945г.
          Както се вижда, през посочения период, във всичките войни, които води Съветския Съюз, безспорен победител е той, но от всички победи, празнува само победата срещу Германия.
          В тази фраза “Парад на Победата” напълно са пренебрегнати както победените държави, така и държавите-победители.
          От правна и военно-историческа гледна точка, това е недопустимо и некоректно.
          Всяка война започва от конкретни държави и завършва също с такива.
          Какво се наблюдава при по-задълбичен анализ на фразеологията към този период.
          Съветската и Руската пропаганда говорят само за две войни-Втората Световна Война и Германо-Съветската Война, на която са дали съвсем неправилно название Велика Отечествена Война.
          И в това название не посочва коя държава започва войната и коя я завършва.
          Каква е причината за тази целенасочена деформация на тази война, дори измамна пропаганда?
          Отговорът е елементарен-държавата, която е жертва на агресията на Германия я няма вече на географската и политическата карта на света!
          Това е и същата държава-победител срещу Германия, а именно Съюза на Съветските Социалистически Републики.
          И това е единствената причина на всеки “Парад на Победата” през всяка година на 09 май, Президента на Русия да не споменава Съяетския Съюз.
          Тази година се очаква също да не бъде споменат, и с пълно основание-неловко е да бъде споменат победителя, а той не само че не присъства на парада, но и не съществува.
          Не се очаква и да се появи някога.....
          Същата победа и същия парад се наричаха “Великата победа”, но беше изоставена тази фраза , защото се оказа че Съветския Съюз е реализрал и “невелики победи”.
          А при тези невелики победи, агресорът е бил същия-победоносния Съветски Съюз, който го няма...., съдба, нищо повече!








          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Иван Жданов про информацию СМИ о том, что
            бывший главврач больницы, где лечили Алексея Навального, пропал без вести:

            «Нужно дождаться подтверждения этой новости, потому что пока говорить о чем-то преждевременно. Но если это действительно так, то тогда, ну, знаете, как говорится: один раз — это случайность, два раза — совпадение, а три — уже тенденция. И, безусловно, когда третий врач, который непосредственно лечил Алексея, хотя мы не уверены, что он занимался именно лечением, когда с этим врачом что-то происходит... У нас был врач Агишев, был врач Максимишин, которые скоропостижно скончались. И если такое же происходит с Мураховским, наверно, я бы уже на месте других врачей сильно-сильно задумался, а точно ли это случайность. <...>
            Это уже тенденция к тому, что их просто убирают, потому что они слишком много знают. Они же очевидно понимали, что это было отравление. Врачи-то не могут этого не понимать. А им приходилось врать что-то про обмен веществ»
            Много интересно че и германците не дават никакви данни, и те ли се страхуват? Имам предвид болницата, а не политиците

            Коментар


            • Yavor Dachkov

              3 ч ·
              Много добър и интересен анализ на Валентин Велчев за "Гласове": "От всички тези сведения вече е напълно ясно защо българската прокуратура прави всичко възможно да прикрие, че страната ни е замесена в твърде тежки престъпления срещу човечеството, извършени под егидата на Съединените щати, с доставяне на оръжие за джихадистки групировки в целия Близък Изток! Оказва се, че от тази позорна търговия България и Чехия са едни от най-печелившите страни, а като прибавим, че доходите изобщо не са били декларирани, остава открит въпроса кои играчи са си поделяли "чистата печалба"? Според разследването на международен екип на BIRN и OCCRP с участието на Биволъ се доказа, че "българската държава е един от най-големите доставчици за тайните програми на Пентагона и ЦРУ, като българските власти са изразили задоволство от финансовите постъпления и новосъздадените работни места в оръжейния сектор" (виж бел. 10). Тоест документите убедително сочат, че правителството на Бойко Борисов е контролирало целия незаконен оръжеен трафик, още повече, че той се е осъществявал със самолети и кораби от България и Румъния.
              Министър-председателят Бойко Борисов и главният прокурор на България, Иван Гешев, непрестанно декларират, че са православни християни и правят щедри дарения на Българската православна църква. За чешкия премиер Андрей Бабиш няма данни да е религиозен, а "Дойче Веле" го определя като "милиардер, медиен магнат и популист, който има тъмно (бизнес) минало". Открито е и картончето му на сътрудник на Държавна сигурност с псевдонима "Агент Буреш".[15] Всички тези политици в един глас обвиняват Русия за взривовете в своите страни, но от разследванията на редица международни журналисти и организации става ясно, че в посочения период 2011-2020 г. военните им заводи не са произвеждали продукция за Украйна и Грузия (както декларират поне българските власти), а са продавали оръжията на ЦРУ. (От бел. 9 става ясно, че Украйна и Грузия също участват в незаконния оръжеен трафик, но със собствена военна продукция!) Най-вероятно посочените инциденти са ставали при тестването на остарели боеприпаси, вече негодни оръжия и друга некачествена техника, понеже "дефицитните доставки са принудили Пентагона да занижи изискванията си за оръжията и мунициите", според официалния документ, с който OCCRP и BIRN съобщават, че разполагат. Именно такъв е случаят и на полигона в село Анево, където загива "наемник на Пентагона, който е трябвало да обучава сирийски бунтовници", както е разкрито от разследващите (виж бел. 9), а не "цивилен американски гражданин", за какъвто се опитват да го представят българските медии и прокуратура (виж бел. 4)!
              Както отбелязахме, оръжията от Средна и Източна Европа се използват от най-жестоките и кръвожадни джихадистки групировки като подкрепяната от Запада Свободна сирийска армия, ислямистките бойци на Ансар ал-Шам, свързаната с "Ал Кайда" "Джабат ал-Нусра", "Ислямската държава на Ирак и Леванта" (ISIS) и пр., и пр. Извършват се масови погроми над немюсюлманското население – мъжете са подлагани на изтезания и екзекуции, а жените и децата са изнасилвани и продавани като роби на черния арабски пазар."

              GLASOVE.COM
              Пропагандата за „руската следа“ или как България доставя оръжие за джихадисти под американска опека - Glasove.com

              Коментар


              • Ако някой иска да ходи да воюва с Русия трябва да е наясно с някой неща https://www.youtube.com/watch?v=JPXlU92WNeA

                Коментар


                • Рашизъм в действие


                  Ха-ха-хаааааа!
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

                    Ще направят брутална война, а ние ще го излапаме, и идиота герасим и той.. абе шматарок като слагаш карти преди и след втората световна война, знаеш ли че това е най-малкото с което сме се отървали, че Гърция са искали всичко до Стара планина! а след следващата война най-вероятно няма и да ни има.
                    Не, няма да посмеят щото срещу себе си имат много силни врагове и при един конфликт не се знае кой кого.Друго ще е ако накарат някой
                    като карабулгарите да им вършат мръсната работа,но когато руснаците струпаха цели две армии в Донецк Бидона напълни гащите и тръгна
                    да търси мир и любов.https://www.youtube.com/watch?v=BppIqUV4fGc
                    Last edited by Grosss; 09.05.2021, 22:20.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      [ATTACH=CONFIG]n3756852[/ATTACH]
                      Ходил ли си в страната на победените?
                      М.... . ш..... ..й.о!

                      Коментар


                      • А защо на фашагите е разрешено да обиждат а на мен не мие разрешено да отговарям, и то дори съвсем сдържано?
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1620571560899.jpg
Views:	1
Size:	27.8 КБ
ID:	3756894
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                            Ванчо изтрещя ли?Я дай карта преди 1878г?А може и преди Берлинският конгрес...Ние все тичаме към тоая Запад а той ни граби и унижава...
                            Абсолютно изтрещяване е тази карта. Не сме загубили тези земи щото Русия ни е виновна , ами щото за пореден път нашите Русофоби са ни вкарали на грешната страна във световната война. Не знам колко трябва да са малоумни да качват тази откровена лъжа ....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Историк Алексей Кузнецов про слова Владимира Путина на параде Победы о том, что «в самых трудных сражениях наш народ был один»:

                              «На моей памяти — это первый случай, когда мы сталкиваемся не просто с какой-то оценкой, а с прямым искажением действительности, потому что то, что сказал Владимир Путин – это просто неправда. В истории Второй мировой войны есть только одна страна, которая в течение определенного времени одна сражалась с нацизмом – это Великобритания. Все остальное время борьбу вели объединенные нации»

                              Коментар


                              • Иван Жданов про информацию СМИ о том, что
                                бывший главврач больницы, где лечили Алексея Навального, пропал без вести:

                                «Нужно дождаться подтверждения этой новости, потому что пока говорить о чем-то преждевременно. Но если это действительно так, то тогда, ну, знаете, как говорится: один раз — это случайность, два раза — совпадение, а три — уже тенденция. И, безусловно, когда третий врач, который непосредственно лечил Алексея, хотя мы не уверены, что он занимался именно лечением, когда с этим врачом что-то происходит... У нас был врач Агишев, был врач Максимишин, которые скоропостижно скончались. И если такое же происходит с Мураховским, наверно, я бы уже на месте других врачей сильно-сильно задумался, а точно ли это случайность. <...>
                                Это уже тенденция к тому, что их просто убирают, потому что они слишком много знают. Они же очевидно понимали, что это было отравление. Врачи-то не могут этого не понимать. А им приходилось врать что-то про обмен веществ»

                                Коментар

                                Working...
                                X