IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Само да споделя, че забравям...
    Един съвет - витамин Ц се пие или разтваря във вода , която е престояла поне 12 ч....( може преварена ..)
    Иначе хлора неутрализира аскорбиновата киселина и ефект никакъв...

    пп Ако някой иска лек за зъби ще му пиша на лични, че ще затормозя публиката...Невероятен ефект...

    За Тарантул - рецептата е безплатна
    Може ли изворна на девин, без да я чакам? Че лекинко ме стресна - нивгаш не съм си разтварял аспирина (в редките случаи, в които го пия) в преварена вода
    Оф, ЧИче, глей как ме вкара в болната тема, ама няма ли за теб сгодни женички и отрупани маси, та на тая теам заби. наказан си да черпаваш, шъ знайш
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

    Коментар


    • Само да споделя, че забравям...
      Един съвет - витамин Ц се пие или разтваря във вода , която е престояла поне 12 ч....( може преварена ..)
      Иначе хлора неутрализира аскорбиновата киселина и ефект никакъв...

      пп Ако някой иска лек за зъби ще му пиша на лични, че ще затормозя публиката...Невероятен ефект...

      За Тарантул - рецептата е безплатна

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

        Сам се издъни. А сега черпавай.
        Ашкулсум, машала...!!!

        Браво !!!

        Наздраве !

        пп Може ли с тоз материал да почерпвам до края на годината - поводи ще се намерят !

        Коментар


        • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

          Таз джиджи свършва много бързо. Ако нещо хартиса, дебелото псе го забърсва.
          Наздраве!
          Ще го държа отговорно. Както и готварката.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

            ЕЕЕЕ, нее...
            То бива угаждане и разглезване на 2/3 от семейството, но чак толкова не бива.....Уфффф...

            Наздраве !

            пп Кът гледам какви вкусотии сте наслагали на масата, Тарантул да добави и малко пиене - по 20-30 гр греяна ракия и ЧЕРПЯ !!!
            Сакън, недей! Пази си силите за утре
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

            Коментар


            • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

              ЕЕЕЕ, нее...
              То бива угаждане и разглезване на 2/3 от семейството, но чак толкова не бива.....Уфффф...

              Наздраве !

              пп Кът гледам какви вкусотии сте наслагали на масата, Тарантул да добави и малко пиене - по 20-30 гр греяна ракия и ЧЕРПЯ !!!
              Сам се издъни. А сега черпавай.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                MИ то френски мадами у Булонския лес вече, всичко е арабел и црънки, а нощес не мож припари, освен ако не си любител на екстремните изживявания де Иначе аз Париж хич не го харесах, може би защото имах големи очаквания. И Лазурния бряг не успя да ме спечели особено. Сега сестра ми е в Гренобъл и видях готини снимки от едно градче - Анси, ще видя там какво е и дали ще ми хареса, Ако не, остава само долината на Лоара и я зачерквам тази дестинация.

                Иначе имаха отлични кроасани и кишове - така си се купуваха от магазинчетата, хоум мейд, а не бозите у нас, ще почерпя с един - вината им не ме впечатлиха особено, затова без вино
                Грую, кви са тези приказни пити, де нагрухваш зад гърба на кръчмата? Я се спри, ще се окръглиш. За теб коприва няма ли, да врътнеш една чорбичка? Без застройка,

                Коментар


                • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                  Най-общо, в свободен превод от турски означава "хубава храна".
                  Наздраве!

                  П.П. Начинът не е нов, а стар и изпитан. За още по-голямо заостряне на "фниманието", част от филийките, които ще ся ядат с мед или някакво сладко са овкусени с ванилия. Тези, които ще се похапват със сирене ги оставям натюр.
                  ЕЕЕЕ, нее...
                  То бива угаждане и разглезване на 2/3 от семейството, но чак толкова не бива.....Уфффф...

                  Наздраве !

                  пп Кът гледам какви вкусотии сте наслагали на масата, Тарантул да добави и малко пиене - по 20-30 гр греяна ракия и ЧЕРПЯ !!!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                    Каква е тази благинка !
                    Прилича ми на солена торта ...
                    Киш, Чиче, киш, като чийзкейк, ама солено - голяма вкусотия е. Ингилизте правят нещо подобно и му викат пай, ама има кора и отгоре, пък това няма, а е и по-вкусно. макар че на баба месника или лучника ги удря всичките в земата, но баба си беше баба
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                      Щот съм прост, трябваше да питам чичко Гугъл кво е тва чудо на кулинарията...
                      Оказа се - пържени филийки......

                      пп Явно тва е нов начин за предизвикване на мъжки мерак...С нежния аромат на пърженото яйце....
                      Лошо няма - щом действа....

                      Наздраве !
                      Най-общо, в свободен превод от турски означава "хубава храна".
                      Наздраве!

                      П.П. Начинът не е нов, а стар и изпитан. За още по-голямо заостряне на "фниманието", част от филийките, които ще ся ядат с мед или някакво сладко са овкусени с ванилия. Тези, които ще се похапват със сирене ги оставям натюр.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                        Май се примолваш Чиче да намине оправи съдомиялната като заобиколно го приканваш уж на градинска работа. Таз джиджи, ако е готова, слагай на масата да я забършем.
                        Таз джиджи свършва много бързо. Ако нещо хартиса, дебелото псе го забърсва.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                          MИ то френски мадами у Булонския лес вече, всичко е арабел и црънки, а нощес не мож припари, освен ако не си любител на екстремните изживявания де Иначе аз Париж хич не го харесах, може би защото имах големи очаквания. И Лазурния бряг не успя да ме спечели особено. Сега сестра ми е в Гренобъл и видях готини снимки от едно градче - Анси, ще видя там какво е и дали ще ми хареса, Ако не, остава само долината на Лоара и я зачерквам тази дестинация.

                          Иначе имаха отлични кроасани и кишове - така си се купуваха от магазинчетата, хоум мейд, а не бозите у нас, ще почерпя с един - вината им не ме впечатлиха особено, затова без вино
                          Каква е тази благинка !
                          Прилича ми на солена торта ...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                            Я си го кажи по шопски, кво са правиш на френска мадама от Булонския лес. В Кръчмата сме по грубите обноски и твърдите приземявания.
                            MИ то френски мадами у Булонския лес вече, всичко е арабел и црънки, а нощес не мож припари, освен ако не си любител на екстремните изживявания де Иначе аз Париж хич не го харесах, може би защото имах големи очаквания. И Лазурния бряг не успя да ме спечели особено. Сега сестра ми е в Гренобъл и видях готини снимки от едно градче - Анси, ще видя там какво е и дали ще ми хареса, Ако не, остава само долината на Лоара и я зачерквам тази дестинация.

                            Иначе имаха отлични кроасани и кишове - така си се купуваха от магазинчетата, хоум мейд, а не бозите у нас, ще почерпя с един - вината им не ме впечатлиха особено, затова без вино
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                              За тая година още не съм почнала с пресаждането. Все още се надявам някой друг да я свърши работата.
                              Наздраве!

                              П.П. Отивам да приготвя джиджи папа. Не знам от къде ми кацна таз муза на рамото. Сядах, лягах ... не отлита. Видяло се е - посред нощята ще майсторя закуската за утре.
                              Щот съм прост, трябваше да питам чичко Гугъл кво е тва чудо на кулинарията...
                              Оказа се - пържени филийки......

                              пп Явно тва е нов начин за предизвикване на мъжки мерак...С нежния аромат на пърженото яйце....
                              Лошо няма - щом действа....

                              Наздраве !

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                                Я си го кажи по шопски, кво са правиш на френска мадама от Булонския лес. В Кръчмата сме по грубите обноски и твърдите приземявания.
                                Щот му лесно, затова.....

                                пп Да се разбира ползването на френски език....

                                Коментар

                                Working...
                                X