IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подкрепете традиционната дефиниция на семейството

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • А, като се сетя, че наближава време за онзи гнусен гей парад... дето обикаля цяла София и се опитват да накарат децата да участват в него... заедно с известни певици ми идва да ги гръмна всички...
    Повече от красива

    Коментар


    • Гледам, че на спирката на наземния транспорт на Орлов мост към нагоре рекламният стенд, показващ две прегърнали се педерасчета, е олян с червена боя.

      Ако още не разбират, аз ще им изтръгна и сваля целия рекламен стенд.

      ПП. Рекламната фирма е на едно "българско" еврейче жълто, служителче на световната нечовешка и античовешка еврейска мафия.
      Last edited by Turbolan; 02.03.2024, 13:37.

      Коментар


      • В Гърция вече подкрепиха традиционното семейство.
        Приеха закон който разрешава еднополовите бракове и разрешава на такива семейства да осиновяват деца.
        Колкото и да се таралежи църквата като са се набълбукали с огромни заеми приемат каквото им кажат.
        Да се готви Украйна!
        Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

        Коментар


        • Наскоро ми попадна пост на Иво Сиромахов, че традиционното българско семейство се състои от мъж и майка му
          Повече от красива

          Коментар


          • Коментар


            • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
              Та не са толкова еднозначни нещата
              Еднозначно биологията е по-първична и вярна за следване, а не психичните болести, изкривявания и извращения на западащия презадоволен и силно изтъпяващ Запад.

              Хомосексуалността е генетично заложена само у 0.3% от двукраките. Останалите са с психични самоизвращения на гейщината.

              Лорд Евгени Минчев, ватман...
              Августин Пейчинов, aka граф фон Пейдж...
              Ха!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
                Подкрепям традициите, подкрепям брака, подкрепям нормалния прираст на населението. Мама, татко и дете. Всичко извън тази рамка не е нормално, не е било нормално и никога няма да бъде. Всеки има свои виждания и права, но за да се отгледа дете, което да бъде един развит и нормален човек, трябва средата да не бъде разлчина от- мама и татко. Какъвто пример дадеш, такъв ще заложиш като модел в полезрението за бъдещото отроче.
                Много е обширна темата и трябва да се гледа от всички ъгли. Аз лично нямам нищо против гейовете и лесбийките стига да не парадират. За децата вече е по сложно- ако вземеш примерно някое дете израснало в дом за деца, без родителска грижа с голяма вероятност е като стане на 18 години да е или крадец или проститутка поради средата в дома. От друга страна ако го осиновят накои култувирани гейове тип артиста Парцалев и му дадат нормална среда, грижи и образование дали няма да е по- добре за обществото. Та не са толкова еднозначни нещата

                Коментар


                • Подкрепям традициите, подкрепям брака, подкрепям нормалния прираст на населението. Мама, татко и дете. Всичко извън тази рамка не е нормално, не е било нормално и никога няма да бъде. Всеки има свои виждания и права, но за да се отгледа дете, което да бъде един развит и нормален човек, трябва средата да не бъде разлчина от- мама и татко. Какъвто пример дадеш, такъв ще заложиш като модел в полезрението за бъдещото отроче.
                  Повече от красива

                  Коментар



                  • Бракът като административно оформление на едно семейство не е толкова важен в случая . По важно е да се осмисли кое е нормалното семейство ...баща , майка и деца или двама гейове осиновили деца




                    fethiye tours
                    Last edited by soowme; 27.12.2023, 08:14.

                    Коментар


                    • В католическа Полша за министър на семейството и социалната политика е назначена откритата ЛГБТ-поддръжничка и лесбийка Агнешка Демянович-Бок.
                      https://mriya.news/269041-katolicesk...tiki-naznacena




                      Пуснали вълка в кошарата да пази овцете...

                      Коментар


                      • Скоро децата няма да знаят кой е мама , кой тати, и поколенията ще растат все по-сбъркани, традиционните форми на семейството замират, за съжаление

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                          Бракът като административно оформление на едно семейство не е толкова важен в случая . По важно е да се осмисли кое е нормалното семейство ...баща , майка и деца или двама гейове осиновили деца ?!
                          със сигурност по-нормално е, ако родителите са от различни полове......

                          Коментар


                          • Бракът като административно оформление на едно семейство не е толкова важен в случая . По важно е да се осмисли кое е нормалното семейство ...баща , майка и деца или двама гейове осиновили деца ?!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                              Mа много теоретици тука бе ужас.Четете законите и мислете шот после боли глава.Да предположим че живееш в жилището на другия разбирате се децата порастват другия умира.Кво става с жилището?Децата мое го продадат и да те изгонят....А живота е доказал че правото не може да обхване всичките възможни случаи
                              Точно затова нямаш доверие на никой. Деца деца ама ако са наркомани ще продадът и съсипят всичко градено през годините.Така че всеки да си има едно на ум. Днес има утре няма. Родинсниството в повечето случаи е за маса, след това почине ли някой се започват кавгите за имоти, пари наследсто.

                              Коментар


                              • Cleo - и като се дефинира това с какво ще помогне да има повече и здрави истински семейства било то с брак или безбрачни ? За да има семейства трябва да има икономика, а за да има икономика трябва да има защита за стойността на активите на масовите човеци - бедните хора. Брака е просто една подробност която е проблем за богатите и още по голям за бедните - защото никой не ги иска.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X