IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За и Против ограничаването на разплащанията в Брой в РБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts


  • Против съм. Ама направи и анкета.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • За и Против ограничаването на разплащанията в Брой в РБ

      Пускам тази тема, защото в последните месеци силно се заговори и заработи от страна на управляващите да ограничат максимално разплащанията в брой за по-големи суми. Как ще се отрази това на икономиката и финансовата свобода на българските граждани и бизнес според вас? Не е ли това признание от страна на супер раздутата ни администрация (в т.ч. НАП), че макар и всичко живо да се фискализира..те не могат да кажат реално какво и как се движи като кеш в икономиката.

      За мен това е реверанс към банковия ни сектор, които при едно такова стечение на обстоятелствата ще загради още повече бизнеса с 'таксички' и 'комисионнички' .

      Дали сивият сектор е вреден за икономиката ни или робовладелците скрити зад офшорките на любовниците си и печелещи поръчка след поръчка за милиарди (общо) част от които заеми , които ще бъдат изплащани от нашите деца.

      какво е финансова свобода се чудя ... дали да ходиш с къси гащи с една кредитна/дебитна карта дето всеки корумпиран чиновник ще може да те види къде си пил и ял или една пачка смачкани левчета, които да си харчиш с кеф без да знае г-н администратора къде са отишли...

      кои крадци са по-страшни.. тези, които вършеят по домовете в летния сезон или тези дето гепиха парите на всичкото спестители 1995-96г и които присвоиха парите и активите на КТБ.... (изплатени още веднъж с кредит, които ще плащат децата ни)....

      такива работи ми се въртят

      признавам си фен съм на модела бяла-сива икономика.. за мен 100% бяла икономика в мафиотска държава = 100% парите да са на разположение на мафията.

      дано да бъркам!
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
    Working...
    X