IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

trader.bg - реални сметки и въпроси ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • plovdiv,
    ти да не си от някоя конкурентна фирма че ги плюеш така?
    аз търгувам с трейдър.бг повече от година и ми изпълняват поръчките за 2, до 3 секунди максимум.
    ограничението за поставяне на чакащи поръчки е 5-6 пипа. то при всички брокери е такова.
    само при важни новини има около 50 пипа ограничение, което е практика и при другите брокери. щом рекламираш fxteam.ru /доста криминален руски брокер/ вероятно работиш за тях /чрез популярна каса/

    Коментар


    • МТ е много добра платформа и не мога да я сравнявам с другите които съм ползвал досега, но както ти казах не мога да я ползвам в работата заради ограниченията на proxy сървъра. Вкъи е ОК все пак трябва да имам постоянен достъп до accoun-ta, така че това което получавам от TRADER ме удовлетворява-ЗАСЕГА!!! Ако предложиш алтернативен вариант съм отворен за всичко ново, но до тогава ...

      Успех

      Коментар


      • Темата е за trader.bg. За другите БГ брокери мисля казах какво мисля в съответната тема. Ако трябва да резюмирам - определено не са цвете, съгласен съм.
        Темата също касае и реалните сметки, затова изброих брокерите, където имам реални сметки. Засега най-добре се представят interbank, но мисля че това е нормално. Въпреки че са в Щатите и че би следвало да се очаква лагаво изпълнение на ордерите заради нета, отвяват всички с почти моментално изпълнение. Нулеви скрити разходи, ниски спредове, 1:200 марджин, без ограничения за обемите, МТ4, насърчават търговията с ЕА, дори има 2000$ месечна награда за най-добре преставилият се ЕА. Руснаците също не са зле, от време на време лагват и те, променят си спредовете в новините... Но все пак са далеч преди trader.bg. Все пак - ниски спредове, 1:200, МТ4... Това е.

        Коментар


        • Plovdiv, както вече ти казах ги ползвам от януару миналата година и като ги сравнявам с БГ брокерите (големи и малки) не мога да се оплача. Не знам дали ползваш руските сайтчета на демо или имаш навсякъде реални сметки (дано да е така). Аз лично съм ползвал CMS, ДЕЛТА СТОК и TRADER и по отношение на изпълнението на сделките съм доволен от последните. Е за предпочитане са СТС заради добрата платформа но за съжаление не мога да ги ползвам навсякъде, а това е проблем за мен.
          За да не се заяждаме е по-добре да направиш една класация с плюсовете и минусите на тези които ползваш или си ползвал (спомням си че имаше подобен форум), за да си изградят хората някаква представа-особено този който е създал темата.

          Коментар


          • Не виждам какво има да се съгласяваме или не. Как беше - когато фактите говорят...

            1. 90% от ордерите, които ще опитате да затворите натискайте бутона "х" на съответната сделка, ще бъдат затворени на цена по-лоша от тази, която виждате в момента на натискане на бутона. 50% от ордерите, които подавам в "обикновено" време ми биват връщани със съобщение, че цената се е променила (в по-неизгодна за мен посока естествено) и ми се предлага да я приема. Много често дори тази цена после се отхвърля и се предлага друга, още по-неизгодна. Всички тези "хитрини" водят до увеличение на скритите разходи (всички разходи освен обявения спред) за почти всяка сделка с 1-2 пипа при отваряне и 1-2 пипа при затваряне.

            2. 50 пипа ограничение няма почти никъде. Ползвам също fxteam.ru и ibfx.com и там при важни новини ограниченията са 15-20 пипа. В "обикновено" време са 5 пипа в ibfx и 10 в fxteam.ru. При трейдър стандартното ограничение е по-голямо.

            3. Всеки ден напоследък в "обикновено" време спреда USDJPY е 4 пипа (дори в момента!). Обявен е 3 пипа. Спредовете на кросовете също са по-високи от тези при добрите брокери, но това оставям настрана, все пак не е рекламирано друго.

            4. Изпълнението е отвратително бавно. Не ми се е случвало да е под 15-тина секунди, а редовно е между 30 секунди и над минута. Оправданието е че покриват моментално поръчката при техния брокер, което мен лично ме съмнява. Като резултат на тромавото изпълнение е част от забележката по т.1

            5. Ролването е излишно от гледна точка на клиента. Това, че брокера иска или трябва счетоводно ежедневно да си приключва позициите не е мой проблем. Никой от добрите брокери не ролва.

            6. Котировките винаги се влияят от настроенията на пазара и понякога в основни двойки има разминаване с 3-4 пипа спрямо котировките на добрите брокери.

            7. Платформата е сравнително удобна, но не позволява доста от техниките, които позволяват добрите платформи.

            8. Никой уважаващ клиентите си брокер няма да предложи такива графики. По тази логика както има добри източници на графики, така има и добри брокери.

            Лично за мен най-малкият недостатък е функционалността на платформата им.

            Последно, Ед, вие какъв се явявате в trader.bg?

            Коментар


            • НЕ съм съгласен с повеето неща казани от "plovdiv".
              1. Скрити разходи има за този който не си чете условията при които подписва договор. ОСвен това разходите, както и да ги сравнявам с останалите посредници в БГ са в по-скоро долната граница!
              2.Ограничения има при излизане на важни новини и то е около 50 пипа, но такова ограничение има при почти всички посредници (както БГ така и чужди)
              3.От околко година търгувам с тях и спреда никога не е бил по-голям от обявения (ще си призная че не търгувам с шарени валути, там може и да има отклонения но се съмнявам)
              4.Изпълнението определено не е тромаво, особено като го сравнявам с другите брокери при които съм откривал сметки
              5.Ролването може и да объркв, но смятам че това е въпрос на привикване до самата система. НЕ го смятам за недостатък!!!
              6.КОтировките са точни, но в много редки случаи съм наблюдавал малки отклонения котировките на пазара (това са бели кахъри)
              7.За платформата няма да споря защото наистина е доста спартанска, но все пак позволява да се търгува без инсталиране от всяко PC. МОже да се поработи по нея доста!!!
              8. Графиките не смятам че с проблем при положение че на днешно време има голям брой източници за много добри графики
              ПРЕДИМСТВАТА са такива наистина. За година не мога да се оплача от кофти отношение или некоректни сделки.

              Лично за мен основният недостатък е във функционалността на платформата. Ако направят подобрения по нея ще е в плюс за потребителите със сигурност.

              УСпех на всички

              Коментар


              • trader.bg

                plovdiv ima ogranichenie za minimalna porychka.Probvai da kupish 500 ot nqkoq valutna dvoika i shte vidish sam,che e taka

                Коментар


                • Ползвам трейдър.бг за реална търговия от близо година. Недостатъчите за съжаление са повече от предимствата, набързо ще изброя най-важните:
                  - големи скрити разходи - като обобщение на изброените по-надолу;
                  - големи ограничения за отложени ордери, далечни стопове и таргети;
                  - високи спредове (пример долар/йена си е 4 пипа, въпреки гордо обявените 3 пипа на заглавната страница);
                  - изключително тромаво изпълнение на ордерите;
                  - ролване, което тотално обърква осреднените цени;
                  - неточни котировки;
                  - дървена платформа;
                  - абсолютно безполезни графики.
                  Предимства:
                  - коректно отношение от страна на съпорта;
                  - екзотични кросове;
                  - без ограничение за мининален обем на поръчка.

                  Коментар


                  • trader.bg

                    Zdraveite,az tyrguvam s platformata na trader.bg ot Oktomvri mesec nqkyde,no naposledyk mnogo me drazni,che kato si otkriq poziciq i ne mi pokazva usrednenata cena na poziciqta mi,a usrednenata cena za denq,zashtoto se poluchava super obyrkvashto.Nqkakvo reshenie za problema mojete li da mi predlojite ?
                    Ot koga shte puskat otnovo tyrgoviq s akcii i index-i ?

                    Коментар


                    • ами някъде и форума се въртеше такова неща.(май в една от темите за форекс).Сигурно не е било точно за този брокер, но както казах мисля ,че това са спекулации,а това за оборотите не го знаех.Желая им все повече обороти и доволни клиенти - хехе.

                      Коментар


                      • dramon,
                        аз от 2004 търгувам в трейдър.бг като предимно се опитвам да хващам бързи движения на пробиви. скалпирам и не съм имал проблеми досега. нито ми бавят изпълнението на сделките нито ме гонят. те имат интерес да им правя голям оборот за да взимат комисиони.
                        любопитен съм къде си чел за такива деликатни неща ?

                        доколкото разбрах скоро ще пускат акции и индекси.

                        Коментар


                        • ами някъде четох че "деликатно" помолвали клиентите да спрат да правят такива работи,ама това май са си били чисти спекулации иначе ми мъчно за индексчетата.голяма тръпка са си.
                          и друго нещо ми е чудно, дали тези сделки се осчетоводяват автоматично или на ръка,защото аз правя по 10 - 15 сделки на ден.интересно дали някой счетоводител не ме "споменава" често често.

                          Коментар


                          • в какъв смисъл да те спрат ? да не взимаш парите от тях ли ? аз ги питах и те казаха че са само посредници на чуждестранен брокер и получават парите си чрез комисионна на база оборот.

                            Коментар


                            • аз започнах с индекси но спряха търговията и от немай къде започнах да търгувам на форекс.в началото ми потръгна и дори с печалбата си платих дипломата в УНСС.йееее.обаче после ми се случи това което трябваше да се случи....нулирах сметката.сега сам с втора и се опитвам да скалпирам.6 пипса - левче на 1000 euro/usd.проблема е че с това скалпиране по дългосрочните движения ми се губят и изпускам по добри печалби.например снощи открих къса позиция 2000 на 1.2135 и на 1.2126 затворих(по телефона брокера си свърши добре работата),но движението надолу кам 1.2080 можеше да ми донесе по сносна печалба.Въпроса ми е ако работата със скалпирането потръгне дали няма да ме спрат от Евър,защото някъде четох за такива неща.
                              Желая успешна финансова година на всички

                              Коментар


                              • Аз търгувам от миналия ноември в трейдър.бг и съм доволен както от бързината на изпълнение на поръчките, така и от отношението им.
                                Няколко пъти съм теглил пари от тях. Изпратя ли им нареждане за теглене на суми, на същия ден ми нареждат парите.
                                Нямал съм проблеми досега.

                                Коментар

                                Working...
                                X