IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Видях нещо интересно докато се ровех днес на спокоиствие из сайта на БФБ . Може да ви е от полза ако сте го пропуснали като инфо:

    На проведено ОСА от 18.04.2007 год., на ТБ Българо-Американска Кредитна Банка АД-София /BACB/, е взето решение за разпределяне на дивидент за 2006 год., както следва: - Промени в управителните органи: освобождава Валентин Стефанов Брайков от длъжност като член на Надзорния съвет и избира за член на Надзорния съвет Кирил Александров Манов; - промени в устава на дружеството; - Финансовият резултат /нетната печалба/ на ТБ Българо-Американска Кредитна Банка АД-София за 2006 год. в размер на 33 685 750.36 лева да се разпредели както следва: 9 468 543.75 лева се разпределят като дивидент на акционерите, а 24 217 206.61 лева се отнасят във Фонд "Резервен"; - Брутен дивидент на една акция: 0.75 лв.; Началната дата за изплащане на дивидента е 31 май 2007 година. Изплащането на дивидента ще се извърши със съдействието на Централния депозитар. Разходите по изплащането на дивидентите са за сметка на банката; Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 02.05.2007 год. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 26.04.2007 год.

    Спотайвате се. Не ви се черпи нещо. Защо така?

    Коментар


    • Е, не поскъпна колкото очаквах още първия ден, но и 3 % са нещо. Надявам се банката да ни радва още много време

      Коментар


      • отново радост за акционерите на банката!започваме да свикваме с отличното представяне на тази акция!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Батя
          И аз си купих преди време, но за спекулация и бързичко продадох. А не трябвашеее. Много яка банка, много читав мениджмънт, но е късно вече да се влиза. Макар че ако ИПО-то на ПИБ мине на няква висока цена и тука ще рипа.
          Успех на по-далновидните от мен които са си задържали акцията
          И аз като теб купих и продадох бързо за спекулация през 5% печалба, а не трябваше. Това е една от акциите, която явно не трябва да се продава толкова бързо. Ще вляза пак, но да се успокоят малко нещата. не обичам да купувам когато постоянно ме надкачват и има голямо търсене.

          Коментар


          • наистина харесвам тази акция!купих я през януари,когато излезе решението за отписването на папир-а и хич не съжалявам!напротив даже!

            Коментар


            • И аз си купих преди време, но за спекулация и бързичко продадох. А не трябвашеее. Много яка банка, много читав мениджмънт, но е късно вече да се влиза. Макар че ако ИПО-то на ПИБ мине на няква висока цена и тука ще рипа.
              Успех на по-далновидните от мен които са си задържали акцията

              Коментар


              • Поръчките продава,стават на поръчки купува отчета е страшен като за Q1 ако с такива темпове ръсте къде ли ще се настаним накрая на годината , а и дивидентец ще има Предполагам , че ще има ъптренд поне в рамките на 5-6 лв , но и това , че към края на този месец и началото на др може да има лек спад все пак че са се засилили още 3 банки към БФБ едната от която има доста потенциал, но да не забравяме че БАКБ не е типична ТБ отчета само радва и наказва )))




                ---------------------
                Не е препоръка или съвет всеки сам си решава!

                Коментар


                • Аз купих защото...., и аз незнам защо.Това е единствената позиция по която влязох просто така(хляб когато си купувам се чудя много по-вече) пък то какво се оказа, поне според писанията ви де(още не съм огледал отчета).

                  Коментар


                  • аз си купих с цел да заместя ДЗИ банк в портфейла ,,а то каква изненада излезе)))
                    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

                    Коментар


                    • Тука си купих преди да влезе BACB в SOFIX с цел спекулация, много съм доволен от тази перспективна банка. Вадят страшни печалби

                      Коментар


                      • Кой сега е №1
                        11,4 млн. печалба за тримесечието. Ръст 45,3%, ROE 39%.

                        Коментар


                        • 2007-04-13 - Счетоводни отчети

                          На 13.04.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил
                          отчет към първо тримесечие на 2007 год. от
                          ТБ Българо-Американска Кредитна Банка АД-София /BACB/

                          ----
                          Излезли за едновременно и консолидираните отчети.

                          Коментар


                          • Udarihme 70 ..mnogo varvim...
                            мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

                            Коментар


                            • Даааааа! Господата от "Първа Финансово Брокерска Къща" изкупуваха на поразия в края на сесията. Браво за хода! Така се вдигат отчетите за тримесечието на някои фондови дружества

                              Кога ли ще продават обратно? ... Искам да си купя! Няма ли кой да ми продаде? Поръчката за 16 акции е моя. Толкова ли много искам Продайте ми и ви обещавам, че нещата ще потръгнат

                              Това не е препоръка! Нито съвет. По-скоро първоаприлски анлиз ... Моля КФН да не ме преследва ... Нямам акции в BACB. Ако станат на приемлива цена ще си купя ... и няма повече да дрънкам врели-некипели :P

                              И честита "Цветница" !

                              Коментар


                              • Май и аз съм го пропуснал, не внимавах много в последните минути. Днес приятните изненади за мен са в повече

                                Коментар

                                Working...
                                X