IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • „Тези имена, тези суми съм ги взел от една книга, която се казва „Най-богатите българи“ и всъщност съм си водел бележки.“ Това каза Атанас Бобоков пред съда във връзка с гърба на снимката, която е иззета при обиск в дома му, информира БГНЕС

    Вчера от прокуратурата съобщиха, че предвид високия обществен и медиен интерес и след разрешение на наблюдаващите прокурори публикуват част от иззето веществено доказателство по досъдебно производство.

    В хода на извършените действия по разследване в жилището на обвиняемия Атанас Бобоков беше намерена и иззета цветна снимка, на гърба на която с ръкописен текст са изписаните имена, които съответстват на имената на публично известни личности в обществото.

    Срещу всяко от имената са изписани парични суми в различни размери.

    Днес спецсъдът гледа мерките на шестима от обвиняемите за аферата с боклука.

    По-рано днес прокуратурата поиска задържане под стража за Красимир Живков, Габриел Савов, Атанас Бобоков и Николай Миховски, и искане за „домашен арест“ спрямо Васил Богданов и Айгюн Еминов.
    fuск the bеаr - give me the bееr

    Коментар


    • Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Гешев пуска компромат за Бобокови, преписан от книга на Григор Лилов от 2003 г....

      https://www.mediapool.bg/geshev-pusk...ews308014.html
      Пълен смях ! Размахва се стар списък, който не доказва абсолютно нищо ! Този арест, както и предишните се превръщат в пълна пародия ! Целта е всякаква друга, но не и раздаване на нормално правосъдие ! Да попитам аз и плюещите по долу във форума, тези бизнеси на Бобокови, Божков, Цветан Василев, Арабаджиеви, Стайков, Банев, Прокопиев и сие незаконни ли бяха до сега ? Ако са били незаконни, къде спа прокуратурата повече от двайсет години ? Да не говорим, че бизнесите на Бобокови, Божков и Цв. Василев бяха и са силно зависими от държавата като регулации и разрешителни, и пряко се контролират от държавата ! Тук някои злорадствате, но тези безчинства, които се случват от страна на прокуратурата могат да се случат и на всеки от нас ! Фактът, че до сега няма нито един осъден мисля, че говори достатъчно за всичко ! И пак да попитам, ако прокуратурата наистина се бори с икономическата престъпност и не действа избирателно и по поръчка, къде са Доган, Пеевски, Ковачки, който изтрови хората и стои зад почти цялата енергетика в държавата ? Нямаме нито един осъден политик и бизнесмен ! Обвинени много, реално никой ! Иванчева и Лилана ли са най големите престъпници в държавата ! Как да имаме бизнес в държавата и да дойдат инвеститори на борсата, като във всеки един момент прокуратурата може да ти го разсипе и да ти го вземат !

      Коментар


      • Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Гешев пуска компромат за Бобокови, преписан от книга на Григор Лилов от 2003 г....

        https://www.mediapool.bg/geshev-pusk...ews308014.html
        Тук някой има нужда от бизнеса им няма се учудя ако отново е Надин

        Коментар


        • Гешев пуска компромат за Бобокови, преписан от книга на Григор Лилов от 2003 г....

          https://www.mediapool.bg/geshev-pusk...ews308014.html

          Коментар


          • Братята са синове на Ангел Бобоков - виден кадър на БКП от времето на РМС. До 1990 г. вкл. е член на ЦК на БКП. Списъкът, който е намерен при тях със сумите са "куфарчетата" раздавани по Луканово време на новоназначените от БКП бизнесмени и мутри. Примерно Георг Цветански и Терзиев, също синове на висши кадри на БКП, с тези пари купиха фармацевтичните заводи "Балканфарма" - Дупница, Разград и Троян. След това идва и втора вълна при Костов с приватизацията на безценица с РМД-та и кредити от общински и други банки. Всички до един, без нито едно изключение - потомци на видни фигури на БКП и тяхната ДС.......
            Last edited by maki; 31.05.2020, 09:24.

            Коментар


            • когато поискаха от КФН през март да се спре търговията с акциите, някой във форума беше писал, че бобокови са заложили акциите си ........ че интересни са ми 2 неща:

              1. къде е марджин кол-а? ......... ако това с бобоковите акции е вярно, де...

              2. #КОЙ е хвърлил око на бобоковия бизнес?
              fuск the bеаr - give me the bееr

              Коментар


              • Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
                ПП: Не е посочен ДП или 10. Това е една от причините тези бележки да се публикуват от прокуратурата и означава още, че е писана в периода 2000-2004 г., когато ДП още е бил "много млад" и никой не е чувал за него.
                как да не сме чували за него??? .......... тогава беше млад и известен ....... сега е известен и богат

                През 2001 г. Делян Пеевски става член на НДСВ, тогавашният министър на транспорта Пламен Петров го назначава за парламентарен секретар и му възлага да оглави борда на „Пристанище Варна“ ЕАД – най-голямото пристанище в България, тогава Пеевски е само на 21 години, пост от който по-късно е освободен поради липса на образователен ценз.
                fuск the bеаr - give me the bееr

                Коментар


                • След брифинга на прокуратурата стана ясно, че досегашния протокол на поведение ще се следва по вече познат сценарии. Ще се вдигнат обвинения за всичко възможно независимо доказуемо или не, за да се убеди обществеността, че всички замесени са абсолютни престъпници. Накрая какво ще се окаже не е важно за "прокуратурата" пък и "материала", за които така или иначе целия БГ едър капитал е за кауша.

                  Не виждам никакви причини за оптимизъм за групата на Бобокови и всички все още на борда. Дано да греша...

                  Коментар


                  • Голямото "доказателство" от акцията на ДАНС и Прокуратурата - бележката открита в А.Б. Ако забелязахте в нея има и надпис НИЕ - 60$.Просто Бобоков си е правил сравнеие на състоянието на богатите хора в БГ по времето, когато са били още живи Кюлев и др.Това доказателство е "голям смях" според мен. Ако на такива доказателства разчитат от Прокуратурата /а явно е така защото не показват никакво съществено доказателство за престъпление/, извода е че цялата операция е да се унищожи даден бизнес. Егати .......

                    ПП: Не е посочен ДП или 10. Това е една от причините тези бележки да се публикуват от прокуратурата и означава още, че е писана в периода 2000-2004 г., когато ДП още е бил "много млад" и никой не е чувал за него.
                    Last edited by GG-BG; 30.05.2020, 19:43.

                    Коментар


                    • Коментар


                      • Първоначално изпратено от орк Разгледай мнение
                        Много неприятно съм изненадан от доста от коментарите и злорадството на "инвеститори" - след толкова години оечвидното е че вместо да следи за спазване на законността, единственото нещо в което прокуратурата е добра, е да разрушава безнаказно...

                        Освен че портфейлите ни олекват, рисковата премия на всеки бизнес в обхвата на БГ прокуратурата се вдига рязко, а дебелата прокуроска бухалка (по Божков) съвсем директно ни създава задни болежки.
                        Колега, абсолютно съм съгласен. Не съм обаче съгласен, че сте толкова избирателно паметлив. Защо същото това не го написахте, когато стана далаверата със залата? Как подобни сделки вдигат "рисковата премия". Ако утре обвинят тимаджиите, пак ли ще сте шокиран от "бухалката"? Признавам, че в мен има известно злорадство в случая. Особено, когато лично познавам работещи в "бизнеса" на Бобокови. Само заради неспазването на базисни трудови норми, "бизнесът" им отдавна трябваше да бъде закрит.

                        Няколко пъти го пиша - няма как да очаквате жал, когато съзнателно инвестираме в престъпници. Би трябвало да сме си калкулирали риска. Не е като да няма по-нормални компании. Просто от тях по-трудно се печели.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                          Работниците не са проблем на тукашния форум. Милионите акции на пенсионните и фондовете са проблем какво ще ги правят.
                          Облигациите са в пъти повече, а и кредитите са деветцифрена сума..

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

                            Буква "д" е близо.
                            буква "д" и буква "п" лесно се трансформират до 10

                            Криминологията е наука, която изучава престъпниците - неудачници. Успелите престъпници ги изучава политологията.

                            Коментар


                            • Много неприятно съм изненадан от доста от коментарите и злорадството на "инвеститори" - след толкова години оечвидното е че вместо да следи за спазване на законността, единственото нещо в което прокуратурата е добра, е да разрушава безнаказно...

                              Освен че портфейлите ни олекват, рисковата премия на всеки бизнес в обхвата на БГ прокуратурата се вдига рязко, а дебелата прокуроска бухалка (по Божков) съвсем директно ни създава задни болежки.

                              Коментар


                              • Хубаво - поръчка е. А залата не е. Там всичко е законно. Ама сте забавни, когато разберете, че пчелата освен мед има и жило. Или ще правиш бизнес или ще бъдеш олигарх и ще си понесеш риска. Той и Божков от Дубай почна да ги разбира нещата.

                                Ахам, сега юрист ви затрябвал. Ама не ви прави впечатление, че инвестора не смее да пусне статия по въпроса. Дори препечатка.
                                Last edited by terziеv; 30.05.2020, 14:11.

                                Коментар

                                Working...
                                X