IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой брокер/платформа да изберем за дългосрочно инвестиране

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Колега, ако ще си купувате само S&P500 Интерактив Брокерс, а може и Фрийдъм 24. Аз отскоро си направих акаунт и при тях (Фрийдъм24) по-удобен ми е, голям световен брокер, от скоро имат офис в България. Относно таксите ИБ са с най-ниските, но не ми се струва основополагащо за избор. Разгледайте платформите коя ще Ви е най-удобна за работа, не определяйте спрямо някакви жълти левчета разлика в комисионните. Аз не познавам Адмирал Маркетс, не мога да изкажа мнение. Може някой друг колега, който ги е ползвал да изрази мнение. Повечето имат защита до 20к Евро, ако не се лъжа Адмирал са рекламирали до 100к Евро. За тегленето не знам, аз не тегля.

Дано съм Ви бил полезен. Ако имате още въпроси с радост ще Ви отговоря ако мога.
    Здравей,

Честита Нова Година! Желая много здраве и късмет!

Благодаря много за отговора, ще се насоча към Интерактив Брокерс или Фрийдъм 24. Ще разгледам платформите и ще видя коя е по-удобна. Имаш ли представа дали в една от двете платформи може да се направи автоматично инвестиране - тоест всеки месец автоматично да се купува например s&p500 с определена сума, която е изтеглена автоматично от карта?

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от vixata Разгледай мнение
      Здравейте,

Бихте ли ми предложили някой брокер/платформа за дългосрочно инвестиране в S&P500, спрямо такси, застраховка на пари, теглене и тн.

Някой има ли мнение за freedom24 или admiralmarkets?
      Колега, ако ще си купувате само S&P500 Интерактив Брокерс, а може и Фрийдъм 24. Аз отскоро си направих акаунт и при тях (Фрийдъм24) по-удобен ми е, голям световен брокер, от скоро имат офис в България. Относно таксите ИБ са с най-ниските, но не ми се струва основополагащо за избор. Разгледайте платформите коя ще Ви е най-удобна за работа, не определяйте спрямо някакви жълти левчета разлика в комисионните. Аз не познавам Адмирал Маркетс, не мога да изкажа мнение. Може някой друг колега, който ги е ползвал да изрази мнение. Повечето имат защита до 20к Евро, ако не се лъжа Адмирал са рекламирали до 100к Евро. За тегленето не знам, аз не тегля.

Дано съм Ви бил полезен. Ако имате още въпроси с радост ще Ви отговоря ако мога.

Коментар

• Кой брокер/платформа да изберем за дългосрочно инвестиране

Здравейте,

Бихте ли ми предложили някой брокер/платформа за дългосрочно инвестиране в S&P500, спрямо такси, застраховка на пари, теглене и тн.

Някой има ли мнение за freedom24 или admiralmarkets?
      Working...
      X