IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каменица АД - 5 лв за акция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [ATTACH=CONFIG]n4255642[/ATTACH]
    Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
    Къде я видя тази информация, че жена ми има още погребани от масовата приватизация?
    Здравей ако не се чете пиши на лично ще ти изпратя съобщението до акционерите
    Събранието е било
    20 12 2024
    Attached Files

Коментар

• Къде я видя тази информация, че жена ми има още погребани от масовата приватизация?

Коментар

• Тук имаме дивидент брутен дивидент 2.24 на една акция

Коментар

• Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнение
          Как мислите, цената от 5 лв. за акция не е ли направо смешна?

Според мен от централта на Интербрю, ще искат да изтеглят малко парички, за което дивидента е много добра и законна форма. А тези 5 лв са добър опит да се ограбят дребните акционери и да се лишат от бъдещите дивиденти !!!

Аз лично за 5 лв на бр., няма да продам моите акции.
          Da ste v techenie dali niakoi izkupuva akcii na kamenica v momenta?

Моля, пишете на кирилица!
          Last edited by Amsterdamm; 02.10.2012, 11:47.

Коментар

• Най-голямата пивоварна у нас Каменица беше обявена за продан от собствениците си AB Inbev. Белгийско-бразилската компания се оттегля от Централна и Източна Европа и иска да се отърве от 11 свои дружества в бившия социалистически блок, съобщи белгийският Соар. Българската пивоварна е предложена за продажба в "пакет" с дружествата в Румъния, Чехия, Унгария, Хърватия, Сърбия и Черна гора. Общият обем на производство във всичките заводи е 15 милиона хектолитра бира годишно. Цената, която е поискана за фабриките, все още не е обявена, но е ясно, че вече има купувач за тях - инвестиционният фонд CVC.

Коментар

• Ако някой търси акции да ми пише.

Коментар

• Остава ни само една възможност - да спрем да пием каменица, бекс, и другите там производни от губещата им дейност.

Коментар

• За съжаление селския номер на белгийците в Каменица е класика...
                  Съветвам изчистване на всички хартии докато ги изкупуват. Ясно е, че маса амбициозен народ ще си ги задържи за .... спомен. Поради тази нашенска причина заблудените белгийски камилчета няма да си раздадат .... спестения от последните 6 години дивидент, а ще си го изтеглят по хиляди явни и не толкова начини. Малко са подведени от еничарчетата на заплатка при тях, но .... сме и ще продължаваме да бъдем екзотична и непредсказуема страна, фондово пазарче и т.н.
                  А предложената цена е по-малко от дивидента раздаван до 2002 г, за последните 6 години - факт!
                  И с тези намаляващи във времето цени ..... селски номера, но като сме бантустан и няма нито фондов пазар нито регулатори на извън борсовите тарикати...

Коментар

• Схемата е ясна, но поведението е върхът: Не мога да се свържа с тях вече 2-3 години. Дори на телефоните от писмото никой не отговаря! Пълна нелегалност! Сайта им прехвърля на фенкупата!
                    Ориенталско поведение! Или белгийско? Другари от Каменица, ако въобще ви интересува и четете тук, обадете ми се на 056 810011.

Коментар

• ей този тук - Йохан де Смет ван Дам - с двата си мандата на управление им разказа играта!

Нивото в Каменица за последните 6 години падна мнооого.
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Загорка през последните няколко години дадоха дивидент в рамките на 5 лв на акция.

Аз лично смятам да им пиша писмо на нещастниците от Интербрю.

Ако смятат, че цената на акциите наистина е 5 лв- значи всичките са за уволнение поради некадърност.

Коментар

• zagorka li imash vpredvit?

Коментар

• Уважаеми,дами и господа!
                            Големите от *КАмЕНИцА* АД, както правят и другите все още работещи предприятия, прибират акциите на миноритарните акционери!!! След като се нагушкат достатъчно,от което не се и съмнявам, след като знам що за неинформиран народ сме, да не кажа глупав! Акционер съм и на други дружества! Ял съм попарата им! Всички действат по един и същи начин ,след като съберат до края на 2009г.максималния брой акции, ще си гласуват девиденти и за минали години, с цел да не се плащат данъци на държавата има вратички! Няма да съобщавам АД-то в което бях акционер и там не ме излъгаха ,излъгаха собствените си работници, чиито акции прибраха и след по малко от 2 месеца *ГОлЕмИТЕ* решават да си изтеглят дивидентите с 5 години назад!Затова решавайте сами! Мисля и ще се окажа прав, не може да дават макър и малко да е 5лв.и *Каменица* да е губещо?!?!?!? Какво направиха в горе споменатото АД, платиха им със собствените им * пари*, парите които трябваше да им бъдат разпределени като девиденти, на простолюдието! Като знаем ,що бира се изпива *Каменица*АД е на много голяма печалба,а и лятото е на прага! Що пари се трошат *нашите пари* за спонсориране на щяло и нещяло! Що източване е правено и се прави,въпреки че нещата се позатягат! Ако все пак някой не пие и не си е купувал бира напоследък, да му кажем,в момента дават и бонуси на закупилите бира ,в което няма нищо лошо! С това се стимулират хората, като им се дават в момента и мезета!Само печеливши АД-та могат да си го позволят!
                            Моят апел е ,не се лъжете с мижавите 5 лева наши, нераздадени девиденти! Глупаци е имало и ще има,особено в България ,но дано са по малко! рЕШАВАЙТЕ САмИ ! АКО чОВЕК САм СИ СТрОШИ ГлАВАТА ПО мАлКО ГО бОлИ ! УДАрЕТЕ мУ ЕДНА бИрИчКА И ТОГАВА рЕШАВАЙТЕ! ХА НА ЗДрАВЕ !!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Dokoga vse nqma da ima za edni, a za drugi shte ima ???I vse pak blagodarq za komentarite.

Коментар

• ЦЕНАТА НА ЕДНА АКЦИЯ ОТ 5ЛВ. Е МНОГО НИСКА ПРИ ПОКУПКА НА СЪЩАТА АКЦИЯ ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ Е БИЛА 12,50 ИЛИ СМЕ СПОНСОРИРАЛИ ЗАВОДА ДА РАБОТИ , ЗА ТОЗИ ПЕРИОД ДВА ПЪТИ СМЕ ПОЛУЧАЗАЛИ ДЕВИДЕНТИ, ЕДНА ДОБРА КОМПАНИЯ КАКТО ТЕ ПАРАДИРАТ РАБОТЯТ С ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ НЕ Е ИСТЕНА ЩОМ КУПИХА ЗАВОДИ И СЛЕД ТОВА ГИ ЗАТВАРЯТ. ПРИЗОВАМА ХОРАТА КОИТО ИМАТ АДКИЯ ДА НЕ ГИ ПРОДАВАТ
                                Според мен цената на една акция от 5 лв. е подигравка с хората , които са работили в"ПЛЕВЕНСКО ПИВО"

Коментар

Working...
                                X