Ако има търговско, ще трябва да е на 13-15 лв. за хартийка. Аз дълбоко се съмнявам, че мажо ще се бръкне толкова ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топливо АД (TOPL)
Collapse
X
-
Litasco, управляющей четырьмя нефтеперерабатывающими заводами в России, тремя в Италии, Болгарии и Румынии и владеющей 45% нефтеперерабатывающего завода в Нидерландах. Крупнейшей частной компании в России, такой как Лукойл, а также местным компаниям, таким как Insa Oil, получать хорошую прибыль, в том числе и за счет продаж на Украине, куда Болгария экспортировала дизельного топлива только в этом году на сумму более 700 миллионов
https://www.putin-today.ru/archives/165724
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеЧе и Синергона избуши кочината. Там цени над 1 лев - сигурно от 10 години не сме виждали.
Хмм, 89.73% собственост -реагира на 82% ръст върхо собственоста си с едва 40% почти , но дали?? има, а и още няма защо!
пп.- с малка поправкаLast edited by inta53; 13.10.2022, 12:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Вчера са 1000 акции - нищо особено, нито ръста е толкова необичаен, но днес вече вади очи.
Има какво да се знае, някой го знае и го използва - така обичайно се обяснява случващото се.
Интересно ми беше за нахвърлящите се върху Ask-а незнаещи, но вярващи че друг знае.!не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение12500 акции вчера и днес,сигурно знае нещо.То ще се чуе какво е.Ама от КФН едва ли ще си направят труда да се позаинтересуват кой е научил новината преди пазара.
Има какво да се знае, някой го знае и го използва - така обичайно се обяснява случващото се.
Интересно ми беше за нахвърлящите се върху Ask-а незнаещи, но вярващи че друг знае.Last edited by Poncho; 12.10.2022, 17:52.
- 1 like
Коментар
Коментар