Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Яко ли се набабани?Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Ахам, за втори път тази година
Коментар
-
Най-после. Да освободят някакъв кеш да си действат хората. Че тоя бизнес в Русия е изоставен, тъкмо някоя банка /предполагам Сбербанк или ВТБ/ да си засили позициите и да ги оттърве. Войната няма да свърши скоро. Така че нека продаватПървоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
упс
UniCredit to Take Cumulative €3 Billion Hit on Russia SaleLast edited by dyanakievski; 07.05.2026, 10:53.
- 1 like
Коментар
-
упсПървоначално изпратено от dyanakievski Разгледай мнениеПри UniCredit (XETRA:CRIN) е забавно положението, бая време не съм споменавал. На малко тъпи цени купих първата част, но съм усреднил позицията, така че съм към 9-10% напред. Нашите се пробват да погълнат CBK /комерцбанк/, тия мишоци от Немското правителство се правят на интересни, ама UCG наближават 30% дял в Комерца и вече там ще е истинското забавление
.
Германия няма финансовата възможност да купи по-голям дял и да спаси комерца, колкото и да искат.
Q1 си беше бая силен, абсолютно никакво сътресение между другото в приходите, въпреки войната в Иран, лично аз очаквам поне 95 евро/акцията до края на годината. /не е препоръка за инвестиция, аз съм луд/
Следим положението...
Теоритично възможно е и яко да насера, има го и това.
UniCredit to Take Cumulative €3 Billion Hit on Russia Sale
Коментар
-
Последните месеци, да. Но откакто си писах анализа през 2018 е надолу едни 97%Първоначално изпратено от dyanakievski Разгледай мнение
той не расте ли неуморно?
Коментар
-
той не расте ли неуморно?Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Ахам, за втори път тази година
Коментар
-
Ахам, за втори път тази годинаПървоначално изпратено от dyanakievski Разгледай мнение
Между другото,ти не шортваше ли ачийв?
Коментар
-
Ще се позагледам, но съм скептичен.Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Пичовете зад Сърфшарк и Норд впн. Сигурно ще ги правят балтийския Реолют като ги гледам колко са тех надъхани
https://www.globenewswire.com/news-r...ea-bankas.html
До Q1 2027 по-голям дял, после търгово за контрол
При положение, че револют им изяде пазара...
Между другото, чакам на революта IPO-то. Бих влязал дългосрочно в някаква подобна идейка. Ако пък тези имат движение, и тях ще ги загледам
.
Коментар
-
Пичовете зад Сърфшарк и Норд впн. Сигурно ще ги правят балтийския Реолют като ги гледам колко са тех надъханиПървоначално изпратено от dyanakievski Разгледай мнение
Аз за ПИБа говоря, че е хазарт. Покрай това, за колко, кога и на кого ще се продава /дай боже уни да я купи, ще лапна парички
/
Иначе то даже не е арбитраж, направо си маркет-мейкърстваш.
https://www.globenewswire.com/news-r...ea-bankas.html
До Q1 2027 по-голям дял, после търгово за контрол
Коментар
-
Между другото,ти не шортваше ли ачийв?Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Не е хазарт като цената е 0.90 и ги изкупуват на 1.10. Аз му викам арбитраж
Коментар
-
Аз за ПИБа говоря, че е хазарт. Покрай това, за колко, кога и на кого ще се продава /дай боже уни да я купи, ще лапна паричкиПървоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Не е хазарт като цената е 0.90 и ги изкупуват на 1.10. Аз му викам арбитраж
/
Иначе то даже не е арбитраж, направо си маркет-мейкърстваш.
Коментар
-
Не е хазарт като цената е 0.90 и ги изкупуват на 1.10. Аз му викам арбитражПървоначално изпратено от dyanakievski Разгледай мнение
Не знам, унито според мен е по-добре защото това е една от малкото банки, способна в близките 5-10г. да стане основния Европейски играч и да успее да конкурира с Американските гиганти /JP и т.н./. Артеа я заглеждах преди да купя унито, ама не е моето. Не съм фен на подобни бутикови банки. По-добре да играя хазарт в ПИБ, отколкото Артеа
Коментар
-
Не знам, унито според мен е по-добре защото това е една от малкото банки, способна в близките 5-10г. да стане основния Европейски играч и да успее да конкурира с Американските гиганти /JP и т.н./. Артеа я заглеждах преди да купя унито, ама не е моето. Не съм фен на подобни бутикови банки. По-добре да играя хазарт в ПИБ, отколкото АртеаПървоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Мех Артеа ме кефи повече като банка
Коментар
-
Споко, вече показва +41.55% за годинатаПървоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Почваш мнооогоо да печелиш от късите при ачив;- да не заборчнееш
Коментар
-
Ахам, затова съм шортил УизПървоначално изпратено от dyanakievski Разгледай мнение
При нискотарифните не е ли най-жесток секса сега покрай горивата?.
Коментар

Коментар