IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Яко ли се набабани?
    И ти се появяваш само като вятърът духа в твоята посока. Айде напъни се още малко, бих шортил още ако е по-високо преди отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение

Ахам, за втори път тази година
      Яко ли се набабани?

Коментар

упс

UniCredit to Take Cumulative €3 Billion Hit on Russia Sale
        Най-после. Да освободят някакъв кеш да си действат хората. Че тоя бизнес в Русия е изоставен, тъкмо някоя банка /предполагам Сбербанк или ВТБ/ да си засили позициите и да ги оттърве. Войната няма да свърши скоро. Така че нека продават
        Last edited by dyanakievski; 07.05.2026, 10:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от dyanakievski Разгледай мнение
          При UniCredit (XETRA:CRIN) е забавно положението, бая време не съм споменавал. На малко тъпи цени купих първата част, но съм усреднил позицията, така че съм към 9-10% напред. Нашите се пробват да погълнат CBK /комерцбанк/, тия мишоци от Немското правителство се правят на интересни, ама UCG наближават 30% дял в Комерца и вече там ще е истинското забавление .
          Германия няма финансовата възможност да купи по-голям дял и да спаси комерца, колкото и да искат.

Q1 си беше бая силен, абсолютно никакво сътресение между другото в приходите, въпреки войната в Иран, лично аз очаквам поне 95 евро/акцията до края на годината. /не е препоръка за инвестиция, аз съм луд/

Следим положението...
          Теоритично възможно е и яко да насера, има го и това.
          упс

UniCredit to Take Cumulative €3 Billion Hit on Russia Sale

Коментар

той не расте ли неуморно?
            Последните месеци, да. Но откакто си писах анализа през 2018 е надолу едни 97%

Коментар

той не расте ли неуморно?

Коментар

Между другото,ти не шортваше ли ачийв?

Коментар

Пичовете зад Сърфшарк и Норд впн. Сигурно ще ги правят балтийския Реолют като ги гледам колко са тех надъхани

https://www.globenewswire.com/news-r...ea-bankas.html

До Q1 2027 по-голям дял, после търгово за контрол
                  Ще се позагледам, но съм скептичен.
                  При положение, че револют им изяде пазара...
                  Между другото, чакам на революта IPO-то. Бих влязал дългосрочно в някаква подобна идейка. Ако пък тези имат движение, и тях ще ги загледам .

Коментар

Аз за ПИБа говоря, че е хазарт. Покрай това, за колко, кога и на кого ще се продава /дай боже уни да я купи, ще лапна парички /
                    Иначе то даже не е арбитраж, направо си маркет-мейкърстваш.
                    Пичовете зад Сърфшарк и Норд впн. Сигурно ще ги правят балтийския Реолют като ги гледам колко са тех надъхани

https://www.globenewswire.com/news-r...ea-bankas.html

До Q1 2027 по-голям дял, после търгово за контрол

Коментар

Не е хазарт като цената е 0.90 и ги изкупуват на 1.10. Аз му викам арбитраж
                      Между другото,ти не шортваше ли ачийв?

Коментар

Аз за ПИБа говоря, че е хазарт. Покрай това, за колко, кога и на кого ще се продава /дай боже уни да я купи, ще лапна парички /
                        Иначе то даже не е арбитраж, направо си маркет-мейкърстваш.

Коментар

Не знам, унито според мен е по-добре защото това е една от малкото банки, способна в близките 5-10г. да стане основния Европейски играч и да успее да конкурира с Американските гиганти /JP и т.н./. Артеа я заглеждах преди да купя унито, ама не е моето. Не съм фен на подобни бутикови банки. По-добре да играя хазарт в ПИБ, отколкото Артеа

Коментар

Мех Артеа ме кефи повече като банка
                            Не знам, унито според мен е по-добре защото това е една от малкото банки, способна в близките 5-10г. да стане основния Европейски играч и да успее да конкурира с Американските гиганти /JP и т.н./. Артеа я заглеждах преди да купя унито, ама не е моето. Не съм фен на подобни бутикови банки. По-добре да играя хазарт в ПИБ, отколкото Артеа

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Почваш мнооогоо да печелиш от късите при ачив;- да не заборчнееш
                              Споко, вече показва +41.55% за годината

Коментар

При нискотарифните не е ли най-жесток секса сега покрай горивата?.
                                Ахам, затова съм шортил Уиз

Коментар

Working...
                                X