Първоначално изпратено от nbacop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дебитна карта Maestro на УниКредит Булбанк
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеа пробвахте ли в България дали може да се тегли с тази карта от банкомат ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nbacop Разгледай мнениеИмам проблем с дебитна карта Maestro на УниКредит Булбанк - при опит да си изтегля парите в Италия от банкомат на банката ми изписва , че няма връзка и операцията не може да се осъществи. Звъня в България на УниКредит и ми казват , че при тях изобщо не е отчетено картата да е ползвана и да опитам пак. За една седмица минах поне през 20 банкомата в Милано, на всеки опитвах по няколко пъти и всеки път едно и също: няма връзка ! Има ли някой представа какъв е проблемът, защото от УниКредит твърдят, че такъв няма!Картата е издадена преди месец.
Дали пък на тази карта не е с чип?
Напъни се и влез в офис на УниКредит
Дали системата на регистрация на издадените карти е една обща за УниКредит по света аЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Проблем с дебитна карта Maestro на УниКредит Булбанк
Имам проблем с дебитна карта Maestro на УниКредит Булбанк - при опит да си изтегля парите в Италия от банкомат на банката ми изписва , че няма връзка и операцията не може да се осъществи. Звъня в България на УниКредит и ми казват , че при тях изобщо не е отчетено картата да е ползвана и да опитам пак. За една седмица минах поне през 20 банкомата в Милано, на всеки опитвах по няколко пъти и всеки път едно и също: няма връзка ! Има ли някой представа какъв е проблемът, защото от УниКредит твърдят, че такъв няма!Картата е издадена преди месец.Last edited by nbacop; 10.04.2012, 01:40.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар