IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дебитна карта Maestro на УниКредит Булбанк

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nbacop Разгледай мнение
    Имам проблем с дебитна карта Maestro на УниКредит Булбанк - при опит да си изтегля парите в Италия от банкомат на банката ми изписва , че няма връзка и операцията не може да се осъществи. Звъня в България на УниКредит и ми казват , че при тях изобщо не е отчетено картата да е ползвана и да опитам пак. За една седмица минах поне през 20 банкомата в Милано, на всеки опитвах по няколко пъти и всеки път едно и също: няма връзка ! Има ли някой представа какъв е проблемът, защото от УниКредит твърдят, че такъв няма!Картата е издадена преди месец.
    Ами смени си банката, приятел!
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Днес случайно се заговорих с едно момче тук в Милано – студент от БГ и какво се оказа. Родителите му от три години му пращат пари чрез Maestro на същата банка и от два-три месеца той има същия проблем , но мислел, че картата се е прецакала.

Коментар

• утре мисля, че банките в италия ще работят .................... жалко ако не сте имали пари по празниците...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          а пробвахте ли в България дали може да се тегли с тази карта от банкомат ?
          Може. В България работи, в Италия - не! Много странна работа......

Коментар

• а пробвахте ли в България дали може да се тегли с тази карта от банкомат ?

Коментар

• тук е Великден и не работят,но и аз се сетих това да направя като отворят банките.
              Last edited by nbacop; 11.04.2012, 01:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от nbacop Разгледай мнение
                Имам проблем с дебитна карта Maestro на УниКредит Булбанк - при опит да си изтегля парите в Италия от банкомат на банката ми изписва , че няма връзка и операцията не може да се осъществи. Звъня в България на УниКредит и ми казват , че при тях изобщо не е отчетено картата да е ползвана и да опитам пак. За една седмица минах поне през 20 банкомата в Милано, на всеки опитвах по няколко пъти и всеки път едно и също: няма връзка ! Има ли някой представа какъв е проблемът, защото от УниКредит твърдят, че такъв няма!Картата е издадена преди месец.
                А да си се сетил в Италия да влезеш в офис на УниКредит?
                Дали пък на тази карта не е с чип?

Напъни се и влез в офис на УниКредит
                Дали системата на регистрация на издадените карти е една обща за УниКредит по света а
                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Проблем с дебитна карта Maestro на УниКредит Булбанк

Last edited by nbacop; 10.04.2012, 01:40.
                Working...
                X