IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Модерно предградие&Овча купел.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bondinio
    абе в тва Модерно Предградие не живееха ли предимно от ония... айде да не ги споменавам да не ме обвини някой в расизъм
    Имаше наблизо там едно стадо хъхрещи чернокраки, ама ги изринаха отдавна со булдозерите. Аз поне не видях индианци.

Ще го застроят, дума да няма, вий само гледайте... :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Нещо като градустройствен план, ама ... не съвсем като нашите ..
      http://www.tgt.ru/map-city.php?id=44
      Може да разгледате и другите американски градове. Градове от цял свят!! Само дето нашето СФ, го нема ниде!! Че те ако почнат на секо село да правят maps-ове, де шъ му излезе края!!
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
        Говоря за Модерно предградие, изключително не го харесвам. Освен къщите, има и панелки от най-грозния период, сега за канализацията не знам, щом колегата казва, сигурно са я направили.
        Иначе идеята за село Обеля е много симпатична.
        Първоначално изпратено от adriano1
        Първоначално изпратено от hah
        Мисля, че е достатъчно веднъж да преминеш през този квартал, за да се откажеш от идеята за него.
        За кой квартал говори= Модерното или Овча купел?
        Говорех за нова кооперация в Модерно предградие..........а някой знае ли как са наемите там???Има ли въобще желаещи да живеят там??
        Предлагат ми 45 квадрата ново строителство за 24 000 евро....съвет....

Коментар

• абе в тва Модерно Предградие не живееха ли предимно от ония... айде да не ги споменавам да не ме обвини някой в расизъм

Коментар

• Говоря за Модерно предградие, изключително не го харесвам. Освен къщите, има и панелки от най-грозния период, сега за канализацията не знам, щом колегата казва, сигурно са я направили.
            Иначе идеята за село Обеля е много симпатична.
            Първоначално изпратено от adriano1
            Първоначално изпратено от hah
            Мисля, че е достатъчно веднъж да преминеш през този квартал, за да се откажеш от идеята за него.
            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Аз разглеждал това по същата причина. Баси - човекът слиза от метрото, върви около 280 метра на изток и попада в СЕЛО !!!! Дворове, домати, лозички, кокошки.... едва-едва сега почват да го застрояват.
              Овча мисъл също има такива места - со къщички, тишина и спокойствие, но от Модерно предградие има по-бърза връзка со София. Ако не нагъчкат кооперации балкон до балкон и стена до стена, може да стане готино кварталче.

А от Овча мисъл ІІ по-забутано място няма в тоя град, освен може би Дружба ІІ, дето е по-близо до Пазарджик, отколкото до София. Даже Обеля е за предпочитане, щото метрото за около 13 минути те хвърля в центърът.
              Проблемът на Модерно предградие беше липсата на канализация, но сега мисля че понаправиха на някои улици. Иначе мястото е добро защото е близо до метро и хипермаркети - ХИТ, Практикер, но не разчитай да си остане "село". Много е вероятно и там да се нацвъкат кооперации, вече има няколко близо до булевард Европа.
              Ако искаш село, гледай отвъд околовръстното или село Обеля (не квартала)

Коментар

• Първоначално изпратено от hah

Коментар

• Аз разглеждал това по същата причина. Баси - човекът слиза от метрото, върви около 280 метра на изток и попада в СЕЛО !!!! Дворове, домати, лозички, кокошки.... едва-едва сега почват да го застрояват.
                  Овча мисъл също има такива места - со къщички, тишина и спокойствие, но от Модерно предградие има по-бърза връзка со София. Ако не нагъчкат кооперации балкон до балкон и стена до стена, може да стане готино кварталче.

А от Овча мисъл ІІ по-забутано място няма в тоя град, освен може би Дружба ІІ, дето е по-близо до Пазарджик, отколкото до София. Даже Обеля е за предпочитане, щото метрото за около 13 минути те хвърля в центърът.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мисля, че е достатъчно веднъж да преминеш през този квартал, за да се откажеш от идеята за него.
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Модерно предградие&Овча купел.

Някой може ли да ми каже нещо повече за това Модерно предградие - виждам че се предлагат доста апартаменти там,ама има ли инфраструктура??Може ли да се сравни с Овча купел??
                    Working...
                    X