If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо като градустройствен план, ама ... не съвсем като нашите .. http://www.tgt.ru/map-city.php?id=44
Може да разгледате и другите американски градове. Градове от цял свят!! Само дето нашето СФ, го нема ниде!! Че те ако почнат на секо село да правят maps-ове, де шъ му излезе края!!
Говоря за Модерно предградие, изключително не го харесвам. Освен къщите, има и панелки от най-грозния период, сега за канализацията не знам, щом колегата казва, сигурно са я направили.
Иначе идеята за село Обеля е много симпатична.
Първоначално изпратено от adriano1
Първоначално изпратено от hah
Мисля, че е достатъчно веднъж да преминеш през този квартал, за да се откажеш от идеята за него.
За кой квартал говори= Модерното или Овча купел?
Говорех за нова кооперация в Модерно предградие..........а някой знае ли как са наемите там???Има ли въобще желаещи да живеят там??
Предлагат ми 45 квадрата ново строителство за 24 000 евро....съвет....
Говоря за Модерно предградие, изключително не го харесвам. Освен къщите, има и панелки от най-грозния период, сега за канализацията не знам, щом колегата казва, сигурно са я направили.
Иначе идеята за село Обеля е много симпатична.
Първоначално изпратено от adriano1
Първоначално изпратено от hah
Мисля, че е достатъчно веднъж да преминеш през този квартал, за да се откажеш от идеята за него.
За кой квартал говори= Модерното или Овча купел?
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Аз разглеждал това по същата причина. Баси - човекът слиза от метрото, върви около 280 метра на изток и попада в СЕЛО !!!! Дворове, домати, лозички, кокошки.... едва-едва сега почват да го застрояват.
Овча мисъл също има такива места - со къщички, тишина и спокойствие, но от Модерно предградие има по-бърза връзка со София. Ако не нагъчкат кооперации балкон до балкон и стена до стена, може да стане готино кварталче.
А от Овча мисъл ІІ по-забутано място няма в тоя град, освен може би Дружба ІІ, дето е по-близо до Пазарджик, отколкото до София. Даже Обеля е за предпочитане, щото метрото за около 13 минути те хвърля в центърът.
Проблемът на Модерно предградие беше липсата на канализация, но сега мисля че понаправиха на някои улици. Иначе мястото е добро защото е близо до метро и хипермаркети - ХИТ, Практикер, но не разчитай да си остане "село". Много е вероятно и там да се нацвъкат кооперации, вече има няколко близо до булевард Европа.
Ако искаш село, гледай отвъд околовръстното или село Обеля (не квартала)
Аз разглеждал това по същата причина. Баси - човекът слиза от метрото, върви около 280 метра на изток и попада в СЕЛО !!!! Дворове, домати, лозички, кокошки.... едва-едва сега почват да го застрояват.
Овча мисъл също има такива места - со къщички, тишина и спокойствие, но от Модерно предградие има по-бърза връзка со София. Ако не нагъчкат кооперации балкон до балкон и стена до стена, може да стане готино кварталче.
А от Овча мисъл ІІ по-забутано място няма в тоя град, освен може би Дружба ІІ, дето е по-близо до Пазарджик, отколкото до София. Даже Обеля е за предпочитане, щото метрото за около 13 минути те хвърля в центърът.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Някой може ли да ми каже нещо повече за това Модерно предградие - виждам че се предлагат доста апартаменти там,ама има ли инфраструктура??Може ли да се сравни с Овча купел??
Коментар