Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил трол? Истината обаче е съвсем друга. Аз не съм трол.
  Един мой познат казваше, че ко мо не та та са тролове, които искат да ви излъжат.

  Коментар  • Ето ви една кратка хронология на терористичните актове в Европа през последните три години. Във ВСИЧКИ тях извършителите са ислямски терористи.

   ТЕРОРЪТ ЗАВЛАДЯ ЕВРОПА

   А пък вие сами си направете сметка на кого да вярвате? Дали на трол Иван с безпочвените си твърдения, че туй не било така, щото не било така или на публикуваните реални факти?
   Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

   Коментар


   • Според резултатите от проучване на общественото мнение в България, извършено от агенция "Естат" БСП ще загуби предстоящите парламентарни избори.
    Една моя позната наскоро каза, че на предстоящите парламентарни избори в България хората няма да гласуват за БСП, защото хората са разбрали, че по време на уплавлението на комунистите в България комунистите на практика са създали кастова система в България, като са разделили българския народ на две касти, от които едната каста е била кастата на комунистите, които са имали незаслужени скандални привилегии, а другата каста е била на обикновените хора, които са били жестоко експлоатирани от комунистите.

    Нека никой никога да не гласува за БСП.

    http://desebg.com/-a-/862--8-
    http://desebg.com/-a-/850-------7---
    http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
    https://www.facebook.com/izmamimpex/
    Last edited by Ivan2015; Днес, 02:07.

    Коментар


    • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж ислямските екстремисти били подбудени от САЩ да ни избиват? Истината обаче е съвсем друга. Ислямските екстремисти не са подбудени от САЩ.
     Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж ислямският екстремизъм бил подбуден от САЩ и уж бил докаран в Европа от САЩ?
     Истината обаче е съвсем друга. Ислямският екстремизъм не е бил подбуден от САЩ и не е докаран в Европа от САЩ.

     Коментар


     • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж ДПС било създадено от СДС? Това е поредната лъжа на ко мо не та та. ДПС не е създадено от СДС.
      Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж ДПС било винаги съюзник на СДС? Това е поредната лъжа на ко мо не та та. Да ви напомня, че правителството на Ф. Димитров през 1992г. е поискало вот на доверие и според медии тогава ДПС не е подкрепило това правителство и така това правителство пада от власт. Да ви напомня, че тогава не е имало коалиция между СДС и ДПС. Сега СДС и ДПС също не са съюзници.
      Да ви напомня, че правителството на Орешарски беше правителство на БСП и ДПС.

      Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

      Коментар      • Четирима души са загинали при нападението в Лондон

       Медии: Британец, приел исляма, е извършител на нападенията в Лондон

       .................
       Агенция ТАСС, като се позова на британския в. "Индипендънт", съобщи, че се подозира, че нападенията са дело на мъж на име Абу Изадин. След като информацията беше качена в сайта на британския вестник, после тя бе изтеглена оттам.
       ..................
       Британският телевизионен канал Ченъл фор също съобщи, че извършителят се казва Абу Изадин. Британският сайт "Бизнес инсайдър" обаче написа по-късно, че телевизията е оттеглила твърдението си. Лицето Абу Изадин, което бе набедено за атентата, е британец приел исляма. Първоначално името му е Тревър Брукс. Започва да се нарича Абу Изадин, след като сменя вярата си.
       Честито на толерастите!
       Ето по тоя начин подбудените от САЩ ислямски екстремисти ще ни избиват. Нека да напомня на уважаемата публика, че ислямският екстремизъм е подбуден от САЩ и докаран в Европа от САЩ, заради войните, които САЩ води в Близкия Изток. И щатската авантюра, която е убийствена за Европа е подкрепяна от европейските толерасти като Меркел и меркелоподобните ръководители на Великобритания, Франция, Испания, Холандия и пр. толерасти.
       Сега британските власти, подобно на германските, се стремят да скрият от обществеността верската принадлежност на атентатора. Може и да успеят, като се имат предвид гьобелсовските методи на пропаганда, които в последните години се прилагат в "евроатлантическата общност".
       Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

       Коментар


       • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж грешки на правителствата на Ф. Димитров и И. Костов уж били допринесли за срив и бавно възстановяване на икономиката, за диспропорции в доходите и за имуществено разслоение? Тези твърдения на ко мо не та та са поредните лъжи на ко мо не та та. Правителствата на Ф. Димитров и И. Костов управляваха доста по-добре от правителствата, които управляваха непосредствено преди тях.
        Да ви напомня, че брутният вътрешен продукт на България през 2000г., когато е управлявало правителството на И. Костов, е бил по-голям в сравнение с 1996г., когато е управлявало правителство на БСП.

        Един мой познат казваше, че комунистите са съсипали икономиката на България.

        http://ekipbg.com/faliti-nrb/
        Last edited by Ivan2015; Днес, 02:19.

        Коментар


        • Росстат публикува данни, според които през февруари 2017г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 2,6 % спрямо февруари 2016г. по съпоставими цени, а през първите 2 месеца на 2017г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 2,5 % спрямо първите 2 месеца на 2016г. по съпоставими цени.

         Едва ли някой анализатор би се учудил от тези данни.

         Да ви напомня, че според данни от Росстат през 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2015г., а през 2015г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2014г.

         Коментар


         • НСИ публикува данни, според които през януари 2017г. броят на посещенията на чужденци в България със служебна цел се е увеличил с 27,6 % спрямо януари 2016г..

          Това е поредната много добра новина за България.

          Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. брутният вътрешен продукт на България се е увеличил с 3,4 % спрямо 2015г.

          Един мой познат наскоро каза, че по време на управлението на комунистите в България хората в България са живеели в недоимък.
          Да ви напомня, че през 2016г. стандартът на живот на хората в България като цяло е бил по-висок в сравнение с 1989г..
          През 2016г. хората в България като цяло са били по-богати в сравнение с 1989г.
          През 2016г. хората в България като цяло са притежавали повече недвижими имоти, включително жилища, притежавали са повече автомобили и са имали повече пари в сравнение с 1989г.
          През 2016г. хората в България като цяло са притежавали повече стоки за дълготрайна употреба в сравнение с 1989г.

          Коментар


          • ...Отидоха, изпращяха разни недоволства, и разбиха лошите. Евалла на такива герои, машалла.
           Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

           Коментар


           • Ей сега гледам по БНТ г-н В.Енчев, Минчо Христов и там, едни недоволни господа. Ей ся тия, като влязат у парламента, като разпертушинят това ГЕРБ, БСП, Патриотари...
            И още утре-макс.в понеделник след изборите, сме тутакси в Светлото Бъдеще.
            ​​​​​​вЕрвайте ми. ;-)

            ​​​​
            ​​​​​​
            Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
             ... и никой друг не е виновен за морално-политико-икономическото тресавище,
             в което е затънала България от 1944 та до днес?
             Защо никой? Повечето правителства са в кюпа на съгрешилите. Въобще България последните 70 години е проточила се грешка, която клони към точка.

             Коментар


             • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Грешките на правителствата на Ф. Димитров и И. Костов допринесоха за срива и бавното възстановяване на икономиката, както и за нелепите диспропорции в доходите - трудови и нетрудови, също за рязкото имуществено разслоение.
              ... и никой друг не е виновен за морално-политико-икономическото тресавище,
              в което е затънала България от 1944 та до днес?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

               Пак че не каза, че седесарите са го предизвикали..
               Грешките на правителствата на Ф. Димитров и И. Костов допринесоха за срива и бавното възстановяване на икономиката, както и за нелепите диспропорции в доходите - трудови и нетрудови, също за рязкото имуществено разслоение.

               Коментар


               • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                [h=3]Образуване...

                И какво като си постнал някакъв чаршаф за образуването на ДПС? Какво доказва това? Учредителите били агенти на ДС?
                Че то ДС усилено работеше и вербуваше турци, там бяха изключително активни.
                С образуването си ДПС стана активен съюзник на СДС, това е истината.
                Депутатите от БСП отправиха искане до Конституционния съд за обявяване на ДПС за противоконституционна партия. Това е светата истина. Седесарите подскачаха по трибуната в защита на ДПС. Това е истината. И в КС съдиите близки до БСП гласуваха че ДПС е противоконституционно. Ще посоча само двама от тях. Любен Корнезов, дългогодишен депутат от БСП и Пенчо Пенчев, министър на Андрей Луканов, първо на правосъдието, после на вътрешните работи.
                А съдиите гравитиращи около СДС и изявяващи се като "сини" гласуваха в подкрепа на ДСП. И това е СВЕТАТА ИСТИНА! Ние, съвременниците помним това, не сме забравили. И първия кабинет на СДС стана с подкрепата на ДПС. И това не сме забравили.
                Така че ДПСто вие го създадохте и вие го подкрепихте, ВИЕ СИНИТЕ!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар

                Working...
                X