Аз пък чета в момента книгите на Никола Крумов - голям смях пада с колоритния му изказ и чувство за хумор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КНИГИТЕ, които четем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
На електронен четец е доста по-удобно. Имам Kindle - първо батерията изкарва над месец с едно зареждане, второ - текстът изглежда като напечатан и не свети от екрана. Има и подсветка, ако е тъмно, но и там светлината идва върху екрана, а не свети самия екран отдолу. Да не говорим, че на слънчева светлина се вижда идеално, все едно се чете хартиена книга - с таблет колкото по-светло е, толкова по-зле се вижда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеАз чета на таблет, удобно е доста. Понякога и на хартия, редувам. И двата варианти са добри, важното е да се чете.
- 1 like
Коментар
-
След "Нишка", прочетох "Глина" на Виктория Бешлийска. Толкова съм впечатлена и възхитена,че има автори, които те грабват и те пренасят в друга епоха. Надявам се скоро да изчета и третата й книга "Сърце", за която също очаквам подобно чувство на възхищение от авторката. Иначе чета с огромно закъснение в момента "Времеубежище" на Георги Господинов.Повече от красива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами аз ги чета в оригинал и на хартия, т.к.БГ преводите са безбожно слаби. Препоръчвам да си ги купите. Усещането за нещо живо е уникално, увличащо, емоционално, а смехът - разтърсващ.
https://www.aliexpress.com/item/1005002293043221.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от filchef Разгледай мнениеТова е тетралогията на руски Дмитрий Конаныхин.zip
А това е машинен превод на тетралогията на български Конаныхин, Дмитрий_BG.zip
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНапоследък,.чета тетралогията на Дмитрий Конаныхин "Делы и прадеды", "Индейцы и школьники", "Студенты и совсем взрослые,лые люди" и "Тонкая зелёная линия".
Искрено я препоръчвам на всички.
А това е машинен превод на тетралогията на български Конаныхин, Дмитрий_BG.zipLast edited by filchef; 20.03.2025, 14:42.
Коментар
Коментар