IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

над кои неща
    че мама ще ви наставлява
    или, че не можеш да шофираш
    и цял живот ще мъкне саковете по автобусите

а ако е "образована, културна, с професия, одухотворена"
    няма да си допие и кафето на първа среща
    и ще се изнесе с 200
    Евго ако е бисексуален такава тройка ще спретнат с дамата с татусите по бицепсите че ще се помни не само в имотния форум.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• към тепихчо, чиито мнения по разбираеми причини не виждам директно

"С жените е като с всяко нещо в живота - трябват си усилия, воля и работа"
      ако с толко зор си се сдобил с приятелка
      най-вероятно си "въртеливо дупе", както казва бай пешето,
      което дори кола няма
      утре ще и свирне с клаксона някой тъпир с дори не много скъпа кола
      и си дотам
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
        Може и с влак, че там поне има тоалетна.

Задължително НЕ ТРЯБВА да е "одухотворена"!
        Ако е "одухотворена" даже може и да не стигнат до масата да седнат за кафе.

На него му трябва някоя скучна и задръстена счетоводителка или данъчна консултантка, в краен случай някоя работеща примерно в КПМГ - там има точно толкова смотани, но с огромно самочувствие - така после двамата заедно ще могат да анатемосват околните ... а те колко са "над тях"!
        не знам, като анализирам, кой хвали евго
        и кого евго харесва
        идеалната кандидатка трябва да е двуметрова бабичка с татуси по бицепсите
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          над кои неща
          че мама ще ви наставлява

и ще се изнесе с 200
          Може и с влак, че там поне има тоалетна.

Задължително НЕ ТРЯБВА да е "одухотворена"!
          Ако е "одухотворена" даже може и да не стигнат до масата да седнат за кафе.

На него му трябва някоя скучна и задръстена счетоводителка или данъчна консултантка, в краен случай някоя работеща примерно в КПМГ - там има точно толкова смотани, но с огромно самочувствие - така после двамата заедно ще могат да анатемосват околните ... а те колко са "над тях"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Мерси

Аз точно селянка не искам. Но не искам и меркантилна кифла с джуки и само пари да ми иска.

Търся приемлива жена за връзка - ако е образована, културна, с професия, одухотворена и над нещата на 30-40 г, още по-добре, . Не търся слугиня, защото се оправям сам с това.
            над кои неща
            че мама ще ви наставлява

и ще се изнесе с 200
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Така само затвърждаваш конформисткото мислене на евго и не му помагаш грам!

Той си мисли, че е в категорията на "супер готините пичове", само че е много по-близо до "тапирите", но с разликата, че няма жена. Ако си му чел останалите изказвания ще разбереш защо ми е такова негативно мнението... Въпреки, че е доста скучен и отегчаващ, демонстрира нескрито чувство на превъзходство, което неясно на какво се дължи - че е софиянец ли? Че майка му го е помпала със суперлативи и той си е повярвал много...?! Нямам идея, но представата му за себе си изобщо не е реалистична. Той даже живее с убеждението, че жените трябва да го търсят и "свалят".
              завършил е с отличен успех
              и е спретнат
              и бабите пред входа много го хвалят
              но като отмине си плюят в пазвата и викат
              пу, да не ми е дОма
              Last edited by ratten; Днес, 11:57.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                ... С жените е като с всяко нещо в живота - трябват си усилия, воля и работа, само с късмет не става, ама и без късмет не става. А късметлиите много обичат да обясняват, че сами всичко са си нагласили. Фрашкано е със супер готини пичове, които са сами и с абсолютни тапири, които имат нелоши жени до себе си.
                Така само затвърждаваш конформисткото мислене на евго и не му помагаш грам!

Той си мисли, че е в категорията на "супер готините пичове", само че е много по-близо до "тапирите", но с разликата, че няма жена. Ако си му чел останалите изказвания ще разбереш защо ми е такова негативно мнението... Въпреки, че е доста скучен и отегчаващ, демонстрира нескрито чувство на превъзходство, което неясно на какво се дължи - че е софиянец ли? Че майка му го е помпала със суперлативи и той си е повярвал много...?! Нямам идея, но представата му за себе си изобщо не е реалистична. Той даже живее с убеждението, че жените трябва да го търсят и "свалят".

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Хахаха, ама ти кого имаш предвид , кредитният консултант, когото цитирах или човека, който го цитира? Бива ли един професор да не дели източника от този, който го цитира???? Цццц, Вергил ще се окаже прав за твоето IQ
                  И двама ви!

Ти щом се радваш на такива - не говори много добре за тебе.

Коментар

Разбирам те, аз също си намерих жена без корекции, с образование, ценности, професия (че в момента взима и повече от мен). Беше труден, тежък и самотен процес, седял съм години наред без връзка.

С жените е като с всяко нещо в живота - трябват си усилия, воля и работа, само с късмет не става, ама и без късмет не става. А късметлиите много обичат да обясняват, че сами всичко са си нагласили. Фрашкано е със супер готини пичове, които са сами и с абсолютни тапири, които имат нелоши жени до себе си.
                    Така е,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Мерси

Аз точно селянка не искам. Но не искам и меркантилна кифла с джуки и само пари да ми иска.

Търся приемлива жена за връзка - ако е образована, културна, с професия, одухотворена и над нещата на 30-40 г, още по-добре, . Не търся слугиня, защото се оправям сам с това.
                      Разбирам те, аз също си намерих жена без корекции, с образование, ценности, професия (че в момента взима и повече от мен). Беше труден, тежък и самотен процес, седял съм години наред без връзка.

С жените е като с всяко нещо в живота - трябват си усилия, воля и работа, само с късмет не става, ама и без късмет не става. А късметлиите много обичат да обясняват, че сами всичко са си нагласили. Фрашкано е със супер готини пичове, които са сами и с абсолютни тапири, които имат нелоши жени до себе си.

Коментар

Чисто информативно, какво очаквате и ти, и БОНВИВАН, и всички, които сте го емнали Евго от месеци?

Разберете, че жените не са, каквито бяха, когато сте хванали вашите. Аз също хванах последният влак - не откъм години, а откъм мислене и ценности.
                        Човекът си иска жена със старовремски разбирания, а в момента те са основно по селата ... в София тия жени почти липсват.
                        Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                          Това са типични куриерски измами - от известно време Спиди ги практикуват нашироко: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izmama-ot-strana-na-kurierska-firma-Ot-Spidi-otgovoriha-1456148
                          Аз с какво се сблъскат преди около месец: Получавам реклама за неинвазивен глюкометър. Поръчвам, искам да го подаря на близък човек с някакви колебания в захарта. Минават 2 седмици, онова го няма, и аз забравям. При изтичане на близо месец, все пак, пристига НЕЩО, което, се оказва, че мога да "прегледам". Да, ама пише "пулсоксиметър", а аз искам да получа това, което съм поръчал...но, не.ми позволиха да го изпробвам, т.к. няма знаци по него, че може да показва и кръвна захар. Хем ходих и му купих съвсем нови батерии... и не дават. Казват, "САМО ПРЕГЛЕД имате". Кутийка някаква, пластмасова, за 110 лв. Вдигнах джангъра, и ония взели, че го върнали. Значи, за 110 лв, и носят нещо,.което, НЕ Е поръчаното, че се и обиждат.
                          Оттогава, си проверявам СТАРАТЕЛНО всичко. Преди 2 семици, поръчвам 2 чифта къси работни панталони, идва ми 1 (един) с цена колкото за 2 (два). Вдигнах джангъра, и на следващия ден, ме.чака пълната поръчка. И един.приятел ми казва :" А колко хора изгорялха така!" В смисъл, не прегледали, взелинпакета на доверие и -"ако мине", им минало. За тяхна сметка.
                          Last edited by Pyramid; 07.07.2025, 07:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Съди ли ги?
                            Не съм. Работата е там.че, твърде късно си дадох сметка какво точно става (говоря за закъснение от години). Пък и отношението ми се промени.

Коментар

• Това са типични куриерски измами - от известно време Спиди ги практикуват нашироко: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izmama-ot-strana-na-kurierska-firma-Ot-Spidi-otgovoriha-1456148
                              Last edited by Кисимов; 06.07.2025, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Колкото казаха от црнтралния офис в Бургас: 149 лв. Само че, после, те се извъртяха и казаха че ноло грешка,.че това.бол "само метрологочния серхификат" и че общо, било 750 лв. Гадно ли е?
                                - ГАДНО е. Можеше ли Матеев да оспори?Да върне продукта и да си поиска парите? Или да.каже "- Момент, имам фактура за целия продукт, пише че съм го платил, значи не.ви дължа и 1 лев в.повече." - и да откаже да доплаща. (т.к.не.беше негова вината)?
                                - Да. Можеше.
                                - Стори ли го?
                                - НЕ ГО СТОРИ. ДОПЛАТИ, КАТО НЕ ВЪРНА ПРОДУКТА И НЕ ОСПОРИ "ЦЕНАТА".
                                Така, тогава, ТОЙ ЗАТВОРИ СЛУЧАЯ. За мен, случаят е затворен още от тогава.
                                А твоите "разсъждения" са опит да си скараш опонентите с надежда докато се караме ние, са се забрави твоята простотия. Твърде плоско интригантстване. Пък и се оказа че, на фирмата и беше през Оная работа, че ме зле постави. Трябваше да ми платят 60000 лв за "Осъм"- предпочетоха да си търсят друг будалинко.
                                Съди ли ги?

Коментар

Working...
                                X