If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Борсовата търговия приключи негативно при 50% от позициите
От: Иван Нончев ivan@investor.bg
15.11.2007 16:58
Това е заглавието, което нашите приятели от Инвестор.бг за избрали, за да опищат с две думи състоянието от днешната търговия ))) Е, бива ли такова нещо, вместо да напишат, че борсовата търговия приключи позитивно за 50% от позициите ))
Днес (15.Ноември) 1760 сделки, при нормални 3000-3200 броя сделки, дневно. Това е като отказ от търговия, продавачите и купувачите не искат да се срещнат.
Трудно се намират хора дето да продават евтино вече . Мен така ме е ят, че не можах да хвана CHIM na 15 лв, ама има друга работа тогава.
Днес (15.Ноември) 1760 сделки, при нормални 3000-3200 броя сделки, дневно. Това е като отказ от търговия, продавачите и купувачите не искат да се срещнат.
Мен за помощите на Масларова не ме мисли, щом съм намерил ресурс да се пробвам, макар и чрез фонд- а го правя защото не познавам добре нещата на борсата за играя сам всъщност и това е причината да съм във форума-очаквам да понауча нещичко от хора които са в час, дано не бъркам!
А за днешния ден аз поне мисля, че е опипване на почвата и наистина ако се запазят нивата и пазара като цяло до петък, а не се паникьосат играчите, другата седмица наистина може да е зеленкава
Hahahahaha / resident evil ................ investitorite na BFB sa se prevurnali v zombita .....
Да, така е. Доста безработни има на борсата и когато не изкарват дневната надница започва Паника на БФБ !!!
Мога да ви съдействам за социални помощи от Масларова
Що се отнася до корекцията като цяло си мисля че е резултат на спекулативни а не на фундаментални причини-прегряване на икономиката инфлация и прочие причини!
Като гледам коментара си мисля че всъщност по скоро задържането на заплати в публичния сектор и прочие мерки на фонда се подкрепя-правилно ли тълкувам нещата?Не мисля че най ниските в Европа заплати са добро решение за България! А и инфлацията се помпи от ред други фактори а не от това че народа се чуди какво да си прави парите!
Коментар
AfterDark
ей го е и господин бумбум се е вързал ...
много ссссссривьловци в тази държава бе ...
P.S. Franky мерси за идеята, ще въведа нов термин ссссривльо/зомби ...
Коментар