Умерена вяра в бъдещето, господа!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
И аз мисля, че пазарът ще тръгне по-прилично нагоре чак след ИПО-то на Енемона, особено с това изискване за кеш...
Тук ще си позволя да цитирам двама колеги, чиито мнения уважавам:
Първоначално изпратено от БатяДобре де, защо продължавате да се учудвате. Вижте колко аукциони, търгове, ИПО-та се струпаха за кратко време. Повечето инвеститори дори и да не разпродават, най-малкото си стискат кеша. Така че до 27-ми (резултатите за Енемона) недейте да очаквате някакво отчетливо движение нагоре. Е, разбира се ще има и приятни изключения.... повечето сами се досещате коя акция визирам
Първоначално изпратено от Valuator... с колко са нарастнали вложенията във взаимните фондове за последните месециДали на индивидуалните инвеститори ще им хареса да губят пари и дали фондовете могат да си позволят дълго време да разочароват клиентите си или ще предпочетат след известно изпускане на парата да окажат подкрепа на читавите акции на разумни нива (особено ако са продали на достатъчно високи нива същите тези акции и са прибрали печалбите)
...Оттук до Коледа океанът ще бучи, лодката ще се клати, но Коледа ще има за всички от сърце - особено ако неопитните инвеститори са вложители във взаимни схеми, които ще ги преведат през бурите и страховете
Коментар
-
Галба, тихо да не чуе големото куче, че искаме да го пратиме на смесен аукцион, че да не ни наръфасега е заспал с едното око, ако ме види че заспивам ме дърпа към леглото, та викам си да не го ангажирам излишно, ами да му спеста усилията, та ви пожелавам лека нощ, че утре е петък,
/след оная лекция идва малко
/ а понекога петъците са крива история ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятъраз се абстрахирам да мисла Тедиче от много мислене у форума да не ме сгащат у кфн-то, а кеша ми требва в тоя момент да си оправиме балансите,
та гледам да не мисла, да не се окаже че както си мисла и току съм задлъжнял нанекъде
абе статистически погледнато немаме сериозни спадове по-дълги от 4 месеца,/ако не греша освен в самото начало/ та незнам дали има значение за в бъдеще тая суха статистика
при всички случаи никак не даваме препоръки. Да си гледат хората фундаментите и да си играят по техната стратегия, има си хора къде разправат у форума че лошото тепърва предстои /г-н Фактс примерно/ има си хора и за обратната позиция
ние с големото куче сме неутрални
Коментар
-
Ветре, те от кфн-то ако тръгнат с дребни инвеститорчета, пишещи и обменящи размисли и страсти като нас да се занимават - тури му пепел. Преди някъде бях дал идея investor.bg да сложи едно интро преди да се влезе във форума - "Форумът на Инвестора не е препоръка за търговия на БФБ" и да се спре с тези това не е манипулация, онова не е манипулация..:-)!
Иначе за кухата статистика - тя определя заплати, премии и прочие на доста хора - та не знам...:-)
През 2005 ако визираш оня спад там, да там някъде беше 4-5 месеца..
Успехи с наместването на кеша ти пожелавам, голямото куче ще помага знам, имате богат избор сега, но не много време според мен...:-)!
Аз моят вече съм го наместил до дупка!
Коментар
-
абстрахирам се, да мисла, Тедиче от много мислене у форума да не ме сгащат у кфн-то, а кеша ми требва в тоя момент да си оправиме балансите,
та гледам да не мисла, да не се окаже че както си мисла и току съм задлъжнял нанекъде
абе статистически погледнато немаме сериозни спадове по-дълги от 4 месеца,/ако не греша освен в самото начало/ та незнам дали има значение за в бъдеще тая суха статистика
при всички случаи никак не даваме препоръки. Да си гледат хората фундаментите и да си играят по техната стратегия, има си хора къде разправат у форума че лошото тепърва предстои /г-н Фактс примерно/ има си хора и за обратната позиция
ние с големото куче сме неутрално-позитивно настроени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятъре Теди - той анализа е алабалакво е тва техн. анализ
такъв спорт нема, да се крепи само на едно фибоначи, тва са фантасмагории
100% кой ще даде
/вчера споделих с г-н инсайдера за сигурното събитие и нулевия риск, даже и той се позамисли
/ засега изглежда по-вероятно така, ноооо корекциите не се наемам да ги сметам, сега знаеш разни хора скочиха по разни теми се изказаха че било логично да се намалят П/Е-тата
, да видиме отчетите дали нема да ги свалят достатъчно тея толкова важни П/Е-та
та да им се харесат на всички най-после
Ако фондовете им (на някой, ти знаеш кой) направят тази година 150%, което си беше реално по едно време - колко ще искат вложителите им за догодина - 200% - малко множко идва дори и за тез момци..:-). Затова ще правят по 100% годишно и всички са доволни...:-))). Затова в момента е пас положението - за да не се генерират свръх очаквания за бъдещия период...
Ти как мислиш?
Коментар
-
е Теди - той анализа е алабалакакво е тва техн. анализ
какъв е такъв тоя спорт, да се крепи на едно голо фибоначи,
тва са утопии казват
а 100% кой ще даде /кфн да не ни подбара че се мъчиме да предсказваме целия индекс тука
, че немаме излишна пари сега у тая корекция точно....на кеша разчитаме
/ та вчера споделих с г-н инсайдера за сигурното събитие и нулевия риск,
даже и той се позамисли
/ засега изглежда по-вероятно така, ноооо корекциите не се наемам да ги сметам, сега знаеш разни хора скочиха по разни теми се изказаха че било логично да се намалят П/Е-тата
, да видиме отчетите дали нема да ги свалят достатъчно тея толкова важни П/Е-та
та да им се харесат на всички най-после
Коментар
-
Първоначално изпратено от CognusВсе пак индексите са на червено. Някак си не върви ....... повечето сами се досещате коя акция визирам
Коментар
Коментар