If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами аз съм получавал вече 3-4 пъти макар да не съм ходил на събранията. Просто е приятно да разбереш, че някой си е направил труда, но и моята пощенска кутия е на двора.
П.С.: За мен това е компанията с най-коректно отношение на мажовците. Поне с такова мнение съм към момента за последните 10 години.
От 4,4 евро преди сплита акцията днес е 2,7 евро т.е. има ръст от 1 евро. Това не мисля, че е малко и е над 20% от предишната цена на акцията. От нова година е минало една седмица и е рано да се правят кардинални заключения. Дори да се движи в този диапазон до март е напълно нормално и приемливо.
И аз съм доволен от развитието тук. Да не говорим, че последните месеци цената по-скоро беше 4.2-4.25 евро. Само отделни сделки бяха на 4.40.
От 4,4 евро преди сплита акцията днес е 2,7 евро т.е. има ръст от 1 евро. Това не мисля, че е малко и е над 20% от предишната цена на акцията. От нова година е минало една седмица и е рано да се правят кардинални заключения. Дори да се движи в този диапазон до март е напълно нормално и приемливо.
Имам впредвид че при целия хайп на борсата като цяло след НГ, доходноста на акцията е отрицателна. Т.е. наблюдава се обратна корелация, което за мен е странно...
Не е странно. В последната сесия на миналата година цената на акциите скочи доста и тази седмица коригира този скок. Всичко е нормално, очакват се годишните отчети, за да се види накъде ще продължи цената. На този етап няма промени в силния фундамент на компанията.
Какво имаш предвид под "свети в червено"? При мен Карол не са разделили на 2, цената на придобиване и в платформата им се води на загуба.
Имам впредвид че при целия хайп на борсата като цяло след НГ, доходноста на акцията е отрицателна. Т.е. наблюдава се обратна корелация, което за мен е странно...
Коментар