IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наистина много похвално отношението,което понякога е по-важно от финансите. Аз получих картичката точно преди Коледа

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
      Само да попитам, получихте ли картички от жабока?! Щото аз не и ми стана малко тъжно
      Получих още преди нова година!
      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Ами аз съм получавал вече 3-4 пъти макар да не съм ходил на събранията. Просто е приятно да разбереш, че някой си е направил труда, но и моята пощенска кутия е на двора.
        П.С.: За мен това е компанията с най-коректно отношение на мажовците. Поне с такова мнение съм към момента за последните 10 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Аз съм акционер от лятото на 2025 г. Тук, но не съм получил нищо ,може би важи за по старите акционери или по-Големите.
          Или може би трябва да си ходил на ОС. Не знам и аз точно на какъв принцип става въпросното изпращане на картички...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Аз получих преди два дена. Има интересно послание от Тодор Вачев. Стараят се хората, показват отношение и това ми харесва.
            Аз съм акционер от лятото на 2025 г. Тук, но не съм получил нищо ,може би важи за по старите акционери или по-Големите.

Коментар

Само да попитам, получихте ли картички от жабока?! Щото аз не и ми стана малко тъжно
              Аз получих преди два дена. Има интересно послание от Тодор Вачев. Стараят се хората, показват отношение и това ми харесва.

Коментар

• Само да попитам, получихте ли картички от жабока?! Щото аз не и ми стана малко тъжно

Коментар

От 4,4 евро преди сплита акцията днес е 2,7 евро т.е. има ръст от 1 евро. Това не мисля, че е малко и е над 20% от предишната цена на акцията. От нова година е минало една седмица и е рано да се правят кардинални заключения. Дори да се движи в този диапазон до март е напълно нормално и приемливо.
                  И аз съм доволен от развитието тук. Да не говорим, че последните месеци цената по-скоро беше 4.2-4.25 евро. Само отделни сделки бяха на 4.40.

Коментар

• От 4,4 евро преди сплита акцията днес е 2,7 евро т.е. има ръст от 1 евро. Това не мисля, че е малко и е над 20% от предишната цена на акцията. От нова година е минало една седмица и е рано да се правят кардинални заключения. Дори да се движи в този диапазон до март е напълно нормално и приемливо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Имам впредвид че при целия хайп на борсата като цяло след НГ, доходноста на акцията е отрицателна. Т.е. наблюдава се обратна корелация, което за мен е странно...
                      Не е странно. В последната сесия на миналата година цената на акциите скочи доста и тази седмица коригира този скок. Всичко е нормално, очакват се годишните отчети, за да се види накъде ще продължи цената. На този етап няма промени в силния фундамент на компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Какво имаш предвид под "свети в червено"? При мен Карол не са разделили на 2, цената на придобиване и в платформата им се води на загуба.
                        Имам впредвид че при целия хайп на борсата като цяло след НГ, доходноста на акцията е отрицателна. Т.е. наблюдава се обратна корелация, което за мен е странно...

Коментар

При целия ръст на пазара след НГ, тук свети в червено. Има ли някакво събитие което да го "предвизвиква", или просто пазара така е решил?
                          Какво имаш предвид под "свети в червено"? При мен Карол не са разделили на 2, цената на придобиване и в платформата им се води на загуба.

Коментар

• за мен цена от 5,3+ си е супер след сплита. Дано се задържи и тръгне нагоре , но и така това е много добро.

Коментар

При целия ръст на пазара след НГ, тук свети в червено. Има ли някакво събитие което да го "предвизвиква", или просто пазара така е решил?
                              Не, няма нещо конкретно. Отскоро се търгуват новите акции.

Коментар

• При целия ръст на пазара след НГ, тук свети в червено. Има ли някакво събитие което да го "предвизвиква", или просто пазара така е решил?

Коментар

Working...
                                X