Никой не е сериозен към чуждите средства, когато има за усвояване, някои доста се въодушевяват когато има да се крадне. Примери много като Бандев с полимерната инсталация в Иран, изнесе я от името на Полимери, а лично влязъл с участие като бонус.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ютекс Холдинг АД (UTXH)
Collapse
X
-
ще ги прочета, ама основните акционери там открай време са сериозни хора, и ми е някак странно да допуснат нЕкой да прави глупости...Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Прочети отчетите да видиш какво мазало направиха с тази банкаLast edited by Kildirimbei; 04.06.2026, 05:51.
Коментар
-
Прочети отчетите да видиш какво мазало направиха с тази банкаПървоначално изпратено от Kildirimbei Разгледай мнение
решили са да правят от новите батерии сигурно, не съм гледал, ама така ми се види....
може пък да е за добро....
ми в банката кво? те са си акционери там от десетилетия
- 1 like
Коментар
-
решили са да правят от новите батерии сигурно, не съм гледал, ама така ми се види....Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
"Елхим-Искра" спира работа и съкращава 200 души
няколко дни по-късно
„Елхим-Искра“ се завръща с променено производство и мащабни съкращения
може пък да е за добро....
ми в банката кво? те са си акционери там от десетилетияLast edited by Kildirimbei; 03.06.2026, 12:17.
Коментар
-
"Елхим-Искра" спира работа и съкращава 200 душиПървоначално изпратено от Kildirimbei Разгледай мнение
Що?
К'во правят с Елхима?
Не съм се интересувал от Елхима от 5 години сигурно, ама си бЕха добре тогава....
няколко дни по-късно
„Елхим-Искра“ се завръща с променено производство и мащабни съкращения
- 1 like
Коментар
-
Що?Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Абе Стара планина каквито глупости правят с Елхим Искра и банката, не искам и тях да ги пипам
К'во правят с Елхима?
Не съм се интересувал от Елхима от 5 години сигурно, ама си бЕха добре тогава....
Коментар
-
Абе Стара планина каквито глупости правят с Елхим Искра и банката, не искам и тях да ги пипамПървоначално изпратено от Kildirimbei Разгледай мнение
'начи правилно те помня....
МНОГО бивши приватизационни фондове бЕха намбър УАН едно време, ама всичко отидЕ за скрап...
КТИ тоже... да не споменавам другите...
Освен за Стара Планина Холд АД (бивш Централен ПФ), за никой друг не се сещам да се е задържал над водата....
Васил Велев може да е бивш комсомолски деятел от най-висше ниво, но е умен човек...
за разлика от Николай Банев (АКБ Корпорация - бивш ПФ АКБ Форес), който също е бил комсомолец от по-висшите.....
Деля хората на умни и... не чак толкова... друго не ме интересува
Коментар
-
'начи правилно те помня....Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Нааа имах преди над десетилетие и в крайна сметка продадох на загуба, че нито листнаха в Германия както планираха, нито продадоха инвестиционните имоти след като ги процениха, нито стана нещо с новите бизнеси като хотела, сервизите, лазерните машини и тн. Фейл след фейл. Да не повярваш, че едно време бяха в бг40
МНОГО бивши приватизационни фондове бЕха намбър УАМБЪР едно време, ама всичко отидЕ за скрап...
КТИ тоже... да не споменавам другите...
Освен за Стара Планина Холд АД (бивш Централен ПФ), за никой друг не се сещам да се е задържал над водата....
Васил Велев може да е бивш комсомолски деятел от най-висше ниво, но е умен човек...
за разлика от Николай Банев (АКБ Корпорация - бивш ПФ АКБ Форес), който също е бил комсомолец от по-висшите.....
Деля хората на умни и... не чак толкова... друго не ме интересува
Last edited by Kildirimbei; 03.06.2026, 11:34.
Коментар
-
Нааа имах преди над десетилетие и в крайна сметка продадох на загуба, че нито листнаха в Германия както планираха, нито продадоха инвестиционните имоти след като ги процениха, нито стана нещо с новите бизнеси като хотела, сервизите, лазерните машини и тн. Фейл след фейл. Да не повярваш, че едно време бяха в бг40Първоначално изпратено от Kildirimbei Разгледай мнениеPhoenixheart
малко оффтопик....
Надявам се да помня точно мненията в темата за Корпорацията за Технологии и Иновации от преди години....
Ти май се беше накълвал там на евтинко, и доста ги защитаваше от лоши думи от другите инвестори.
К'во става там?
- 1 like
Коментар
-
Phoenixheart
малко оффтопик....
Надявам се да помня точно мненията в темата за Корпорацията за Технологии и Иновации от преди години....
Ти май се беше накълвал там на евтинко, и доста ги защитаваше от лоши думи от другите инвестори.
К'во става там?
- 1 like
Коментар
-
Не и тази годинаПървоначално изпратено от orkKristali Разгледай мнениеФеникс, тук младежите смятат ли да раздават диви?
Коментар
-
"През 2026 година Групата възнамерява да инвестира средства в модернизация на част от оборудването за
производство на нетъкан текстил, като плановете са този процес да бъде финансиран изцяло със
собствени средства. Очаквания размер на инвестицията ще е от порядъка между 50 и 70 хил.лв. Също така
са предвидени 15 хил.лв. за поддръжка на производствените помещения на Групата."
Коментар

Коментар