IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ютекс Холдинг АД (UTXH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никой не е сериозен към чуждите средства, когато има за усвояване, някои доста се въодушевяват когато има да се крадне. Примери много като Бандев с полимерната инсталация в Иран, изнесе я от името на Полимери, а лично влязъл с участие като бонус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение

Прочети отчетите да видиш какво мазало направиха с тази банка
      ще ги прочета, ама основните акционери там открай време са сериозни хора, и ми е някак странно да допуснат нЕкой да прави глупости...
      Last edited by Kildirimbei; 04.06.2026, 05:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirimbei Разгледай мнение

решили са да правят от новите батерии сигурно, не съм гледал, ама така ми се види....
        може пък да е за добро....

ми в банката кво? те са си акционери там от десетилетия
        Прочети отчетите да видиш какво мазало направиха с тази банка

Коментар

"Елхим-Искра" спира работа и съкращава 200 души

няколко дни по-късно

„Елхим-Искра“ се завръща с променено производство и мащабни съкращения
          решили са да правят от новите батерии сигурно, не съм гледал, ама така ми се види....
          може пък да е за добро....

ми в банката кво? те са си акционери там от десетилетия
          Last edited by Kildirimbei; 03.06.2026, 12:17.

Коментар

Що?
            К'во правят с Елхима?

Не съм се интересувал от Елхима от 5 години сигурно, ама си бЕха добре тогава....
            "Елхим-Искра" спира работа и съкращава 200 души

няколко дни по-късно

„Елхим-Искра“ се завръща с променено производство и мащабни съкращения

Коментар

Абе Стара планина каквито глупости правят с Елхим Искра и банката, не искам и тях да ги пипам
              Що?
              К'во правят с Елхима?

Не съм се интересувал от Елхима от 5 години сигурно, ама си бЕха добре тогава....

Коментар

'начи правилно те помня....

МНОГО бивши приватизационни фондове бЕха намбър УАН едно време, ама всичко отидЕ за скрап...
                КТИ тоже... да не споменавам другите...

Освен за Стара Планина Холд АД (бивш Централен ПФ), за никой друг не се сещам да се е задържал над водата....

Васил Велев може да е бивш комсомолски деятел от най-висше ниво, но е умен човек...
                за разлика от Николай Банев (АКБ Корпорация - бивш ПФ АКБ Форес), който също е бил комсомолец от по-висшите.....

Деля хората на умни и... не чак толкова... друго не ме интересува
                Абе Стара планина каквито глупости правят с Елхим Искра и банката, не искам и тях да ги пипам

Коментар

Нааа имах преди над десетилетие и в крайна сметка продадох на загуба, че нито листнаха в Германия както планираха, нито продадоха инвестиционните имоти след като ги процениха, нито стана нещо с новите бизнеси като хотела, сервизите, лазерните машини и тн. Фейл след фейл. Да не повярваш, че едно време бяха в бг40
                  'начи правилно те помня....

МНОГО бивши приватизационни фондове бЕха намбър УАМБЪР едно време, ама всичко отидЕ за скрап...
                  КТИ тоже... да не споменавам другите...

Освен за Стара Планина Холд АД (бивш Централен ПФ), за никой друг не се сещам да се е задържал над водата....

Васил Велев може да е бивш комсомолски деятел от най-висше ниво, но е умен човек...
                  за разлика от Николай Банев (АКБ Корпорация - бивш ПФ АКБ Форес), който също е бил комсомолец от по-висшите.....

Деля хората на умни и... не чак толкова... друго не ме интересува
                  Last edited by Kildirimbei; 03.06.2026, 11:34.

Коментар

Phoenixheart

малко оффтопик....
                    Надявам се да помня точно мненията в темата за Корпорацията за Технологии и Иновации от преди години....
                    Ти май се беше накълвал там на евтинко, и доста ги защитаваше от лоши думи от другите инвестори.
                    К'во става там?
                    Нааа имах преди над десетилетие и в крайна сметка продадох на загуба, че нито листнаха в Германия както планираха, нито продадоха инвестиционните имоти след като ги процениха, нито стана нещо с новите бизнеси като хотела, сервизите, лазерните машини и тн. Фейл след фейл. Да не повярваш, че едно време бяха в бг40

Коментар

• Phoenixheart

малко оффтопик....
                      Надявам се да помня точно мненията в темата за Корпорацията за Технологии и Иновации от преди години....
                      Ти май се беше накълвал там на евтинко, и доста ги защитаваше от лоши думи от другите инвестори.
                      К'во става там?

Коментар

• Първоначално изпратено от orkKristali Разгледай мнение
                        Феникс, тук младежите смятат ли да раздават диви?
                        Не и тази година

Коментар

• Феникс, тук младежите смятат ли да раздават диви?

Коментар

• 1.19 милиона капитализация при 1.42 милиона кеш и взаимни фондове. Земи и сгради с балансова стойност 3.36 милиона.

Коментар

• "През 2026 година Групата възнамерява да инвестира средства в модернизация на част от оборудването за
                              производство на нетъкан текстил, като плановете са този процес да бъде финансиран изцяло със
                              собствени средства. Очаквания размер на инвестицията ще е от порядъка между 50 и 70 хил.лв. Също така
                              са предвидени 15 хил.лв. за поддръжка на производствените помещения на Групата."

Коментар

• 1.19 милиона капитализация при 1.42 милиона кеш и взаимни фондове. Земи и сгради с балансова стойност 3.36 милиона.

Коментар

Working...
                                X