Първоначално изпратено от na4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheDude Разгледай мнениеМоже ли един тъп въпрос. Ако съм си седял на ръцете и не съм правил нищо с акциите си на Софарма през последната година, какво означава това за мен? Нещо е трябвало да правя или съм ок?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheDude Разгледай мнениеМоже ли един тъп въпрос. Ако съм си седял на ръцете и не съм правил нищо с акциите си на Софарма през последната година, какво означава това за мен? Нещо е трябвало да правя или съм ок?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Много ясно, това си е безплатен обяд
Явно ще е с преспиване в президентския за 2,6Кев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеR И що да не си прибера 0,70-80/на акция, - нали ще дойдат след 25дана още хартии за продан
А до тогава може и на 3,20 да ми ги купите, -че кой бяга от кяраdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Циркаджийска работа !Ами ще прибереш, защо да не прибереш !
Само безучастните кибици и скептици драскащи по цял ден тирирамби за коленца, телефони и яхти, ще разгласят за завери, за сговири и тАжно ще ридаят тъдява...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеR И що да не си прибера 0,70-80/на акция, - нали ще дойдат след 25дана още хартии за продан
А до тогава може и на 3,20 да ми ги купите, -че кой бяга от кяраАми ще прибереш, защо да не прибереш !
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Увеличихме капитала със собствени средства. 1 стара акция = 3 нови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Увеличихме капитала със собствени средства. 1 стара акция = 3 нови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Добър ден колеги. Тук съм назад с информацията. Може ли някой да внесе малко яснота, какво се случва с цената днес!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеНякой купува без да смята цената вчера никой не купуват над 7.10 днес се скъсват на 8 лв
Коментар
Коментар