IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от na4o Разгледай мнение

Кога трябва излезе по платформите?
    Реалистичен строк е до края на месеца. Промените би трябвало да започнат да се реализират в Търговският Регистър и Централен Депозитар от следващата седмица, но с каква скорост е божа работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheDude Разгледай мнение
      Може ли един тъп въпрос. Ако съм си седял на ръцете и не съм правил нищо с акциите си на Софарма през последната година, какво означава това за мен? Нещо е трябвало да правя или съм ок?
      Повече от ок си, така се бие едно 80% от пазарните участници - те правят сметки, DCF моделчета, чертаят си елхички, а е по-лесно да се набиеш в Nvidia и да не правиш нищо
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от TheDude Разгледай мнение
        Може ли един тъп въпрос. Ако съм си седял на ръцете и не съм правил нищо с акциите си на Софарма през последната година, какво означава това за мен? Нещо е трябвало да правя или съм ок?
        Често това е отлична идея. Окей си.

Коментар

• Може ли един тъп въпрос. Ако съм си седял на ръцете и не съм правил нищо с акциите си на Софарма през последната година, какво означава това за мен? Нещо е трябвало да правя или съм ок?

Коментар

• После да не кажете че чичо Оги не прави пари за малките акционери, аз ви обяснявам че е пич ама си има негови игри
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Ефтинжос, кво му плащаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Много ясно, това си е безплатен обяд

Явно ще е с преспиване в президентския за 2,6Кев.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  R И що да не си прибера 0,70-80/на акция, - нали ще дойдат след 25дана още хартии за продан
                  А до тогава може и на 3,20 да ми ги купите, -че кой бяга от кяра
                  Много ясно, това си е безплатен обяд

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Циркаджийска работа ! Ами ще прибереш, защо да не прибереш !

Само безучастните кибици и скептици драскащи по цял ден тирирамби за коленца, телефони и яхти, ще разгласят за завери, за сговири и тАжно ще ридаят тъдява...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      R И що да не си прибера 0,70-80/на акция, - нали ще дойдат след 25дана още хартии за продан
                      Циркаджийска работа ! Ами ще прибереш, защо да не прибереш !

Коментар

• R И що да не си прибера 0,70-80/на акция, - нали ще дойдат след 25дана още хартии за продан

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Увеличихме капитала със собствени средства. 1 стара акция = 3 нови.
                          Много благодаря! и на мен така ми изглеждаше. Твърде хубаво е да има такава промоция, за да е истина! Хубав ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Кога трябва излезе по платформите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение

Добър ден колеги. Тук съм назад с информацията. Може ли някой да внесе малко яснота, какво се случва с цената днес!

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                                Някой купува без да смята цената вчера никой не купуват над 7.10 днес се скъсват на 8 лв
                                Едва ли има недоволни

Коментар

Working...
                                X