IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Панда големи глупости говориш. Продаваш си акциите в Доверие и Пешо ти е върнал парите. Нали това си направил? Какво се кахъриш пак за нашите пари?!
    Поредната Майка Тереза във форума, която се страхува другите да не си изгубят парите
    Не, Монбатя. В моята аналогия съм джиросал. Ама е неделя сутрин и ме мързи да ти обяснявам какво е туй животно джиро, питай гугъл. Ти си прави в БАКБ и Доверие каквото искаш, няма да те спасявам, голям човек си с глава на раменето и много повече акъл от мене
    Last edited by Black and white cat-foot; 06.07.2025, 09:53.
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Панда големи глупости говориш. Продаваш си акциите в Доверие и Пешо ти е върнал парите. Нали това си направил? Какво се кахъриш пак за нашите пари?!
      Поредната Майка Тереза във форума, която се страхува другите да не си изгубят парите

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Ако си дал пари на Пешо и той си е купил Тесла - негова си е. Ако ти е обещал да ти връща парите, ама не ти ги връща - сори за теб.

Ако си инвестирал в Доверие и то реинвестира печалбите си, всичко, в което инвестира си остава в дружеството, в което имаш акции. Дали са решили да си купят нова банка, да инвестират в друг бизнес или да почнат да дават дивиденти (нещо което май никога не се е случвало в тази компания), това си е решение на основните акционери и съответно мениджмънта. Важно е да комуникират по-добре какво ще се случва с бъдещите печалби, но определено няма грам общо с твоя пример дето си дал.
        Няма ли?

Купуваш акции на Доверие - даваш пари на Пешо със запис на заповед
        Доверие обещава дивиденти - Пешо казва, че ще ти плаща лихва

https://doverie.bg/%d0%b7a-%d1%85%d0...5%d0%bb%d0%b8/

Основната инвестиционна цел на „Доверие – обединен холдинг“ АД е нарастване пазарната цена на акциите и възможността за осигуряване доход от дивиденти на акционерите.

Доверие купува акции на Софарма - Пешо си купува кола

Впрочем, преди Доверие нямаха ли пак акции на Софарма? Да не би сега да са заредили на по-висока цена? Нямаха ли и Софарма облигации на Доверие? Оги със седмица ти взима и асото и попа, по-голям трол е и от мене, така че е важно да знаеш на каква игра играе. ПП за пореден път казвам, аз съм ок с Оги и инвестирането в неговите компании, правил съм пари от Севтополис и Софарма. Преди години, като Софарма имоти даваше над 7% дивидент, бях се набил яко там. Е за Трейдинга и Доверие излязох на нула, че изгубих търпение да го чакам дивидента да потече
        Last edited by Black and white cat-foot; 06.07.2025, 09:52.
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Ако дадеш пари на Пешо и вместо да почне да ти ги връща, си купи Тесла без да ти казва, ти ли имаш Тесла или той?
          Ако си дал пари на Пешо и той си е купил Тесла - негова си е. Ако ти е обещал да ти връща парите, ама не ти ги връща - сори за теб.

Ако си инвестирал в Доверие и то реинвестира печалбите си, всичко, в което инвестира си остава в дружеството, в което имаш акции. Дали са решили да си купят нова банка, да инвестират в друг бизнес или да почнат да дават дивиденти (нещо което май никога не се е случвало в тази компания), това си е решение на основните акционери и съответно мениджмънта. Важно е да комуникират по-добре какво ще се случва с бъдещите печалби, но определено няма грам общо с твоя пример дето си дал.
          Last edited by BSEtrader; 06.07.2025, 00:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Ако ти си прибереш печалбата, като си продадеш акциите на Шелли например и парите ги инвестираш в акции на Софарма, това източване на печалбата ти ли е?
            Ако дадеш пари на Пешо и вместо да почне да ти ги връща, си купи Тесла без да ти казва, ти ли имаш Тесла или той?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              викаш отлетя ми дивидент тук
              За първи път виждам толкова много пари, генерирани от всички компании в групата - и СФИ вече е без дълг, СфТРД разбива с резултати, ДоХ си е касичка направо, а надявам се и СОФАРМА скоро да оправи представянето си след сделката, Дано пък остане и за нас
              Чичото играе с карти таро, които не могат да бъдат разгадани....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от internet_trol Разгледай мнение
                Извинете, ако въпросът ми е глупав, но това уговорено продаване на акции на Софарма на основните акционери и последващото изкупуване на същите акции от Доверие не представлява ли източване на печалбата на Доверие и прехвърлянето и към майката и големите акционери, прескачайки малките?
                Ако ти си прибереш печалбата, като си продадеш акциите на Шелли например и парите ги инвестираш в акции на Софарма, това източване на печалбата ти ли е?

Коментар

• Абе лош е Чичо, ама си спомням преди Софарма да превземе ДОХ какво беше.. трейдвахме си акцията по 70-80 ст. и рядко обороцията на ден минаваше 1000 бройки

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Недей така......Чичо им не прави такива неща.....
                    викаш отлетя ми дивидент тук

За първи път виждам толкова много пари, генерирани от всички компании в групата - и СФИ вече е без дълг, СфТРД разбива с резултати, ДоХ си е касичка направо, а надявам се и СОФАРМА скоро да оправи представянето си след сделката, Дано пък остане и за нас
                    Last edited by tony1975; 04.07.2025, 15:09.

Коментар

Извинете, ако въпросът ми е глупав, но това уговорено продаване на акции на Софарма на основните акционери и последващото изкупуване на същите акции от Доверие не представлява ли източване на печалбата на Доверие и прехвърлянето и към майката и големите акционери, прескачайки малките?
                      Даже финансовия директор на Софарма и изпълнителния директор на ИХ Доверие е едно и също лице ;-)

Коментар

Недей така......Чичо им не прави такива неща.....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Извинете, ако въпросът ми е глупав, но това уговорено продаване на акции на Софарма на основните акционери и последващото изкупуване на същите акции от Доверие не представлява ли източване на печалбата на Доверие и прехвърлянето и към майката и големите акционери, прескачайки малките?

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Според зависи, всичко се свежда до кафенцето, дали е със захар, мляко или само оцветена водичка ;-) :-)))))
                            Ако е капучино или макиато има ли значение или гледате само захарта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Какъв дивидент? Няма ли да изкупуват Софарма?
                              Според зависи, всичко се свежда до кафенцето, дали е със захар, мляко или само оцветена водичка ;-) :-)))))

Коментар

• Колко остана от заема, че не ги следя?

Коментар

Working...
                                X