Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Last edited by Black and white cat-foot; 06.07.2025, 09:53.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ако си дал пари на Пешо и той си е купил Тесла - негова си е. Ако ти е обещал да ти връща парите, ама не ти ги връща - сори за теб.
Ако си инвестирал в Доверие и то реинвестира печалбите си, всичко, в което инвестира си остава в дружеството, в което имаш акции. Дали са решили да си купят нова банка, да инвестират в друг бизнес или да почнат да дават дивиденти (нещо което май никога не се е случвало в тази компания), това си е решение на основните акционери и съответно мениджмънта. Важно е да комуникират по-добре какво ще се случва с бъдещите печалби, но определено няма грам общо с твоя пример дето си дал.
Купуваш акции на Доверие - даваш пари на Пешо със запис на заповед
Доверие обещава дивиденти - Пешо казва, че ще ти плаща лихва
https://doverie.bg/%d0%b7a-%d1%85%d0...5%d0%bb%d0%b8/
Основната инвестиционна цел на „Доверие – обединен холдинг“ АД е нарастване пазарната цена на акциите и възможността за осигуряване доход от дивиденти на акционерите.
Доверие купува акции на Софарма - Пешо си купува кола
Впрочем, преди Доверие нямаха ли пак акции на Софарма? Да не би сега да са заредили на по-висока цена? Нямаха ли и Софарма облигации на Доверие? Оги със седмица ти взима и асото и попа, по-голям трол е и от мене, така че е важно да знаеш на каква игра играе. ПП за пореден път казвам, аз съм ок с Оги и инвестирането в неговите компании, правил съм пари от Севтополис и Софарма. Преди години, като Софарма имоти даваше над 7% дивидент, бях се набил яко там. Е за Трейдинга и Доверие излязох на нула, че изгубих търпение да го чакам дивидента да потечеLast edited by Black and white cat-foot; 06.07.2025, 09:52.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Ако дадеш пари на Пешо и вместо да почне да ти ги връща, си купи Тесла без да ти казва, ти ли имаш Тесла или той?
Ако си инвестирал в Доверие и то реинвестира печалбите си, всичко, в което инвестира си остава в дружеството, в което имаш акции. Дали са решили да си купят нова банка, да инвестират в друг бизнес или да почнат да дават дивиденти (нещо което май никога не се е случвало в тази компания), това си е решение на основните акционери и съответно мениджмънта. Важно е да комуникират по-добре какво ще се случва с бъдещите печалби, но определено няма грам общо с твоя пример дето си дал.Last edited by BSEtrader; 06.07.2025, 00:38.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ако ти си прибереш печалбата, като си продадеш акциите на Шелли например и парите ги инвестираш в акции на Софарма, това източване на печалбата ти ли е?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениевикаш отлетя ми дивидент тук
За първи път виждам толкова много пари, генерирани от всички компании в групата - и СФИ вече е без дълг, СфТРД разбива с резултати, ДоХ си е касичка направо, а надявам се и СОФАРМА скоро да оправи представянето си след сделката, Дано пък остане и за нас
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от internet_trol Разгледай мнениеИзвинете, ако въпросът ми е глупав, но това уговорено продаване на акции на Софарма на основните акционери и последващото изкупуване на същите акции от Доверие не представлява ли източване на печалбата на Доверие и прехвърлянето и към майката и големите акционери, прескачайки малките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Недей така......Чичо им не прави такива неща.....
За първи път виждам толкова много пари, генерирани от всички компании в групата - и СФИ вече е без дълг, СфТРД разбива с резултати, ДоХ си е касичка направо, а надявам се и СОФАРМА скоро да оправи представянето си след сделката, Дано пък остане и за насLast edited by tony1975; 04.07.2025, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от internet_trol Разгледай мнениеИзвинете, ако въпросът ми е глупав, но това уговорено продаване на акции на Софарма на основните акционери и последващото изкупуване на същите акции от Доверие не представлява ли източване на печалбата на Доверие и прехвърлянето и към майката и големите акционери, прескачайки малките?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от internet_trol Разгледай мнениеИзвинете, ако въпросът ми е глупав, но това уговорено продаване на акции на Софарма на основните акционери и последващото изкупуване на същите акции от Доверие не представлява ли източване на печалбата на Доверие и прехвърлянето и към майката и големите акционери, прескачайки малките?Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Извинете, ако въпросът ми е глупав, но това уговорено продаване на акции на Софарма на основните акционери и последващото изкупуване на същите акции от Доверие не представлява ли източване на печалбата на Доверие и прехвърлянето и към майката и големите акционери, прескачайки малките?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Според зависи, всичко се свежда до кафенцето, дали е със захар, мляко или само оцветена водичка ;-) :-)))))destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Какъв дивидент? Няма ли да изкупуват Софарма?
Коментар
Коментар